Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Copywriter
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Copywriter gezocht voor een wandelroute

Opdracht ID: 53167

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 06-06-2023
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 09-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

We werken aan een unieke wandelroute voor Landgoed Roggebotstaete in Dronten, en we hebben jouw schrijftalent nodig om de bezoekers mee te nemen op een boeiende reis door de geschiedenis en natuur van dit bijzondere natuurgebied.

Omdat we subsidie hebben gekregen voor dit project zoek in een copywriter die binnen 2 dagen (deadline voor aanvullende vragen bij gunning subsidieaanvraag) een passende offerte voor ons op kan stellen.

Hieronder meer informatie.

Project Overzicht
Dit project richt zich op het ontwikkelen van aantrekkelijke, educatieve en duurzame wandelpaden op Landgoed Roggebotstaete. Het doel is om de bezoekers van Flevoland een unieke natuurbeleving te bieden die hen verbindt met de rijke biodiversiteit, de schoonheid en het unieke verhaal van Flevoland.

De wandelpaden zullen worden voorzien van bewegwijzering, informatieborden en QR-codes die toegang geven tot digitale content over het gebied, de flora en fauna, en de geschiedenis van het landgoed. Dit alles zal bijdragen aan het vergroten van het toerisme in Flevoland en het stimuleren van lokale bestedingen.

Het betreft 32 markeringspaaltjes, niet alle paaltjes krijgen een QR code met bijbehorende tekst (dit bepalen we in overleg), 2 grote informatieborden en 2 wat kleinere informatieborden (zie het referentiemateriaal met de google drive linkjes hieronder).

Doelgroep
Dit vrijetijdsproduct is bedoeld voor diverse kansrijke doelgroepen, waaronder:

- Bewoners uit de regio Dronten en aangrenzende Kampen, die op zoek zijn naar recreatiemogelijkheden dicht bij huis en hun band met de lokale natuur willen versterken.
- Verblijfstoeristen in Flevoland, met name internationale bezoekers zoals Duitse, Engelse en Belgische gasten, die geïnteresseerd zijn in natuurbeleving en het ontdekken van het unieke verhaal van Flevoland.
- Deelnemers aan het jaarlijkse microfestival Campfirestories (waarvan een groot deel van Duitse afkomst), georganiseerd op - Landgoed Roggebotstaete, die tijdens hun verblijf het landgoed en de omliggende natuur willen verkennen.
- Stijlzoekers en verbindingszoekers die op zoek zijn naar unieke, inspirerende en authentieke ervaringen in de natuur. Dat zijn bijvoorbeeld de young-professionals en pionierende bruggenbouwers die met hun bedrijf, team of organisatie bij ons de verbinding met de natuur terug op komen zoeken.

Gewenste Stijl
We willen een toon die informatief, maar ook boeiend en inspirerend is. Denk aan het vertellen van een verhaal - niet alleen het presenteren van feiten. De lezer moet zich verbonden voelen met de omgeving en zich bewust zijn van de rijke geschiedenis en het unieke karakter van het landgoed en Flevoland.

Taken
- Schrijf bondige en boeiende teksten voor elke webpagina die wordt gekoppeld aan de QR-codes. Elke tekst moet de bezoekers iets unieks leren over de plek waar ze staan en hoe die past in de bredere context van het landgoed en Flevoland.
- Werk het achtergrondverhaal van Landgoed Roggebotstaete, ***, de informatie van IVN over deze route en het verhaal van Flevoland in de teksten. Zorg voor een goede balans tussen deze aspecten.
- Verwerk de kinderspeurtocht in het voedselbos.

Content Vereisten
- Elk stuk moet tussen de 200 en 400 woorden zijn.
- De teksten moeten informatief, maar ook boeiend en toegankelijk zijn. Houd in gedachten dat de bezoekers een breed scala aan leeftijden en achtergronden kunnen hebben.
- Zorg ervoor dat elk stuk een duidelijk verband legt met de fysieke locatie waar de bezoeker zich bevindt.
- De tekst moet in het Nederlands, Engels en Duits worden aangeleverd (evt door een externe vertaler).

Graag kom ik in contact zodat ik ook nog het referentiemateriaal kan delen.


Deadline
De deadline voor dit project is 1 september 2023. Laat het ons weten als je vragen of zorgen hebt over deze tijdlijn.

Copywriter freelancers die hebben gereageerd (5)

Jan
Jan
06-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Nina
Nina
06-06-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Karin
Karin
06-06-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Noel
Noel
07-06-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mirjam
Mirjam
09-06-2023
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance copywriter opdrachten

Copywriting voor SEO

Geplaatst: 21 mrt
Beste freelancers, Wij zijn oriënterend op hulp bij copywriting van de SEO-keywords. We zoeken ondersteuning bij het uitwerken van 4-5 teksten per maand van ongeveer 300-400 woorden. Keywords zoeken en deze monitoren etc doen we zelf, gaat puur om de copywriting van de teksten en daarbij de meta-omschrijvingen.

Copywriter / Tekstschrijver voor webshop

Geplaatst: 21 mrt
Hoi Freelancers, Voor onze webshop zoeken we een enthousiaste copywriter. Je schrijft vooral over sanitair accessoires, organizers en keuken items. Productpagina's, categoriepagina's en blogpagina's. Vooral je schrijfstijl is belangrijk. Informeel, enthousiast, informatief, maar toch commercieel genoeg. Kun je informatie goed en compleet overbrengen? Zorgen dat bezoekers converteren? Het…

SEO copywriter

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een SEO tekstschrijver om acht landingspagina's te schrijven voor een buscampermerk. Ons doel is om uiteraard om de vindbaarheid te vergroten maar ook om te voorzien in de informatiebehoefte van de bezoeker. We verwachten dat je Grondig onderzoek doet naar onze buscamper producten en de doelmarkt om inzicht te krijgen in de specifieke behoeften, vragen…

Ervaren, veelzijdige copywriter (mogelijk lange termijn)

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, * Wie zoeken wij? - Een ervaren tekstschrijver, copywriter of contentmarketeer die graag schrijft voor allerlei soorten klanten: van (jeugd)zorgorganisaties tot technische bedrijven. * Wie zijn wij? - een online marketingbureau voor bedrijven en non-profitorganisaties aan de bovenkant van het mkb. * Wat is de opdracht? - Vanwege drukke tijden zoeken wij versterking bij het schrijven…

Copywriter

Geplaatst: 04-12-2023
Beste freelancers, Wij zoeken een copyrighter voor het volgende: - website tekst - brochure opstellen en tekst - socialmedia tekst - sales pitch tekst

Translator and Copywriter

Geplaatst: 27-11-2023
Hi, We are seeking a skilled Translator and Copywriter to join our team. In this role, you will be responsible for translating and creating engaging written content for various purposes. Your expertise in both translation and copywriting will play a crucial role in conveying our messages accurately and effectively to our target audience. Requirements: - Proven experience as a Translator and Copywriter,…

SEO copywriter

Geplaatst: 16-11-2023
Hey Woordkunstenaar! Zoek je de vrijheid van freelance werk en ben jij er klaar voor om jouw schrijftalent in te zetten voor een groeiend bedrijf? Lees dan vooral verder! Wat ga je doen? Je schrijft blogposts, artikelen en website content; Je gaat aan de slag met het optimaliseren van content voor SEO. Wat we van jou verwachten? Je hebt aantoonbare ervaring als content schrijver, bij voorkeur een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht