Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Data van RDW API Koppelen met Adobe Acrobat

Opdracht ID: 47769

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 20-05-2021
Reacties: 7
Locatie: Deventer, Overijssel
Laatst gewijzigd: 21-05-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het importeren van Europese personenauto's, gevestigd in Deventer. 

We werken met Adobe Acrobat en moeten een API koppeling van RDW open data (bestaat al) gekoppeld hebben met het rapport in Adobe. Op het moment dat we van de auto het kenteken invoeren moeten er een drietal soortgelijke auto's ingeladen worden in het Adobe rapport. De selectie van de info die we nodig hebben vanuit de API kunnen we ter zijner tijd aangeven.

Ook hebben we een foto van hoe het er ongeveer uit komt te zien. Graag horen wij wie de tijd en de kennis heeft om dit voor ons te realiseren. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (7)

Jurre
Jurre
20-05-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Roelf
Roelf
20-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Bjorn
Bjorn
20-05-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Egbert
Egbert
20-05-2021
1 referenties
Gemiddelde score
6
Evert
Evert
20-05-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ronny
Ronny
20-05-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Roy
Roy
21-05-2021
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

Website op juiste manier gecategoriseerd via datafeedr

Geplaatst: 7 aug
Hallo, Mijn naam is roy en ik heb wordpress website.Toevallig is een affliate website en aangekoppeld met affliate programma. Ongeveer 9000 item word gepresenteerd in verschillende categorie zoals parasol,tuin meubel,enzovoort. Dat is ook meteen de probleem. Item niet goed gepresenteerd en gecategoriseerd. Wie kunnen deze fixen of repareren? Ik gebruik content egg als datafeedr. Budget 150 euro maximaal…

Aanpassingen website

Geplaatst: 25 sep
Beste freelancers, Ik zou graag de website ** van een nieuw design laten voorzien. Qua teksten en opzet hoeft er niet veel veranderd te worden en ik heb ook al een template gevonden welke ik heel fraai vind. Wat zouden hiervoor de kosten bedragen en is het noodzakelijk dat er aanvullend fotomateriaal wordt gemaakt?

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht