Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

DTP er voor Ontwikkeling van Powerpoint Presentatie

Geplaatst op:
1 november 2019 14:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
DTP
Opdracht ID:
41262
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zijn met onze organisaties op zoek naar een gedreven DTP-er die een uitgebreide PowerPoint kan ontwikkelen.

We hebben een rebranding gedaan, waardoor we een nieuwe huisstijl hebben. Onze designer heeft al een heel design voor de Powerpoint ontworpen en dit ook al in een PPT template omgezet. Echter, zit er in deze PPT een technische fout die we niet eruit kunnen halen (al 2 specialisten naar gekeken). Hierdoor kan dit template niet als theme gebruikt worden. Dit betekent dat we op basis van ons template een nieuw werkbaar template moeten bouwen. Hiervoor zoeken we een specialist, die alles van PPT en de techniek erachter afweet, vooral omdat wij ook een IT-gerichte organisatie zijn en er diverse wensen liggen rondom een PPT.

Als start van het project nodigen we je graag uit om naar het design te kijken en wat onze verwachtingen zijn. Het gaat om een powerpoint van ongeveer 70 slides. De vraag vanuit ons is om een goed werkend PPT template te maken, die we als thema gebruiken om zo onze oude slides/PPTs makkelijk te migreren.

Graag hoor ik of iemand iets voor ons kan betekenen, wat je beschikbaarheid is en wat je hiervoor vraagt.
Ik zie je reactie graag tegemoet!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Peter Peter 01-11-2019
referentiesterren
7 referenties
Melissa Melissa 01-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Donald Donald 01-11-2019
referentiesterren
28 referenties
Jolein Jolein 03-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Jeroen Jeroen 05-11-2019
referentiesterren
4 referenties
Bart Bart 01-11-2019
Rex Rex 01-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Renske Renske 01-11-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DTP'er Gezocht voor Kleine Klus (Regio Rotterdam)
Beste freelancers,    De opdracht betref het opmaken van een eenvoudige verkoopbrochure voor een kleinschalig woningbouwproject.    Wie is geïnteresseerd in deze opdracht? Ik zie graag een reactie tegemoet.
06:05
DTP-er voor Opmaak Studieboek
Beste freelancers,    Ik zoek een DTP-er die een studieboek goed, duidelijk en strak kan opmaken én het eindproduct aanlevert in een formaat dat ingelezen kan worden in Affinity.    We leven al jaren met het 'in-Word-op-zolderkamer-opgemaakte' binnenwerk, maar ons rijbewijstheorieboek heeft dringend een professioneel…
29 mei
DTP-er voor Maandelijkse Infographic Export Onderzoek
Beste freelancers,    Maandelijks (van maart tot september dit jaar) hebben wij een onderzoek lopen met de impact van het coronavirus op de export. Samen met evofenedex organiseren wij ieder jaar Trends in Export, dit is een jaarlijks rapport met de ontwikkelingen en trends in de export.    Nu hebben wij aanvullend op dit rapport…
19 mei
DTP Werk voor Boekomslag en Binnenwerk
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance DTP-er voor werkzaamheden aan een boek. Het gaat om een ontwerp van de omslag van het boek inclusief het binnenwerk.    Ben jij een ervaren DTP-er, dan kom ik graag met jou in contact.
28 apr
Ontwerpen van Folders voor Maatschappelijke Instelling
Beste freelancers,    Voor een maatschappelijke instelling zijn wij op zoek naar een freelancer die folders ontwerpen die de doelgroep (jongvolwassenen met een verstandelijke beperking) goed aanspreekt. Meer informatie volgt bij interesse.    Wij horen graag van je.
28 apr
Opmaken van een Kinderboekje
Beste freelancers,    Ik zoek een creatief iemand die de teksten van een kinderboekje in een mooie lay out giet. Daarnaast moeten ook de tekeningen en teksten worden verbeterd.    Ik kom graag in contact om de verdere details door te nemen.    Prijs te bespreken.
9 apr
Drukbestanden en Bijbehorende Renders Realiseren (DTP)
Beste freelancers,    DTP-er gezocht voor onderstaande werkzaamheden:    40 X drukklare PDF met cutcontour e.d.  40 X bijbehorende render van product in gebruik.    Desgewenst kan ik een voorbeelden aanleveren,    Graag verneem ik van u.
5 apr