Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Creatieve Illustrator voor Concepting Bureau

Geplaatst op:
6 februari 2019 13:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
37857
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 40 p.u.
Locatie:
Vught, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor ons creatieve bedrijf zijn wij op zoek naar een illustrator die regelmatig op oproepbasis kan komen illustreren op locatie in Vught.

Wij zijn regelmatig bezig met de uitwerking van concepten en missen hierbij iemand die dit goed kan verbeelden. Wij bedenken immers vernieuwende dingen, dus met bestaande beelden wil het niet altijd lukken. (Link naar onze website kunnen wij je toesturen).

Ben jij iemand die zich in deze functie kan vinden en regelmatig langs kan komen in Vught? Dan horen wij graag van jou. Een portfolio is een vereiste, wij willen namelijk graag zien of jij bij ons past.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Josien Josien 06-02-2019
referentiesterren
11 referenties
Freddy Freddy 06-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Francisca Francisca 06-02-2019
Wil Wil 06-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Ronald Ronald 06-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Pepijn Pepijn 06-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Gitta Gitta 07-02-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Illustrator voor Tatoeages (Borst en Armsleeve)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator voor het maken van tatoeage illustraties.    Hallo,    Het wordt geen japanse cultuur meer.  De ideeen die ik zover heb zijn:  Draak hoofd met ogen zichtbaar op borst die vuur uit ademt, vogel achterin mijn nek die zijn vleugels naar voren brengt…
24 apr
Illustrator Gezocht voor Beginnende Schrijfster
Beste freelancers,    Ik ben een beginnende schrijfster uit België die korte kinderverhalen heeft geschreven en nu op zoek is naar een enthousiaste illustrator. Ook beginnende illustrators mogen zich melden.    Het omvat een 30 -tal kleine tekeningen met als hoofdrol 2 hondjes.  Budget: Deze is in overleg. Ik zou graag…
24 apr
Kinderboek Striptekenaar Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een striptekenaar voor een kinderboek.  Het gaat om een strip van 32 pagina's, een cover en achterkant.    Deadline: zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
17 apr
Illustrator / Tekenaar voor Kinderboek (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een illustrator / tekenaar voor een Kinderboek.    Het gaat om het illustreren van 32 pagina's, een cover en achterkant     Deadline: Spoed, zo snel mogelijk    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.     
16 apr
Muurbeschildering voor een Restaurant
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een tekenaar/schilder/illustrator om een muur te beschilderen in een restaurant.    Het gaat om een grote muur van 3 bij 14 meter. Wil er een soort van bergen op laten tekenen. Heb daar een voorbeeld van(zie bijlage).    De tekening moet rond 5 augustus geplaatst worden. …
16 apr
Patroon Tekenaar / Illustrator voor Kinderlijn
Beste freelancers,    Voor een kinderlijn voor een bestaand merk zoek ik een freelancer die patronen kan tekenen en op zeer korte termijn beschikbaar is.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
14 apr
Illustrator voor Foodtruck Schetsen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance illustrator die een paar gekleurde schetsen kan maken van een foodtruck.    De schetsen zijn nodig om de investeerders een impressie te geven.  Een vaste prijs is gewenst.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 apr