Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Theis-Jan

Theis-Jan Goudswaard

Haal meer rendement uit uw reclame en marketing budget!

|
Locatie: Zutphen
|
Actief sinds: 07-10-2015
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 1269 keer
|
KvK-nummer: 04082015 informatie
|

Contactgegevens:

Profiel

Wij helpen organisaties zichzelf te laten zien!

Wij zetten vol passie en energie in voor innovatieve en duurzame organisaties. Omdat wij onze kennis van marketing, branding en reclame graag delen met mensen die de wereld mooier maken!”

Werk aan de wereld.
Wij worden wel gezien als reclamebureau. Maar zo gewoon zijn we niet. Brandom werkt graag voor mensen en organisaties die de wereld vooruit willen helpen. Mensen met net zo’n passie voor mooi werk als wij. En net zo’n warme visie op een duurzame samenleving.

Want waar je hart ligt, kun je het best over vertellen. Dat is nou eenmaal de kern van marketing en communicatie: het unieke verhaal over jouw product of dienst delen. In woord en beeld. Verrassend en overtuigend. Recht in hart en hoofd.

Zo brengen we mensen in beweging, ontstaat aandacht en interactie. Kortom, zo bouwen we samen aan duurzame relaties met de mensen die jij wilt bereiken. Of dat nu een directie, inkopers, zakenpartners of consumenten zijn.

Reclame is altijd ongevraagd. Laten we jouw verhaal daarom vooral relevant en leuk maken. Daar worden jouw klanten blij van en jij en wij ook. ;)

Portfolio

Diverse beeldmerken

Elke organisatie heeft, als het goed is unieke eigenschappen, ook wel kernwaarden genoemd (als dit nog niet in beeld is helpen we u daar graag mee). Deze kernwaarden vertalen we door in een creatief beeld wat eenvoudig is te onthouden.

Zou het niet heerlijk zijn als mensen na één blik op uw logo, u nooit meer zouden vergeten? Dat kán, als het logo de essentie van uw bedrijf of organisatie in het hart raakt.

Brandom ontwerpt uw logo zó, dat niemend u ooit nog vergeet.

Illustraties en tekeningen

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit beeld maken wij in uw huisstijl en/of past bij uw organisatie.

Natuurlijk ontwikkelen wij ook beelden voor artikelen. Zo kan bijvoorbeeld een fraaie infographic verhelderend werken een technisch artikel.

Grafisch ontwerp en reclame

Naast een logo, huisstijl hebben veel merken ook brochures, folders, flyers etc. Brandom verzorgt deze natuurlijk in lijn van de huisstijl van de opdrachtgever. Wij zorgen ervoor dat het beeld helder blijft (geen ruis), en opvalt!

En hoe zorg je er heden ten dage voor dat uw reclame daadwerkelijk wordt gezien? En dat u vervolgens meer klanten krijgt? Zorg voor herkenbaarheid van uw merk én een heldere boodschap die de mensen raakt.

Of het nu gaat om advertenties in een krant of tijdschrift, een guerilla campagne, Facebook advertenties, gevelbelettering, autoreclame.

Brandom denkt met u mee en ontwerpt in een heldere, ruisvrije stijl.

Zó dat uw reclame daadwerkelijk wordt gezien én bijblijft.

Internet, social media en apps

Niemand kan meer zonder een website. Natuurlijk geheel in lijn met uw huisstijl en als het kan met een makkelijk te volgen structuur. Als dan ook nog eens de inhoud uw complete verhaal vertelt: tja, dan is er niets te wensen over. Brandom verzorgt het complete ontwerp én de bouw van uw website. Zó dat u niets te wensen overhoudt!

Daarnaast ontwikkelen we apps voor tablets en smartphones, en geven we uw social media strategie inhoud en vorm.

Referenties

Ik werk of heb gewerkt voor o.a. Eigen Magazine, Aegon, Fixit bouwmarkt, Ohra, KNSB (Schaatsbond), Flinter, Gemeente Groningen, RTL4 (Mijn tent is top), Provincie Drenthe, Sparta (fietsen), Gemeente Rheden, Jeugdzorg Drenthe (Yorneo), Triple C group, Rederij Flinter, Welstandscommissie Groningen, Soldit!, Praktijk 9, Zakencourant, Centrum voor Jong Ondernemerschap, Bureau de Groot Volker, Architectenbureau Enklaar en Klavers, Stadswerkplaats Zutphen, Chocolade festival Zutphen, OutSmart, BuitenGewoonte, Paramedisch Centrum Dieren, Koos van de Put Tweewielers, Multimove, Airhunters, Rhedens cultureel bureau, Au pairs around, Wibra, en anderen.

Referenties

Datum:
16-03-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
19-07-2016
Van:
Frank de Bruyne
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wat me het meest aanspreekt aan Theis-Jan is zijn kennis en kunde die hem in staat stelt om mooie dingen te maken én bruikbare adviezen te geven. Ook bij dit project heeft hij me een aantal keren geattendeerd op zaken waar ik zelf niet op gekomen zou zijn...
Datum:
01-06-2016
Van:
Erik Meijer
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
We zijn erg tevreden met de werkzaamheden van Theis-Jan. Super snelle levering, kwalitatief goed werk en meedenken in plaats van passief uitvoeren. Wat kan je nog meer vragen!?

Uitgevoerde opdrachten

Kwaliteit Logo Dartteam Verbeteren
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar iemand die een logo kan verbeteren voor een bestaand dartteam.    Het logo zoals wij die nu hebben is in principe helemaal goed, alleen is het formaat en de kwaliteit niet voldoende om dit logo op team-shirts te laten borduren.    wij zoeken iemand die voor een scherpe prijs ons…
Zandvoort 9 mrt
Eenvoudige Website voor Chemie Bedrijf (Wordpress)
Beste freelancers,    Voor een nieuw chemie bedrijf ben ik op zoek naar iemand die een eenvoudige website kan maken.    Kenmerken;    -dynamisch (met video header)  -modern / technische uitstraling  -mannelijk karakter  -user friendly    Alles word aangeleverd.    Budget €400,- à…
08-06-2016
Bannerset voor Tuinmeubel Webshop Gevraagd
Beste freelancers,    Ik heb voor een affiliate marketing programma web banners nodig. Het gaat om een website met tuinmeubels.     - Ik heb voor 7 afmetingen banners nodig (de banners mogen een gelijk design hebben)  - Er zijn hoge resolutie afbeeldingen aanwezig.  - De banners zijn deze week nog nodig. …
Amsterdam 06-04-2016

Vraag Theis-Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden