Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Tim

Tim Platschorre
Over Tim

Hallo, ik ben Tim. Sinds 2011 zelfstandig ondernemer/ontwerper. En sinds 2014 werkzaam als industrieel product ontwerper onder de naam Crul design. 

De focus van Crul design ligt op maakbaarheid. Oftewel, design voor (massa)productie. Ik maak jouw idee tastbaar, maakbaar. Dat idee kan in elk mogelijk stadium zitten. Heb je alleen nog maar een paar schetsen? Dan doorlopen we alle onwerp trajecten, concept-fase, prototype-fase, engineering-fase en uiteindelijk productie. Is er al een ontwerp? Maar heeft dit alleen nog een laatste vertaling nodig om te kunnen produceren, dan verzorg ik dat ook voor je.

De projecten waar ik aan werk zijn heel divers. Van kleine kunststof roosters voor in vliegtuigen, tot complete gevelbekledingen van 11 verdiepingen hoog.

Maar allemaal hebben ze een ding gemeen: het ontwerp moet geschikt zijn voor (massa)productie. En worden ook daadwerkelijk geproduceerd. Heb je een goed idee? Of alleen de laatste slimme finetuning nodig? Neem vrijblijvend contact met me op. 

...

Tim Platschorre

Rotterdam

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Innovatieve medicatiebox
(Lees verder)
Loading.

Slim elektronisch lockerslot
(Lees verder)
Loading.

Gevel beplating
(Lees verder)
Loading.

WOSH - douche-toilet prototype
(Lees verder)
Loading.

PunchID - paspoortontwaarder
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Tim direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Crul design
0622885151
KvK-nummer: 24483544
Keilestraat 5a
3029BP Rotterdam