Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Cover voor Oorlogsboek Laten Maken

Geplaatst op:
12 april 2017 08:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
28876
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 125
Locatie:
Lelystad, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Hallo freelancers,

Ik zoek een tekenaar die voor mijn -schokkende- oorlogsboek een cover wil maken (realistische stijl). Dit is mijn eerste oorlogsboek wat ik in eigen beheer wil proberen uit te geven. Ik woon in omgeving Almere.

Jammer genoeg heb ik niet een groot budget. Wellicht ziet er toch iemand  kans om mij verder te helpen. Ik hoor graag wat er wel en niet mogelijk is.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Dirk Dirk 12-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Yvo Yvo 12-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Lammert Lammert 12-04-2017
referentiesterren
4 referenties
Lonneke Lonneke 12-04-2017
referentiesterren
11 referenties
Mohamed Mohamed 12-04-2017
Magda Magda 12-04-2017
Theis-Jan Theis-Jan 12-04-2017
referentiesterren
3 referenties
Maikel Maikel 12-04-2017
Tanja Tanja 12-04-2017
Kerasia Kerasia 12-04-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatieve Ontwerpen Illustreren in Vector Bestanden
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij verder kan helpen met het uitwerken/tekenen van ideeën. Het gaat om ideeën die klanten geven, bijvoorbeeld monopoly icoon met een logo die hij vasthoudt.    De ideeën komen van de klant en dit idee wordt dan door jou in een vector bestand ontworpen, dit moet in een vector…
11 dec
Karikatuurtekenaar Gezocht voor Afbeelding Gezin (Kuifje Sti...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een parodie/karikatuur kan tekenen van een pastiche/cover in een  Kuifje/Tintin-achtige stijl waar mijn gezin op staat afgebeeld. Deze tekening zou ik graag gebruiken voor een uitnodiging en mogelijk ook voor een poster.    Ik hoor graag als je ervaring hebt…
5 dec
Trouwfoto Laten Tekenen of Schilderen in Olieverf
Beste freelancers,    Wie zou er een trouwfoto kunnen schilderen met olieverf (zwart-wit) of kunnen tekenen in A8-formaat?    Bij interesse hoor ik graag van u. 
27 nov
Iconen Omzetten naar Vector Bestanden
Beste freelancers,    We hebben een aantal getekende iconen die wij graag willen omzetten naar vector-bestanden. Is er iemand die deze omzetting voor ons kan doen?    We zien graag reacties tegemoet.
24 nov
Illustrator voor Meisjes Kledingmerk
Beste freelancers,    Wij zijn voor ons meisjes kinderkleding merk op zoek naar een afbeelding van een meisje.    Zij zal het gezicht worden van het merk als hangtag etc.    Heb je interesse dan horen wij dit graag en sturen wij je extra informatie toe.     
23 nov
Illustrator Gezocht voor Digitale Tekeningen
Beste freelancers,    Ik zoek een illustrator die mij kan helpen bij het maken van een digitale vogel in verschillende posities.    Indien je interesse hebt dan ontvang ik graag een offerte met een portfolio inclusief een uurtarief.  Ik zal je dan voorzien van meer specifieke informatie.   
23 nov
Op Weg Helpen met Adobe Illustrator
Beste freelancers,    Graag wil ik 4 tot 5 keer adobe illustrator (mode) lessen krijgen van een expert illustrator.    Mijn kennis van Adobe is helaas onvoldoende voor mijn boek project. Als iemand mij hierin les kan geven kan ik dit verder oppakken. Ik wil in januari beginnen  met de lessen en stel voor dit 1x per week in…
20 nov