Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Websites & Applicaties >
 3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Doorontwikkeling Maatwerk Wordpress Website

Opdracht ID: 45851

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 11-12-2020
Reacties: 7
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-12-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor onze huidige en toekomstige nieuwe klanten ben ik op zoek naar een freelance WordPress developer voor het verder doorontwikkelen van ons maatwerk WordPress template voor het MKB. Wij merken dat de techniek bij bestaande en nieuwe klanten achterblijft en willen ons template graag doorontwikkelen om een betere aansluiting te vinden met verschillende doelgroepen. Tevens willen wij meer klanten aantrekken die gebruik gaan maken van ons ontwikkelde template. Hiervoor zijn we bijna klaar met het ontwikkelen van een eigen nieuwe website en het herinrichten van onze online marketing kanalen.

Voor nieuwe klanten dien het template te worden klaargezet bij onze hostingpartner. Waar nodig dienen er branche gerelateerde varianten van het template ontwikkeld te worden om goede aansluiting te garanderen met verschillende doelgroepen. Daarnaast dient het template verder doorontwikkeld te worden met nieuwe functionaliteiten om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Belangrijke aspecten voor de opdracht zijn:
 • De modules en secties van de site zijn modulair opgebouwd en door onszelf aan te passen. Wij willen deze mogelijkheden graag verder gaan uitbouwen cq. benutten.
 • Intellectuele eigendomsrechten die mogelijk ontstaan worden overgedragen. Hiervoor dient een separate Akte van Overdracht ondertekend te worden.
 • Template dient geoptimaliseerd te worden voor de eindgebruiker. Waar nodig worden er branche gerelateerde varianten van het template ontwikkeld om een goede aansluiting te kunnen garanderen.
 • Bij voorkeur willen we zowel grafisch ontwerp als technische realisatie in dezelfde opdracht(en) terugbrengen. Mocht het nodig zijn kunnen we het grafische ontwerp ook lostrekken van de opdracht.
 • Verleidingstechnieken dienen te worden toegepast om conversie te stimuleren/optimaliseren.
 • Veiligheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Technische elementen en secties:
 • Topheader
[ ] Klantwaarderingen
[ ] Telefoonnummer
[ ] Bel mij terug button
 • Header
[ ] Logo
[ ] Menu
 • Hero
[ ] Achtergrondafbeelding
[ ] Titel
[ ] Tekst
[ ] Call-to-action
 • USP’s
 • Content
[ ] Een kolom
[ ] Twee kolommen
[ ] Drie kolommen
[ ] SEO-blok
 • Cijfers
[ ] Drie blokken met content (in- en uit te schakelen)
 • Recensies
[ ] Recensies handmatig te worden toegevoegd via een repeater.
 • Contactmogelijkheden
[ ] Titel
[ ] Content
[ ] Formulier
 • Offertemogelijkheid
[ ] Titel
[ ] Content
[ ] Formulier
 • Blog

Wat bieden wij:
 • Een vast uurtarief (nader overeen te komen) de uitvoering van de werkzaamheden en daarnaast de mogelijkheid om het template verder door te ontwikkelen.
 • De mogelijkheid om het template bij nieuwe klanten aan te passen conform de wensen van de klant en deze implementaties live te zetten met inbegrip van de mySQL database. Dit geldt uiteraard ook voor aanpassingen in het template bij bestaande klanten.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van ons netwerk als onze dedicated WordPress specialist. Hierbij kun je ook denken aan nieuwe projecten op het gebied van maatwerk WordPress development. Dit kunnen standaard content sites zijn, maar ook maatwerk webshops.

Wij zien jullie reacties graag tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (7)

Jeroen
Jeroen
11-12-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Romano
Romano
11-12-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Jasper
Jasper
11-12-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Arnoud
Arnoud
14-12-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Lonneke
Lonneke
14-12-2020
18 referenties
Gemiddelde score
9.4
Onno
Onno
14-12-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Marielle
Marielle
14-12-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht