Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Tekst & Vertaling >
 3. Copywriter
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Copywriter voor pakkende Teksten Engels en Nederlands

Opdracht ID: 42415

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 11-02-2020
Reacties: 7
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 12-02-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor 2 projecten ben ik op zoek naar iemand die goed is in het schrijven van pakkende teksten, zowel Engels als Nederlands.

Project 1: Engels, internationale site, toon; informeel, met passie en opgewekt

Dit is voor een pas opgerichte stichting met meerdere doelen:
 1. De stichting biedt een online platform die als doel heeft mensen met een gelijke visie te verbinden. Dit doen we door een socialmedia-achtig platform neer te zetten ala Facebook.

  Via het platform kunnen mensen oproepen plaatsen, bijvoorbeeld voor stages bij andere stichtingen in het buitenland, of voor hun eigen goede doel (het doel moet wel in lijn zijn met liefdadigheid in het buitenland). Ook kunnen mensen met elkaar in contact komen om ervaringen te delen door middel van foto's, video's, chat en kunnen mensen zelf groepen samen stellen en elkaar inspireren.

  Het doel van het platform is om op organische wijzen mensen met een gelijke visie en mindset bij elkaar te verzamelen, een movement te creëren van wereldverbeteraars en zorgen dat andere stichtingen meer onder de aandacht komen en ook werkelijk hulp krijgen die ze nodig hebben.
   
 2. Verder biedt het platform ook een funding mogelijkheid speciaal voor liefdadigheidsdoelen, ala gofundme. De enigste regel is dat de campagnes te maken moeten hebben met een goed doel in het buitenland gericht op minder bedeelde. Het platform is bijvoorbeeld niet bedoeld voor het financieren van start ups etc.

Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een pakkende tekst waarbij het verhaal en de missie duidelijk en pakkend word overgebracht. (in het Engels). En die de bezoeker simuleert om een gratis account aan te maken en de site te delen met vrienden en familie.

"Het platform zal ook voor ons eigen project een middel worden om het weeshuis dat wij ondersteunen in Uganda te ondersteun. Dit hoeft niet meegenomen te worden in de text, maar is puur voor je eigen informatie."

Project 2: platform voor gehoste en geautomatiseerde webshops, toon; informeel, met passie en opgewekt

Iets heel anders! Dit is een platform die volledig gehoste en geautomatiseerde webshops aanbied aan ieder die graag online wilt starten met geld verdienen.
We bieden diverse webshops aan, mensen betalen een vast bedrag per maand voor service en onderhoud en verdienen 20% commissie per gegenereerde sale.

Sales worden gegenereerd door promotie van de shop, het gaat net iets verder als affiliatie marketing, want de shop word werkelijk toegekend aan 1 persoon. en de sales worden verdeeld tussen ons , de admin en de shop partner.

We zijn voor dit project dus opz oek naar iemand die:
 1. Een pakkende text kan schrijven voor onze landinspagina inclusief call to action. het moet snel duidelijk worden wat we doen en wat de partner kan verwachten.
 2. Iemand die een goede introductie text en uitleg kan schrijven voor wanneer een partner zich heeft aangemeld. Dus een text die uitlegt hoe de back end werkt en hoe men promotie kan doen. ( Dit zullen we dan nog nader bespreken en toelichten.)

We zoeken dus iemand die deze teksten kan aanleveren, het zou ook erg mooi zijn als je verstand hebt van web design en mee kan denken over hoe we het beste onze website in kunnen richten.
Maar dat is geen vereiste.

Kan jij ons helpen, dan zien wij graag je reactie met motivatie en ervaring tegemoet.

Copywriter freelancers die hebben gereageerd (7)

Karin
Karin
11-02-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Timo
Timo
11-02-2020
7 referenties
Gemiddelde score
10
Freek
Freek
11-02-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Roxanne
Roxanne
11-02-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Calvin
Calvin
11-02-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dominique
Dominique
11-02-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Sofie
Sofie
12-02-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance copywriter opdrachten

Copywriting voor SEO

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Copywriter / Tekstschrijver voor webshop

Geplaatst: 21 mrt
Hoi Freelancers, Voor onze webshop zoeken we een enthousiaste copywriter. Je schrijft vooral over sanitair accessoires, organizers en keuken items. Productpagina's, categoriepagina's en blogpagina's. Vooral je schrijfstijl is belangrijk. Informeel, enthousiast, informatief, maar toch commercieel genoeg. Kun je informatie goed en compleet overbrengen? Zorgen dat bezoekers converteren? Het…

SEO copywriter

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver om acht landingspagina's te schrijven voor een buscampermerk. Ons doel is om uiteraard om de vindbaarheid te vergroten maar ook om te voorzien in de informatiebehoefte van de bezoeker. We verwachten dat je Grondig onderzoek doet naar onze buscamper producten en de doelmarkt om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften, vragen…

Ervaren, veelzijdige copywriter (mogelijk lange termijn)

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, * Wie zoeken wij? - Een ervaren tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer die graag schrijft voor allerlei soorten klanten: van (jeugd)zorgorganisaties tot technische bedrijven. * Wie zijn wij? - een online marketingbureau voor bedrijven en non-profitorganisaties aan de bovenkant van het mkb. * Wat is de opdracht? - Vanwege drukke tijden zoeken wij versterking bij het schrijven…

Copywriter

Geplaatst: 04-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een copyrighter voor het volgende: - website tekst - brochure opstellen en tekst - socialmedia tekst - sales pitch tekst

Translator and Copywriter

Geplaatst: 27-11-2023
Hi, We are seeking a skilled Translator and Copywriter to join our team. In this role, you will be responsible for translating and creating engaging written content for various purposes. Your expertise in both translation and copywriting will play a crucial role in conveying our messages accurately and effectively to our target audience. Requirements: - Proven experience as a Translator and Copywriter,…

SEO copywriter

Geplaatst: 16-11-2023
Hey Woordkunstenaar! Zoek je de vrijheid van freelance werk en ben jij er klaar voor om jouw schrijftalent in te zetten voor een groeiend bedrijf? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Je schrijft blogposts, artikelen en website content; Je gaat aan de slag met het optimaliseren van content voor SEO. Wat we van jou verwachten? Je hebt aantoonbare ervaring als content schrijver, bij voorkeur een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht