Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05

Budget
€ 20 tot € 80
Locatie
Bladel, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
3D & CAD
Opdracht ID
23636

CAD Tekenaar met Metaalconstructie Ervaring

20 tot 80 Bladel, Noord-Brabant (5) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Opdrahcht: freelance CAD tekenaar gevraagd voor het digitaal (na)tekenen van bestaande (kleine) metalen constructies / onderdelen. Met "klein" wordt bedoeld, dat ze op een werkkamer passen.

Grote voorkeur gaat uit naar een persoon die zelf eerst gewerkt heeft op de werkvloer van een metaal constructiebedrijf en zich opgewerkt heeft tot ervaren CAD tekenaar.

Meedenken aan mogelijke verbeteringen van het ontwerp wordt ten zeerste gewaardeerd.

Het aangeven van een tijdsplanning en zich er vervolgens aanhouden is cruciaal.

De (kleine) onderdelen worden naar je adres verstuurd, zodat je beschikking hebt over de fysieke onderdelen.

In principe communicatie per email en niet per telefoon.

Je kunt correcte betalingen verwachten. Voorkeur gaat uit naar vaste prijs per tekening per onderdeel, nadat er eerst digitale foto's verstuurd zijn met enkele grove afmetingen.
Hoofdkraan.nl verlangt dat er een minimum en maximum prijs wordt ingevuld. Echter dit is van ons niet van toepassing en dus moet er geen waarde gehecht worden aan deze prijs info.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Jos
Jos
29-03-2016
Sebastiaan
28-03-2016
Jeroen
28-03-2016
Tim
Tim
28-03-2016
Roel
29-03-2016

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05

Budget
€ 20 tot € 80
Locatie
Bladel, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
3D & CAD
Opdracht ID
23636

Opdrachten in dezelfde categorie

3D Visualisaties voor Matrassen Producent
Beste freelancers,    Als matrassen producent werken wij met 3D afbeeldingen (i.p.v. fotografie) - dit zijn product afbeeldingen van matrassen - boxsprings en overige. Soms hebben wij ook sfeer afbeeldingen nodig. We beschikken over .MAX (3Dsmax) en .PSD bestanden waarvanuit verder gewerkt kan worden.    Wij zoeken een vaardige…
26 nov
SketchUp Tekening van Woonkamer
Beste freelancers,    Opdracht: SketchUp tekening maken, eventueel details uitwerken in lay-out (later stadium).    Woonkamer: 7,5 m bij 5,10 m, keuken 4 bij 2,20 m   Hal: 4,70 m bij 2,40 m (met vide incl. trap) (en kleine doorloop naast keuken (2,90 bij 3,80).    Wie heeft interesse in deze opdracht?
17 nov
Uitwerken van Tuinontwerpen in Auto CAD
Beste freelancers,    Ik heb een hoveniersbedrijf in Costa Rica en zoek hulp om onze tuinontwerpen uit te werken in Autocad.    Het betreft terugkomend werk, dus ik zoek iemand voor een samenwerking op langere termijn. Ik schat in dat het ongeveer 15 uur werk per maand is.     Bij interesse ontvang ik graag een…
10 nov
Timmerman Zoekt 3D Tekenaar
Beste freelancers,    Ik ben timmerman en heb een schets voor een bungalow, daar wil ik een 3D van laten maken. Ik lever de maten en constructie, het gaat mij om visualiseren dat ik een duidelijk beeld krijg het is voor mijzelf.    Gaarne een redelijke prijs. Ik zie graag een reactie tegemoet.   
26 okt
Product Ontwerper Beker voor 3D Print
Beste freelancers,    Ik zoek een product ontwerper om een plastic beker met speciaal mechanisme op basis van een ruwe schets om te zetten in een aangepast model dat 3D geprint kan worden (CAD bijvoorbeeld).  Uiteindelijk wil ik hiervan circa 4 stuks laten 3D printen. Het model moet dus geschikt zijn om aan een 3D printservice aan te…
22 okt
3D Tekenaar Gezocht voor Uitwerken Idee
Beste freelancers,    Ik heb een uitgewerkt idee voor een inklapbare overkapping voor een podium / muziektent c.a. 10 x 5 x 5 meter.    Voor een goede presentatie zoek ik iemand die me daar een (beetje) realistische tekening voor kan maken. Dagje werk lijkt mij, voor een tarief dat marktconform is.    Ik zie bij interesse…
21 okt
Oude Bouwtekening Omzetten naar Autocad
Beste freelancers,    Wij hebben een originele bouwtekening van een dubbel woonhuis uit 1933. Deze bouwtekening willen wij graag laten omzetten naar autocad.    Wie kan ons hiermee helpen?
15 okt
Toon meer