Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP-er voor Opmaak Studieboek

Geplaatst op:
29 mei 2020 10:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
43669
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.

We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel vormgegeven jasje nodig. Het gaat om een A5 pocket formaat, aantal pagina's is nu 235, maar we hopen dat jij ze reduceert, dankzij je optimale vormgeving.
Het binnenwerk bestaat uit zo'n 5 pagina's introductietekst, de body van het boek bestaat puur uit ruim 600 vragen en antwoorden, waarbij de vraag op de linkerpagina staat en het bijbehorende antwoord op de rechterpagina. Als appendix komt er nog een verkeersbordenoverzicht. Inhoudsopgave moet ook gegenereerd worden, net als een trefwoordenlijst.
Vermenigvuldig dit werk keer 2 (Of misschien meer x 1,5 want je kunt er een kloon van maken) en je hebt de opdracht - we hebben nl. een Nederlandse en een Spaanse versie die 1-op-1 met elkaar dient te matchen.
De vragen zijn aanleverbaar in een Access-database of geëxporteerd als Excel-sheet. Plaatjes leveren we ook aan.

Als je in Indesign werkt, geen probleem, maar we willen je eindproduct wel kunnen inlezen in Affinity, zodat we eventuele typfoutjes (en die zitten er op de één of andere manier toch altijd weer in, al laat je het door 3 mensen nakijken) er altijd uit kunnen halen, want we printen on demand.

Probeer svp een scherpe, doch voor beide zijden redelijke prijs te maken als je offreert. Als de samenwerking bevalt, kunnen we in de toekomst ongetwijfeld vaker zaken doen.

Als de opdracht je wat lijkt en je denkt dat je er wat moois van kunt maken, hoor ik graag van je.
Ik verwacht de tekst en plaatjes in augustus compleet te hebben om op 1 september de release te kunnen doen, dus als jij binnen twee weken na aanlevering kunt opleveren, zou dat perfect zijn.

Ik kijk uit naar jullie reacties.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Alexandra Alexandra 29-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Gerritjan Gerritjan 29-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Robert Robert 29-05-2020
referentiesterren
22 referenties
Mark Mark 29-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Michel Michel 29-05-2020
Anke Anke 29-05-2020
referentiesterren
1 referentie
Renske Renske 29-05-2020
referentiesterren
4 referenties
Nathalie Nathalie 29-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Joline Joline 29-05-2020
Robin Robin 29-05-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP-er voor Product Guide of Catalogus (Nijkerk)
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een DTP-er die per direct beschikbaar is voor een leuke klus van ca. een maand.    De opdracht  Voor twee van onze watersportmerken moet een nieuwe product guide gemaakt worden. De basis template is er, het gaat vooral om het vullen van het template.  Let op: dit is precisie werk…
7 jul
DTP'er voor Jaaragenda en Familieplanner 2021
Beste freelancers,    Door toegenomen drukte zijn wij op zoek naar een dtp-er die ons gaat helpen bij het invoeren en opmaken van onze jaaragenda en familieplanner 2021.    Wij zullen zelf een deel van het werk op ons nemen, maar een groot deel willen we dit jaar uitbesteden. Simpelweg omdat we tijd te kort komen. Het gaat om het…
23 jun
Aanbesteding Opmaken voor Jeugdzorg Project
Beste freelancers,    Is er iemand die alles voor de aanbesteding naar de gemeentes kan opmaken voor een nieuw project in de jeugdzorg? Graag iemand die er ervaring in heeft.    Liefst mailen ipv bellen, zodat er dan een belafspraak kan gemaakt worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 jun
DTP'er Gezocht voor Kleine Klus (Regio Rotterdam)
Beste freelancers,    De opdracht betref het opmaken van een eenvoudige verkoopbrochure voor een kleinschalig woningbouwproject.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie tegemoet.
1 jun
DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek
Beste freelancers,    Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.    Nu hebben wij aanvullend op dit rapport…
19 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr