Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

De kinderboerderij

Opdracht ID: 53377

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18-07-2023
Reacties: 6
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 03-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een roman manuscript van ongeveer 55.500 woorden kan redigeren op Nederlands en fouten in de verhaal lijn, niet op inhoud. Eventueel ook voor het schrijven van een pakkende achterflap tekst.

Korte samenvatting
Het verhaal schetst de ontwikkeling van een mnl persoon vanaf de jaren 60 tot ongeveer 2004,
in combinatie met een liefdesrelatie die dreigt te mislukken omdat het stel moeilijk in verwachting kan geraken. 
Dit alles in een, op het laatot, thrillerachtige context.
Het verhaal speelt zich voor een belangrijk deel af in Tilburg (is weer eens iets anders dan Amsterdam...) en het buitenland. 
 

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (6)

Frank
Frank
18-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Jan
Jan
18-07-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
19-07-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirjam
Mirjam
21-07-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Laura
Laura
02-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Yentl
Yentl
03-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Reis/toerisme en camping- journalisten

Geplaatst: 18 jun
Voor het Interdijk Media team zoeken wij leuke reis/toerisme tekstschrijvers- journalisten(m/v) voor het maken van interviews/reportages op campings (meerdere op 1 dag/3.000-4.000 woorden p.dag) , steden (NL en Buitenland) en op beurzen (product- interviews en teksten caravans, campers, accessoires.)

Spoed tekstschrijven voor drie vacatures

Geplaatst: 2 jun
Voor een landingspagina zijn wij opzoek naar een tekstschrijver voor drie vacatures in de horeca. Aangezien wij opzoek zijn naar nieuw personeel heeft het haast. Wij willen graag dat de vacatures aantrekkelijk worden geschreven. Ook moeten de teksten gebruikt kunnen worden op de sociale media.

Ghostwriter voor het schrijven van een biografie

Geplaatst: 14 jun
Beste schrijvers, Ik ben benaderd door een uitgever voor het schrijven van een boek. De outline businesscase is dat het gaat over mijn ervaringen/avonturen bij verschillende specialistische overheidsinstanties. De rode draad van het boek is, naast een inkijk in de “verborgen wereld” (titel van het boek wordt: verborgen werkelijkheid), is mijn persoonlijk verhaal. Dit is een verhaal van…

Copywriter Website kerstpakketten

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik heb een leuke opdracht binnen gekregen, wat wellicht wat voor jou kan zijn. Het gaat om 1 homepagina en 9 categorie pagina’s voor een bedrijf dat kerstpakketten verkoopt. De categorieën zijn als volgt: • Duurzaam kerstpakket • Vegan kerstpakket • Gezond kerstpakket • Biologisch kerstpakket • Alternatief kerstpakket • Fairtrade kerstpakket…

Mailchimp expert gezocht!

Geplaatst: 13 jun
We zijn opzoek naar een ‘mailchimp expert’. Kan jij een mooie opmaak maken, ben je conceptmatig sterk en een goede tekstschrijver? Dan neem ik graag contact met je op! 

Hulp of schrijver gezocht voor boek

Geplaatst: 3 jun
Beste schrijvers, ik ben een vrouw van 51 en ben getrouwd met een man van 61 jaar. Wij hebben beide voor de overheid gewerkt en hier hele nare ervaringen mee gehad, vooral aan het eind. Sinds onze relatie vechten wij al tegen de overheid en rechtstaat waarbij wij keer op keer aan het kortste eind, denk bijvoorbeeld aan intimidatie en pestgedrag op werkplek, afdoening PTSS dienstongeval, vechtscheiding…

Begeleidingsplan Social Work MBO 4

Geplaatst: 30 mei
Beste freelancers, Ik moet voor mijn opleiding Social Work MBO-4 een begeleidingsplan schrijven maar ik heb geen idee waar ik moet starten. Er zijn criteria voor die ik toe zal sturen. Ik zoek dus iemand die deze voor mij kan maken. Tarief is bespreekbaar.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht