Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bouw Borden Configurator Woocommerce Webshop

Opdracht ID: 53172

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 7 jun
Reacties: 5
Locatie: Marum, Groningen
Laatst gewijzigd: 8 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren.

Script straatnaambord configuratie, waarin: product variatie dropdowns aangevuld worden met (grote) plaatjes, met daarnaast extra velden voor tekst invoer en kiezen iconen. Deze zullen de productafbeelding doen veranderen.
Ingevoerde tekst lengte heeft invloed op de gekozen product variatie (bredere bord variatie wanneer de maximale lengte tekst van product variatie wordt overschreden).
Uitbreiding van de huidige server-side sign renderer voor straatnaamborden. Hiervoor nodig is : Ondersteuning product variaties, plaatsen iconen (links, rechts), huisnummers.
Product variaties krijgen in dashboard extra instellingsveld voor het kiezen van een bronplaatje voor het genereren van het voorbeeld (dit naast de thumbnail die gekozen kan worden en in de dropdown op de productpagina te zien zal zijn)
Extra instellingsvelden op media/attachments in het dashboard voor tekstregels en iconen positionering e.d. voor het genereren van de voorbeeld plaatjes. (Deze bevinden zich nu op de product edit pagina van borden in het dashboard, maar dit is onbruikbaar voor product variaties, beter dit te koppelen aan de bronplaatjes zelf)
My Account dashboard menu item/pagina toevoegen voor het inzien van opgeslagen ontwerpen en het kunnen openen ervan. (Alleen voor straatnaamborden)
Uitbreiding permalinks naar straatnaamborden productpagina’s om functionaliteit opgeslagen ontwerpen te bekijken toe te voegen. Tevens dient het bovenstaande ook gedaan te worden voor de komborden en gehuchtborden.

Voor referentiemateriaal heb ik graag contact!

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Manolito
Manolito
07-06-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jos
Jos
07-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
07-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tom
Tom
07-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
08-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Aanpassingen website

Geplaatst: 06:25
Beste freelancers, Ik zou graag de website ** van een nieuw design laten voorzien. Qua teksten en opzet hoeft er niet veel veranderd te worden en ik heb ook al een template gevonden welke ik heel fraai vind. Wat zouden hiervoor de kosten bedragen en is het noodzakelijk dat er aanvullend fotomateriaal wordt gemaakt?

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht