Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Jeroen

Jeroen Simons
Over Jeroen

Ik ben Jeroen en gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor zowel de consumenten als de professionele markt. Ook beschik ik  over jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van complexe giet en spuitgietproducten in kunststof, messing en Zamac.
Tevens is er ruime kennis en ervaring aanwezig voor het ontwikkelen van werktuigbouwkundige machines en/of machine onderdelen.
Sinds enkele jaren ben ik me ook gaan specialiseren in het ontwikkelen van natuurstenen producten en MDF meubels. Ook het maken van Photo-Realistic renderings is zeer propulaire aangelegenheid en wordt dan ook regelmatig gevraagd door enkele van onze relaties.

Ik beschik over contacten met diverse matrijzenbouwers, spuitgieters, leveranciers, rapid prototypers, modellenmakers en design buro’s. Indien nodig, kan ik extra capaciteit inzetten door werk onder te brengen op ons kantoor aan personen die dezelfde kennis en ervaringen delen. 

De CAD software waarmee ik mijn diensten verleent zijn...

Expertisegebieden:

 

Vraag Jeroen direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
JSI Productdevelopment
0402868414
KvK-nummer: 17174615