Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Drupal Ontwikkelaar Gezocht voor Aanpassing Website

Opdracht ID: 50151

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14-02-2022
Reacties: 5
Locatie: Houten, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-02-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn bedrijf beschikt over een in Drupal gebouwde site. Binnenkort is het de bedoeling om via deze site trainingen/cursussen aan te bieden. Bij de ontwikkeling van de website, 8 jaar geleden, is er al wel een webshop gebouwd - maar die is nog niet zichtbaar/in gebruik.

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar iemand die: - de webshop ‘aan de praat’ kan krijgen; - advies kan geven over eenvoudige, in aanmerking komende e-learningsystemen/-plug-ins (vergelijkbaar met LearnDash, dat meen ik alleen voor WordPress bedoeld is); - ondersteuning kan bieden bij het operationeel maken van de het e-learningsysteem, zodat er door auteurs content in geplaatst kan worden en zodat cursisten via de webshop van de bedrijfssite (na aanschaf) toegang kunnen krijgen tot de aangeboden cursussen/trainingen.

Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag bij interesse een reactie tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
14-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Onno
Onno
14-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Johannes
Johannes
14-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Yvon
Yvon
17-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Unikko
Unikko
17-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht