Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Cartoontekeningen voor Boekje met Haiku's

Geplaatst op:
6 juli 2017 11:25
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
30087
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 30 tot € 100
Locatie:
9340

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek een illustrator omdat ik een boekje met Haiku's wil uitgeven.

De Haiku's zijn grappig van opzet: er zitten dubbele bodems in (combinatie van letterlijke én figuurlijke betekenis). Daarom denk ik dat cartoontekeningen het best zouden passen.

Momenteel heb ik een 20-tal Haiku's, maar ik hoef niet bij elke Haiku een tekening te hebben. Vijf of 10 tekeningen is voldoende.
Ik heb zelf wel ideeën in mijn hoofd hoe de tekening er kan uitzien, maar ik ben nieuwsgierig naar wat een creatief tekenbrein ervan maakt! Omdat de Haiku's kort zijn, hoeft de tekening ook absoluut niet groot te zijn... 

Aangezien ik verder geen literaire ambities heb en mezelf dus ook niet hoef te promoten, heb ik niet de ruimte om een grote financiële investering te doen en is mijn budget dan ook eerder beperkt. Toch hoop ik ergens een gedreven, ambitieus tekentalent te vinden!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Edwin Edwin 06-07-2017
referentiesterren
7 referenties
Paul Paul 06-07-2017
referentiesterren
3 referenties
Dennis Dennis 06-07-2017
referentiesterren
12 referenties
Sabine Sabine 06-07-2017
referentiesterren
11 referenties
Richard Richard 06-07-2017
referentiesterren
2 referenties
Jakko Jakko 06-07-2017
Geertje Geertje 06-07-2017
Joan Joan 06-07-2017
Pieter Pieter 06-07-2017
Peter Peter 07-07-2017
referentiesterren
6 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Creatieve Ontwerpen Illustreren in Vector Bestanden
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mij verder kan helpen met het uitwerken/tekenen van ideeën. Het gaat om ideeën die klanten geven, bijvoorbeeld monopoly icoon met een logo die hij vasthoudt.    De ideeën komen van de klant en dit idee wordt dan door jou in een vector bestand ontworpen, dit moet in een vector…
11 dec
Karikatuurtekenaar Gezocht voor Afbeelding Gezin (Kuifje Sti...
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een parodie/karikatuur kan tekenen van een pastiche/cover in een  Kuifje/Tintin-achtige stijl waar mijn gezin op staat afgebeeld. Deze tekening zou ik graag gebruiken voor een uitnodiging en mogelijk ook voor een poster.    Ik hoor graag als je ervaring hebt…
5 dec
Trouwfoto Laten Tekenen of Schilderen in Olieverf
Beste freelancers,    Wie zou er een trouwfoto kunnen schilderen met olieverf (zwart-wit) of kunnen tekenen in A8-formaat?    Bij interesse hoor ik graag van u. 
27 nov
Iconen Omzetten naar Vector Bestanden
Beste freelancers,    We hebben een aantal getekende iconen die wij graag willen omzetten naar vector-bestanden. Is er iemand die deze omzetting voor ons kan doen?    We zien graag reacties tegemoet.
24 nov
Illustrator voor Meisjes Kledingmerk
Beste freelancers,    Wij zijn voor ons meisjes kinderkleding merk op zoek naar een afbeelding van een meisje.    Zij zal het gezicht worden van het merk als hangtag etc.    Heb je interesse dan horen wij dit graag en sturen wij je extra informatie toe.     
23 nov
Illustrator Gezocht voor Digitale Tekeningen
Beste freelancers,    Ik zoek een illustrator die mij kan helpen bij het maken van een digitale vogel in verschillende posities.    Indien je interesse hebt dan ontvang ik graag een offerte met een portfolio inclusief een uurtarief.  Ik zal je dan voorzien van meer specifieke informatie.   
23 nov
Op Weg Helpen met Adobe Illustrator
Beste freelancers,    Graag wil ik 4 tot 5 keer adobe illustrator (mode) lessen krijgen van een expert illustrator.    Mijn kennis van Adobe is helaas onvoldoende voor mijn boek project. Als iemand mij hierin les kan geven kan ik dit verder oppakken. Ik wil in januari beginnen  met de lessen en stel voor dit 1x per week in…
20 nov