Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Drupal Ontwikkelaar Gezocht voor Aanpassing Website

Opdracht ID: 50151

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14 feb
Reacties: 5
Locatie: Houten, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24 feb
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn bedrijf beschikt over een in Drupal gebouwde site. Binnenkort is het de bedoeling om via deze site trainingen/cursussen aan te bieden. Bij de ontwikkeling van de website, 8 jaar geleden, is er al wel een webshop gebouwd - maar die is nog niet zichtbaar/in gebruik.

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar iemand die: - de webshop ‘aan de praat’ kan krijgen; - advies kan geven over eenvoudige, in aanmerking komende e-learningsystemen/-plug-ins (vergelijkbaar met LearnDash, dat meen ik alleen voor WordPress bedoeld is); - ondersteuning kan bieden bij het operationeel maken van de het e-learningsysteem, zodat er door auteurs content in geplaatst kan worden en zodat cursisten via de webshop van de bedrijfssite (na aanschaf) toegang kunnen krijgen tot de aangeboden cursussen/trainingen.

Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag bij interesse een reactie tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
14-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Onno
Onno
14-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Johannes
Johannes
14-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Karim
Karim
17-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Unikko
Unikko
17-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Biedplatform Maken voor Makelaar

Geplaatst: 11 mei
Beste freelancers, Wij hebben een makelaarswebsite. Wij willen de kosten die een verkoper maakt als zijnde makelaarscourtage verleggen op de koper. Oftewel . Een huisverkopen kan gratis. Maar een koper krijgt extra veiling/biedingskosten die bovenop de vraagprijs komen. Voordeel: Bied u 300.000 met veilingkosten zal dit boven op het bod komen zeg: 300.1500 waardoor dit soms ook meegefinancierd kan…

Adobe XD Overzetten (Spoed)

Geplaatst: 10 mei
Beste freelancers, Ik heb zeer dringend iemand nodig om Adobe XD over te zetten op mijn site, gezien die betalingen aflopen en ik mijn hele prototype daar zal verliezen. Hieronder de opdrachtbeschrijving in het Engels: The developer should know : Django 3 - python - RestFramework Vue 3 - html - javascript sass & css Mysql or Postgresql We are building an art and ecology encyclopaedia and…

Ervaren Freelance Python Programmeur

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers, Wij zoeken een ervaren Python programmeur voor website onderhoud en onze applicaties. Github, SQL ervaring met Cherry py en api's is mooi meegenomen. Het is voor ons belangrijk dat je genoeg tijd hebt zodat we snel dingen klaar hebben. We hebben meerdere python programmeurs aan het werk dus je moet in staat zijn nette code te schrijven en goed te communiceren met de andere teamleden.…

Freelance Word Expert Gezocht voor Macro's

Geplaatst: 20 apr
Beste freelancers, De opdracht betreft het aanpassen van tiental Macro's in Word. Vergoeding €60 per uur. Graag bij reactie ervaring vermelden. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Freelance Huddle Specialist Gezocht

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Wij werken al geruime tijd met Huddle van de IMU als software. Hierop staat momenteel onze vastgoedcursus. Wij willen graag onze Huddle herorganiseren en hier veel meer uit halen qua look en feel en functionaliteiten. Is dan ook een must dat er ervaring is met Huddle. Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Game Developers voor Play 2 Earn Spel

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar game developers die een play to earn spel kunnen bouwen in samenwerking met een nft project op een blockchain. Bij interesse hoor ik graag van je.

Freelance Software Webtester Gezocht

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Wij zijn op dit moment op zoek naar een freelance software testspecialist. We willen hierbij benadrukken dat we niet(!) op zoek zijn naar een andere organisatie die iemand wil aanbieden of het project wil overnemen met collega's in binnen- of buitenland. Wij zijn een digital agency / softwarehuis dat aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt en door de huidige hoeveelheid…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht