Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Tim

Tim Platschorre

Industrieel product ontwerper

Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 10-03-2016
|
Uurtarief: € 60
|
Profiel bekeken: 616 keer
|
KvK-nummer: 24483544 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Crul design

Profiel

Gespecialiseerd in industrieel product ontwerp. Van eerste concept tot en met het uiteindelijke product. En alles daaromheen. Denk daarbij aan taken zoals inkoop, projectmanagement, productiebegeleiding, marketing en grafisch ontwerp.

Om dit te realiseren beschik ik, naast een flinke dosis kennis, over een groot netwerk van betrouwbare leveranciers en ontwikkelaars. De lijnen zijn kort, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Naast een goede focus op het productontwerp bied ik een ander groot voordeel aan mijn klanten: alle taken en zorgen omtrent de ontwikkeling en realisatie van je nieuwe product kunnen uit handen worden genomen. Daardoor kun jij je focussen op datgene waar je goed in bent: de verkoop van het nieuwe product.

---------------
In eigen huis:
- Concept design
- Prototyping
- Engineering
- 3D CAD modeling (Solidworks)
- Kunststof spuitgiet engineering (productieklaar ontwerp)
- Inkoop kanalen
- Graphic design (logo's, advertenties, stickers, ect)

Betrouwbaar netwerk:
- Spuitgieters
- 3D prototypers
- Metaalverwerkers
- Electronica ontwikkelaars (hardware & firmware)
- Marketing (online)
- Website bouwer
- Video editing + shooting
- Productfotografie

Portfolio

amis_medicine_box_banner.jpg

Innovatieve medicatiebox

Engineering van een innovatie medicatiebox

Tim Platschorre van Crul design is benaderd om de engineeringsfase van de kunststof spuitgiet onderdelen te realiseren. Samen met Pekago Covering Technologie is het gelukt om de strakke vormgeving te behouden en een productie klaar ontwerp aan te leveren.

26 unieke kunststof onderdelen, strakke vormgeving, sluitmechanisme voor 16 lades, modulaire opbouw, assemblage gemak, ziekenhuis eisen, en passingen met metalen onderdelen maakten dit project een enorme uitdaging. Met een resultaat dat boven alle verwachtingen uit is gestegen!
ubilock_overview.jpg

Slim elektronisch lockerslot

In opdracht van ubilock B.V. hebben we ubilock® ontworpen. Van eerste concept, prototypes, engineering tot en met productiebegeleiding. In samenwerking met partijen voor de kunststof productie, elektronica ontwikkeling, software ontwikkeling, elektronica productie, assemblage en distributie is ubilock® succesvol op de markt gezet.

Ubilock® is een elektronisch slot dat wordt geplaatst in lockerkasten. Geschikt voor zowel links als rechts sluitende deuren. Door de flexibele aansturing en integratie in een netwerk, kan ubilock® op vele manieren worden bediend. Denk aan openen met tablet of smartphone, RFID pas, vingerprintscan etc.
02-about-Blanco-Lifestyle.png

Logo-ontwerp BLANCO Lifestyle

Voor het jonge, energieke en veelbelovende merk BLANCO Lifestyle, heeft Crul design o.a. het logo ontworpen. BLANCO Lifestyle is er voor iedereen met een sportieve passie. Ze willen iedereen kunnen voorzien van zijn of haar sportieve benodigdheden. Dit doen ze door losse BLANCO merken op te richten. Elk merk focust zich op een bepaalde sport. Naast een stuk benodigde kennis over de desbetreffende sport maakt elk BLANCO merk gebruik van de algemene expertise die aanwezig is in het team van BLANCO Lifestyle. Dit is o.a. product ontwikkeling, productie, marketing, inkoop, verkoop en distributie.

Vraag Tim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden