Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Creative Designer voor Sport Drank Gezocht

Opdracht ID: 45326

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 02-11-2020
Reacties: 10
Locatie: Breda, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 09-11-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

** Sports Water is een gezonder, duurzamer alternatief voor cafeïnevrije sportdrankjes. Geen suiker of wegwerp plastic flesjes, wél lekkere smaken en een grote toewijding aan het gezond houden van onze aarde. Inmiddels is ons water ruim 10 jaar oud, en een begrip in de Europese fitnesswereld. We bieden ons fruitige, calorie-arme en vitaminerijke sportwater aan op abonnements-service in een enorm aantal sportclubs.

Wat hebben we nodig?
Om onze missie voort te zetten, onze overall presence te verbeteren en onze community uit te bouwen zijn we op zoek naar een aantal creatieve freelancers die ons op onregelmatige basis kunnen helpen met het creëren van visuele assets, zowel on- als offline. Je werkt aan veel verschillende types uitingen, dus allround ervaring komt goed van pas. Hoewel het gaat om onregelmatige projecten, zijn we wel op zoek naar freelancers die zin in hebben om ons merk voor langere tijd te ondersteunen. Geen one-off klus, dus.

We zoeken jou!
Jij bent een freelance grafisch designer, DTP’er, video editor (of allemaal!). Je hebt enige interesse in fitness en gezondheid, en jouw creatieve brein denkt graag mee over onze internationale uitingen. Je werkt snel, accuraat, bent goed bereikbaar en ziet het zitten om langdurig mee te werken aan het merk.

Herken je jezelf in deze beschrijving en heb je zin om voor een jong, innovatief en internationaal merk aan de slag te gaan? Stuur dan een bericht via Hoofdkraan.nl met (een link naar) je portfolio, wat info over jezelf en een indicatie van je tarief.

Hopelijk tot snel!

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (10)

Ara
Ara
02-11-2020
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bjorg
Bjorg
02-11-2020
12 referenties
Gemiddelde score
9.8
Erik
Erik
02-11-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rob
Rob
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Aniel
Aniel
02-11-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
02-11-2020
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Daan
Daan
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Roel
Roel
02-11-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Milan
Milan
02-11-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Sed
Sed
02-11-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Aanpassen huidig logo

Geplaatst: 29 mrt
Beste mensen. Ik heb een logo dat aangepast moet worden. Er staat nu in het logo: tuinstyling, aanleg & advies van stadstuinen, dat moet worden: ontwerp en ontwikkeling stedelijk groen en natuurlijke (stads) tuinen. De uitstraling van het huidige logo is verder prima. Misschien kan het grafisch nog wat sterker. Ik wil oa het logo inbranden in hout en daarmee vallen de kleuren weg. Het logo moet…

DTP/grafisch ontwerper voor sport-kledingmerk

Geplaatst: 26 mrt
Beste freelancers, Sport-kledingmerk is opzoek naar grafisch ontwerper/DTP'er voor het volgende: - Beeldmateriaal in verschillende formaten opmaken voor online- en offline kanalen - klein onderdeel grafisch ontwerp (voornamelijk typografie); campagneslogans Graag reageren met link naar je portfolio. Dankjewel!

Ontwerp tool

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Wij zoeken een programmeur die voor ons een online tool kan maken waar we klanten kunnen aanbieden om online een kleding ontwerp met gewenste logo’s aan te leveren. Deze tool zou dan een onderdeel van onze webshop/website moeten worden. Mvg Pieter

Grafisch Ontwerper

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Grafisch Ontwerper Op afstand - ZZP – in overleg Wie zijn wij? - ** arbeidspsychologen - Breed bureau voor o.a. assessments, psychologisch testen, recruitment en HR-advies. - Opgericht 1999 en gevestigd in Amsterdam-Sloterdijk. - Circa 15 medewerkers, overwegend psychologen, recruiters en HR-consultants. - Circa 175 klanten door het hele land (en…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht