Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Ronald

Ronald
Over Ronald

Op de middelbare school propte mijn brugklasmentor me wat lege vellen papier onder mijn neus toen ik tijdens aardrijkskundeles met een klasgenootje zat te praten: “Hier, ga jij maar even tekenen.” De goede man begreep me.

Hoewel dit klinkt als een cliché, teken ik eigenlijk al zo lang ik me kan herinneren. En als ik niet tekende las ik vaak Amerikaanse comics, met daarin prachtig en dynamisch tekenwerk van mensen als Todd McFarlane en Greg Capullo (Spider-man, Spawn), beiden nog altijd twee van mijn voorbeelden. Daarnaast raakte ik beïnvloed door de cartooneske stijlen van o.a. Jeff Smith (Bone) en Bill Watterson (Calvin & Hobbes), die met hun relatief eenvoudige stijlen ongelooflijk veel sfeer konden overbrengen. Mede door het werk van deze mensen is illustreren mij altijd blijven boeien.

Net als mijn voorbeelden werk ik vooral met ambachtelijke penseel-en-inkt technieken die gericht zijn op reproductie,...

Uitstekend
5 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

Loading.

 

Vraag Ronald direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: