Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Data van RDW API Koppelen met Adobe Acrobat

Opdracht ID: 47769

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-05-2021
Reacties: 6
Locatie: Deventer, Overijssel
Laatst gewijzigd: 21-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het importeren van Europese personenauto's, gevestigd in Deventer. 

We werken met Adobe Acrobat en moeten een API koppeling van RDW open data (bestaat al) gekoppeld hebben met het rapport in Adobe. Op het moment dat we van de auto het kenteken invoeren moeten er een drietal soortgelijke auto's ingeladen worden in het Adobe rapport. De selectie van de info die we nodig hebben vanuit de API kunnen we ter zijner tijd aangeven.

Ook hebben we een foto van hoe het er ongeveer uit komt te zien. Graag horen wij wie de tijd en de kennis heeft om dit voor ons te realiseren. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (6)

Jurre
Jurre
20-05-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
20-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Egbert
Egbert
20-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
6
Evert
Evert
20-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ronny
Ronny
20-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Roy
Roy
21-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
8.5

Freelance website opdrachten

ModX developer

Geplaatst: 1 jul
Beste, Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk. Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…

Source code schrijven Crypto Presale website

Geplaatst: 18 jul
Opzoek naar een freelancer die een source code kan schrijven voor een Crypto Presale website. Een gehele website is niet nodig aangezien ik zelf ook codes kan schrijven. Ik ben meer opzoek naar iemand die de basis code kan schrijven voor de website en voor het connect en betalingsgedeelte. Aangezien het een Presale website wordt is in het gedeelte van het betalen wel belangrijk dat er een ‘claim’…

Website opnieuw opbouwen

Geplaatst: 28 jun
Beste lezer, wij hebben een website in de lucht die gebouwd is in WordPress met wat blijkt geen goede plugins, hierdoor kan deze niet meer goed aangepast worden. Deze website zit met andere websites samen al op een portaal, dit willen wij ook zo houden. Alleen willen wij deze website die dus niet meer goed is, compleet opnieuw bouwen zodat alles weer goed up to date is en makelijk aan te passen is…

Microsoft Azure AI Service

Geplaatst: 10 jul
Microsoft Azure AI Service Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een AI engineer/ Microsoft Azure specialist die 1 a 2 uur per week mij wilt coachen en samen een project wilt bouwen. Ik wil o.a. leren hoe ik AI kan implementeren in apps en API kan koppelen. Omdat ik nooit eerder heb gewerkt met Azure, moeten we met de basis beginnen. - 1 a 2 uur per week  - Online - Uurtarief tussen €30…

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht