Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Pieter

Pieter

illustrator, cartoonist en tekenaar

Locatie: Gent
|
Actief sinds: 26-04-2017
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 229 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Al jaren ben ik gepassioneerd door tekenen, en heb nu ook besloten om de stap te zetten van een hobby naar een professie.
ik ben thuis in verschillende materialen (van potlood, over inkten en olieverf), technieken (tekenen, aquarelle, grafiek en zeefdruk), en formaten (van post-its tot muren).
Mijn werk bestaat uit illustraties - al dan niet voor boeken, postkaartjes, magazines, ... - cartoons, storyboards en tekeningen allerhande. Daarnaast waag ik me af en toe ook aan graffiti.
In mijn relatie met de opdrachtgever sta ik telkens open voor diens voorkeuren en wensen. Daartoe communiceer ik ook zoveel mogelijk van schets tot afgewerkt product. Als beginnend freelancer sta ik open voor elke opdracht(gever). Strakke deadlines schrikken me ook niet af. Ik zie elke opdracht als een nieuwe uitdaging waarbij ik geconfronteerd kan worden met mijn eigen stijl en mogelijkheden, zodat ik telkens oplossingen moet vinden die me in staat stellen verder te evolueren als illustrator en artiest.

Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking!

Portfolio

Floris.jpg

portret Floris

Een portret gemaakt op A0 formaat voor een vriend zijn verjaardag.

A0; mixed media op papier.
flamingo.jpg

Flamingo

Uit de reeks 'Alice in Wonderland en het rariteitenkabinet'. Op mijn website vind je ook nog W. Rabbit, Cheshire Cat & Caterpillar terug.

A4; typemachine, potlood en acryl op papier.
78d05-17076356_103949116804945_27624353474543616_n.jpg

livedrawing

snelschetsen van mensen in alle situaties: op de trein, cafe, in de straat, ...
nachtraaf_versie1.jpg

the raven

illustratie gemaakt voor niet-gepubliceerd verhaal.

A3; ecoline, chinese inkt en poscastift op papier
blabla.jpg

blablabla

Illustratie gemaakt voor een cartoonwedstrijd met als thema 'communicatie'.

A4; koffie, typemachine, potlood en gouache op papier.

Uitgevoerde opdrachten

Illustraties voor Ambitieus Internationaal Bordspel
Beste freelancers,    ik zoek een gedreven illustrator voor een ambitieus bordspel dat internationaal gepubliceerd zal worden op Kickstarter.  Het speelt zich af in een fictionele, middeleeuwse wereld en focust sterk op character development. Kennis van (geromantiseerde) middeleeuwse kledij, architectuur, wapens en oorlogstuig is een…
Thuisadres 24-10-2017
Portret van Foto Tekenen (A4)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een portret van een foto kan tekenen op A4 papier.    De freelancer hoeft geen ervaring te hebben, maar de persoon moet wel goed kunnen tekenen. Het liefst binnen 2 dagen uitgevoerd en er is een budget van 20 tot 60 euro beschikbaar.    Bij interesse hoor ik graag van u.
Maassluis 11-05-2017

Vraag Pieter direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden