Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Pieter een offerte
of
Stuur Pieter een bericht


Pieter

Pieter

illustrator, cartoonist en tekenaar

Locatie: Gent
|
Actief sinds: 26-04-2017
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 60 keer
|
Al jaren ben ik gepassioneerd door tekenen, en heb nu ook besloten om de stap te zetten van een hobby naar een professie.
ik ben thuis in verschillende materialen (van potlood, over inkten en olieverf), technieken (tekenen, aquarelle, grafiek en zeefdruk), en formaten (van post-its tot muren).
Mijn werk bestaat uit illustraties - al dan niet voor boeken, postkaartjes, magazines, ... - cartoons, storyboards en tekeningen allerhande. Daarnaast waag ik me af en toe ook aan graffiti.
In mijn relatie met de opdrachtgever sta ik telkens open voor diens voorkeuren en wensen. Daartoe communiceer ik ook zoveel mogelijk van schets tot afgewerkt product. Als beginnend freelancer sta ik open voor elke opdracht(gever). Strakke deadlines schrikken me ook niet af. Ik zie elke opdracht als een nieuwe uitdaging waarbij ik geconfronteerd kan worden met mijn eigen stijl en mogelijkheden, zodat ik telkens oplossingen moet vinden die me in staat stellen verder te evolueren als illustrator en artiest.

Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

Vraag Pieter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Website

www.pedejee.be