Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Cover voor Oorlogsboek Laten Maken

Geplaatst op:
12 april 2017 08:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
28876
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 125
Locatie:
Lelystad, Flevoland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Hallo freelancers,

Ik zoek een tekenaar die voor mijn -schokkende- oorlogsboek een cover wil maken (realistische stijl). Dit is mijn eerste oorlogsboek wat ik in eigen beheer wil proberen uit te geven. Ik woon in omgeving Almere.

Jammer genoeg heb ik niet een groot budget. Wellicht ziet er toch iemand  kans om mij verder te helpen. Ik hoor graag wat er wel en niet mogelijk is.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Dirk Dirk 12-04-2017
referentiesterren
2 referenties
Yvo Yvo 12-04-2017
referentiesterren
1 referentie
Lammert Lammert 12-04-2017
referentiesterren
4 referenties
Lonneke Lonneke 12-04-2017
referentiesterren
11 referenties
Mohamed Mohamed 12-04-2017
Magda Magda 12-04-2017
Theis-Jan Theis-Jan 12-04-2017
referentiesterren
3 referenties
Maikel Maikel 12-04-2017
Tanja Tanja 12-04-2017
Kerasia Kerasia 12-04-2017

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Illustrator voor Tekenen Personages Gezocht (Spoed)
Beste freelancers,    Voor één van onze projecten hebben wij met spoed een illustrator nodig.  De opdracht moet voor a.s. woensdag klaar zijn. De opdracht bestaat uit het tekenen van een aantal personages. De exacte briefing volgt asap. Eerst willen we iemand vinden wiens werk ons aanspreekt en die ook op deze korte termijn…
26 apr
Illustrator Gezocht voor Personage van Marketingcampagne
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar illustrator/cartoonist met inlevingsvermogen, voor het maken van een tekening van een personage welke we in een marketingcampagne gaan gebruiken om het verhaal over een bedrijf te vertellen. Het gaat alleen om een tekening geen animatie of stripverhaal in eerste instantie.    We hebben duidelijk…
24 apr
Emotie Kaartjes Ontwerpen voor Coaching
Beste freelancers,    Wie zou 10 kaartjes kunnen ontwerpen in een kunstzinnige stijl over 10 verschillende emoties afgeleverd op karton? Kaartjes moeten ongeveer A6 formaat zijn. De emoties zijn: blij, boos, verdrietig, gefrustreerd, bang, zenuwachtig, vermoeid, verveeld, afwachtend, liefdevol.    Graag een reactie bij interesse.
21 apr
2D Tekenaar voor Design van Tas
Beste freelancers,    Opdracht: Op zoek naar een 2D tekenaar met oog op luxe en marketing!    Ik ben op zoek naar een 2D tekenaar die me kan helpen om mijn design tas visueel te maken a.d.h.v. mijn aanwijzingen, sketches, toevoegingen, filosofie en materiaal.    Met 21 verschillende gemakheden betreft berging betreft…
21 apr
Ontwerp voor Tattoo Sleeve
Beste freelancer,    Ik zoek een creatief persoon die voor mij een tattoo sleeve kan/wil maken.    De sleeve bevat een aantal elementen uit mijn eigen levensloop en moet één geheel been vullen van mooie plaatjes met vloeiende overgangen. Het is van heup/lies tot aan de enkel.  Het betreft een zwart, grijze tattoo. …
20 apr
Cartoontekenaar Gezocht voor Drievlaks Strip
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een cartoon tekenaar die een drievlaks strip zou kunnen maken. Het betreft een eenmalige opdracht.    Graag een reactie indien je interesse hebt in het uitvoeren van deze opdracht.
18 apr
Visual Storytelling tbv Uitnodiging voor Feest
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een tekening (visual storytelling) kan maken tbv een uitnodiging voor een feest in poster vorm, waarin de verhalen terug komen van (verleden, heden, toekomst) van de personen die het feest geven.    Graag zie ik voorbeelden van eerder werk.
16 apr