Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05

Budget
€ 20 tot € 80
Locatie
Bladel, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
3D & CAD
Opdracht ID
23636

CAD Tekenaar met Metaalconstructie Ervaring

20 tot 80 Bladel, Noord-Brabant (5) reacties
Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05
Categorie
Design & Multimedia
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Opdrahcht: freelance CAD tekenaar gevraagd voor het digitaal (na)tekenen van bestaande (kleine) metalen constructies / onderdelen. Met "klein" wordt bedoeld, dat ze op een werkkamer passen.

Grote voorkeur gaat uit naar een persoon die zelf eerst gewerkt heeft op de werkvloer van een metaal constructiebedrijf en zich opgewerkt heeft tot ervaren CAD tekenaar.

Meedenken aan mogelijke verbeteringen van het ontwerp wordt ten zeerste gewaardeerd.

Het aangeven van een tijdsplanning en zich er vervolgens aanhouden is cruciaal.

De (kleine) onderdelen worden naar je adres verstuurd, zodat je beschikking hebt over de fysieke onderdelen.

In principe communicatie per email en niet per telefoon.

Je kunt correcte betalingen verwachten. Voorkeur gaat uit naar vaste prijs per tekening per onderdeel, nadat er eerst digitale foto's verstuurd zijn met enkele grove afmetingen.
Hoofdkraan.nl verlangt dat er een minimum en maximum prijs wordt ingevuld. Echter dit is van ons niet van toepassing en dus moet er geen waarde gehecht worden aan deze prijs info.
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Jos
Jos
29-03-2016
Sebastiaan
28-03-2016
Jeroen
28-03-2016
Tim
Tim
28-03-2016
Roel
29-03-2016

Specificaties

Status
Match!
Geplaatst op
28 maart 2016 16:05

Budget
€ 20 tot € 80
Locatie
Bladel, Noord-Brabant
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Design & Multimedia
Subcategorie
3D & CAD
Opdracht ID
23636

Opdrachten in dezelfde categorie

3D CAD Ontwerp Laten Maken van HDPE Boot
Beste freelancers,    De opdracht betreft het tekenen van een bootje in 3D (CAD) om er snij files van te laten maken.  Afmeting van de boot zijn: 7000x2450x1500 mm    Wie zou dit kunnen realiseren? Graag een offerte voor de opdracht.
24 feb
Schets Uitwerken tot 3D Model (Digitaal en 3D Geprint)
Beste freelancers,    Via deze weg ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen van het in 3D uitwerken van een schets van een stoeltje. En wel zo dat deze ook uitgeprint kan worden op schaal of op ware grootte. Het stoeltje is ogenschijnlijk simpel maar schijn bedriegt, er zitten toch redelijk wat belangrijke details aan.    Wie…
24 feb
3D Illustratie Maken van een Huis
Beste freelancers,    Wij zijn een loodgietersbedrijf en zijn op zoek naar een illustrator die de volgende illustratie voor ons digitaal kan maken:    Het gaat om een realistische tekening van de doorsnede van een huis in 3D. Op bepaalde plekken van het huis dienen er geen muren te staan, waardoor er naar binnen gekeken kan worden.…
22 feb
CAD Tekenaar voor Verkeersplan Distributiecentrum
Beste freelancers,    Voor het intekenen van belijning en andere voorzieningen ten behoeve van een verkeersplan van een distributiecentrum in een bestaande .dwg plattegrond ben ik op zoek naar een CAd Tekenaar.  Ik schat in dat dit ca. 1 dag werk is waarbij op papier handmatig ingetekende objecten schematisch moeten worden ingetekend. …
18 feb
CAD Tekening Snijpakket van een Boot
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een 3D ontwerper die mijn ideeën kan omzetten naar een CAD tekening/snijpakket.  Het betreft een boot design, vergelijkbare ideeën en voorbeelden zijn aanwezig en kan ik met je delen bij interesse.    Graag zie ik jullie reacties tegemoet.
16 feb
3D Ontwerp van Boot voor Snijpakket
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een 3D tekening kan maken voor een aluminium boot van 7.5 meter, zodat een snijpakket kan laten maken. Model schets heb ik al.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 feb
Product Tekeningen voor Keuken en Interieur Advies Bureau
Beste freelancers,    Wij willen enkele producttekeningen laten maken voor ons keuken en interieur Advies bureau. Het gaat om eenvoudige producten, maar de uitwerking moet wel geschikt zijn om door derden te laten maken. Het gaat om enkele verschillende projecten    Heb je interesse? dan voorzie ik je graag van meer informatie over…
8 feb
Toon meer