Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Creatief Schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

De kinderboerderij

Opdracht ID: 53377

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18 jul
Reacties: 6
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 3 aug
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een roman manuscript van ongeveer 55.500 woorden kan redigeren op Nederlands en fouten in de verhaal lijn, niet op inhoud. Eventueel ook voor het schrijven van een pakkende achterflap tekst.

Korte samenvatting
Het verhaal schetst de ontwikkeling van een mnl persoon vanaf de jaren 60 tot ongeveer 2004,
in combinatie met een liefdesrelatie die dreigt te mislukken omdat het stel moeilijk in verwachting kan geraken. 
Dit alles in een, op het laatot, thrillerachtige context.
Het verhaal speelt zich voor een belangrijk deel af in Tilburg (is weer eens iets anders dan Amsterdam...) en het buitenland. 
 

Freelance schrijvers die hebben gereageerd (6)

Frank
Frank
18-07-2023
2 referenties
Gemiddelde score
8.3
Jan
Jan
18-07-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
19-07-2023
7 referenties
Gemiddelde score
10
Mirjam
Mirjam
21-07-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10
Laura
Laura
02-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Yentl
Yentl
03-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance creatief schrijven opdrachten

Autobiografie

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik wil heel graag een autobiografie schrijven. Ik heb nogal een bewogen leven achter de rug. Ik zoek iemand die me bij de hand wil nemen. Het schrijfproces in stukjes hakt en met wie ik het kan hebben over in welke persoon ik het schrijf. En op wat voor manier. Iemand die me helpt om het behapbaar te krijgen en die me stimuleert. Ik ben vaker al alleen begonnen maar ik kom maar…

Speech van een 60 jarige

Geplaatst: 22 aug
Hoi, Ik ben 60 jaar. geef een feest voor iets meer dan 100 man. Heb een speech geschreven. Wil deze laten finetunen en er mag meer humor in. Kan jij mij daarbij helpen?

Creatieve tekstschrijver

Geplaatst: 12 sep
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je 2.5 euro cent per woord. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Wie wilt mij helpen schrijven voor een boek?

Geplaatst: 24 sep
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die het verhaal van mij duidelijk kan vast leggen op papier. ik heb zelf al wel een paar briefjes maar ik zou het graag wat duidelijker en lekkerder lees baar willen hebben. Ik zou mijn verhaal graag aan de wereld willen vertellen. Dat verhaal wil ik uit eindelijk uit geven in een boek.

Non fictie boek

Geplaatst: 22 sep
Beste freelancers, Ik wil een non fictie boek laten schrijven van pakweg 300 woorden. Over actualiteiten in de politiek en mensen in het publieke spectrum.

Biografie over mijn moeder

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij wilt helpen met een biografie te schrijven. Een biografie over mijn overleden moeder, mijn moeder verdient een platform. Waarom, omdat haar verhaal uniek is en dat het een inspiratie voor anderen mensen kan zijn want dat was ze.

Freelance redacteur/ schrijfcoach voor non-fictie

Geplaatst: 13 sep
Ik ben aan het schrijven over wat ik heb meegemaakt in een periode van 5 jaar: borstkanker, mijn man ontmoet, reizen, man ziek, getrouwd, man overleden, daarna zijn kindje gekregen; een dochtertje die als twee druppels op hem lijkt. Het verhaal bevat romantiek, verdriet, humor en hoop. Ik meen dat er voor elke lezer wel iets herkenbaars in zit. Ik zou heel erg graag hulp hebben bij het schrijven;…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht