Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creative Designer voor Sport Drank Gezocht

Opdracht ID: 45326

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 02-11-2020
Reacties: 10
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 09-11-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

** Sports Water is een gezonder, duurzamer alternatief voor cafeïnevrije sportdrankjes. Geen suiker of wegwerp plastic flesjes, wél lekkere smaken en een grote toewijding aan het gezond houden van onze aarde. Inmiddels is ons water ruim 10 jaar oud, en een begrip in de Europese fitnesswereld. We bieden ons fruitige, calorie-arme en vitaminerijke sportwater aan op abonnements-service in een enorm aantal sportclubs.

Wat hebben we nodig?
Om onze missie voort te zetten, onze overall presence te verbeteren en onze community uit te bouwen zijn we op zoek naar een aantal creatieve freelancers die ons op onregelmatige basis kunnen helpen met het creëren van visuele assets, zowel on- als offline. Je werkt aan veel verschillende types uitingen, dus allround ervaring komt goed van pas. Hoewel het gaat om onregelmatige projecten, zijn we wel op zoek naar freelancers die zin in hebben om ons merk voor langere tijd te ondersteunen. Geen one-off klus, dus.

We zoeken jou!
Jij bent een freelance grafisch designer, DTP’er, video editor (of allemaal!). Je hebt enige interesse in fitness en gezondheid, en jouw creatieve brein denkt graag mee over onze internationale uitingen. Je werkt snel, accuraat, bent goed bereikbaar en ziet het zitten om langdurig mee te werken aan het merk.

Herken je jezelf in deze beschrijving en heb je zin om voor een jong, innovatief en internationaal merk aan de slag te gaan? Stuur dan een bericht via Hoofdkraan.nl met (een link naar) je portfolio, wat info over jezelf en een indicatie van je tarief.

Hopelijk tot snel!

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Ara
Ara
02-11-2020
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bjorg
Bjorg
02-11-2020
12 referenties
Gemiddelde score
9.8
Erik
Erik
02-11-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rob
Rob
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Aniel
Aniel
02-11-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
02-11-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Daan
Daan
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
02-11-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Milan
Milan
02-11-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sed
Sed
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Spel Handleiding Schrijven en Ontwerpen

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een spel handleiding kan ontwerpen/schrijven. Iemand die de handleiding zowel tekstueel als van plaatjes kan voorzien. Ik heb de spelregels al geschreven maar lijkt me goed om er een professional naar te laten kijken. Daarnaast ook iemand die een mooie vormgeving kan maken om op de verpakking te laten drukken. Interesse? Reageer direct!

Grafisch vormgever | DTP’er

Geplaatst: 15 jun
Leuk, afwisselend, uitdagend, goed betaald werk voor een multi inzetbare grafisch creatief. wat ga je doen | De taken variëren van DTP werk tot het monteren van filmpjes, maken van animaties en 3D-ontwerp. Voor onze uiteenlopende klanten maken we allerlei soorten communicatiemiddelen, zowel on- als offline. Als freelancer zetten we jou in om deze uitingen vorm te geven. wie ben je, wat kun je,…

Vormgeving Actiebanners voor Webshop

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor een klant (webshop in snijgereedschap). De opdracht bestaat uit één initiële opdracht en daarna waarschijnlijk kleine vervolgopdrachten. We willen graag eenmalig een aantal banners laten vormgeven die gebruikt worden in de nieuwsbrief en wellicht (later) ook op de homepage en bijvoorbeeld op social media. Er moet een eenvoudige template…

Boekontwerper voor Internationaal Project

Geplaatst: 2 jun
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een grafisch ontwerper met ervaring in het ontwerpen van 'koffietafel / kook' boeken. Het betreft een groot internationaal project waarbij je veel zelfstandig, op basis van aangeleverde content, zal moeten werken. Het betreft een project dat uniek is in zijn soort en dat op geen CV misstaat. Graag ontvang ik je reactie, ervaring in deze en je prijsopgave.

Freelancer Designer Gezocht tbv Website, Drukwerk, Huisstijl

Geplaatst: 09-12-2021
Beste freelancers, Onze organisatie is een zelfstandige verloskundigenpraktijk in Amsterdam. De praktijk is eigendom van 3 maten, ze worden ondersteund door 2-3 flexibele krachten en 2 assistenten. Het werkgebied is Amsterdam Centrum en Oost, gezamenlijk zo’n 80% van het gebied binnen de ring A10. Huidige Situatie Per jaar ondersteunen wij 350-400 vrouwen, van het moment van zwangerschap…

Draagdozen van Wijn Ontwerpen

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar freelance ontwerper op wijngebied. De eerste opdracht betreft een 6-pack draagkarton waarvan 6 stoppen uitsteken; onderaan hangen 6 flessen. Ontwerp artwork karton 6-pack, welke zijn vervolg gaat krijgen van andere artworks van afnemers. Vele honderden/duizenden domeinen wereldwijd. Wij horen graag van jullie.

Graphic Designer voor PowerPoint Gezocht

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een freelancer die kan ondersteunen bij creëren van strakke PowerPoint slides. Het verhaal staat al, maar het gaat met name om de visualisaties. Na deze initiële klus zijn we ook op zoek naar een freelancer die een PowerPoint template kan creëren. Interesse? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht