Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Drupal Ontwikkelaar Gezocht voor Aanpassing Website

Opdracht ID: 50151

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 14-02-2022
Reacties: 5
Locatie: Houten, Utrecht
Laatst gewijzigd: 24-02-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Mijn bedrijf beschikt over een in Drupal gebouwde site. Binnenkort is het de bedoeling om via deze site trainingen/cursussen aan te bieden. Bij de ontwikkeling van de website, 8 jaar geleden, is er al wel een webshop gebouwd - maar die is nog niet zichtbaar/in gebruik.

Ik ben voor mijn bedrijf op zoek naar iemand die: - de webshop ‘aan de praat’ kan krijgen; - advies kan geven over eenvoudige, in aanmerking komende e-learningsystemen/-plug-ins (vergelijkbaar met LearnDash, dat meen ik alleen voor WordPress bedoeld is); - ondersteuning kan bieden bij het operationeel maken van de het e-learningsysteem, zodat er door auteurs content in geplaatst kan worden en zodat cursisten via de webshop van de bedrijfssite (na aanschaf) toegang kunnen krijgen tot de aangeboden cursussen/trainingen.

Wie kan mij verder helpen? Ik zie graag bij interesse een reactie tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Peter
Peter
14-02-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Onno
Onno
14-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Johannes
Johannes
14-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Yvon
Yvon
17-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Unikko
Unikko
17-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht