Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Bart

BartOver Bart

Nobricks werkt aan en vóór merken. Dat doen wij door een bestaande propositie verder te versterken en te optimaliseren via diverse (on- en offline) communicatiekanalen richting de doelgroep(en). Het kan ook zijn dat wij samen met onze opdrachtgevers een nieuwe propositie of herpositionering onderzoeken en formuleren om vanuit daar een product/dienst of onderneming onderscheidend en concurrerend in de markt te zetten. Nobricks werkt dus aan branding, rebranding, merkactivatie en merkonderhoud.

Nobricks onderscheidt zich door zeer goed te luisteren, het durven stellen van lastige vragen en kritisch te zijn. Samen met onze persoonlijke aanpak zien wij ons daardoor als een oprechte  -goede vriend-. Uiteindelijk gaat het om het resultaat! Onze drive wordt gevoed door onze passie voor het vak en het beter willen doen. Nobricks zijn ondernemende creatieven die keihard werken om de gestelde doelen en doelstellingen te behalen. Nobricks werkt voor het mkb, beursgenoteerde ondernemingen, non-profit organisaties en...

 

Portfolio

Group of Butchers
Loading.

Lagersmit
Loading.

Group of Butchers
Loading.

Royal IHC
Loading.

Bacon Bullets
Loading.

Between
Loading.

 

Vraag Bart direct om offerte


Stuur een bericht