Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bouw Borden Configurator Woocommerce Webshop

Opdracht ID: 53172

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 07-06-2023
Reacties: 5
Locatie: Marum, Groningen
Laatst gewijzigd: 08-06-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren.

Script straatnaambord configuratie, waarin: product variatie dropdowns aangevuld worden met (grote) plaatjes, met daarnaast extra velden voor tekst invoer en kiezen iconen. Deze zullen de productafbeelding doen veranderen.
Ingevoerde tekst lengte heeft invloed op de gekozen product variatie (bredere bord variatie wanneer de maximale lengte tekst van product variatie wordt overschreden).
Uitbreiding van de huidige server-side sign renderer voor straatnaamborden. Hiervoor nodig is : Ondersteuning product variaties, plaatsen iconen (links, rechts), huisnummers.
Product variaties krijgen in dashboard extra instellingsveld voor het kiezen van een bronplaatje voor het genereren van het voorbeeld (dit naast de thumbnail die gekozen kan worden en in de dropdown op de productpagina te zien zal zijn)
Extra instellingsvelden op media/attachments in het dashboard voor tekstregels en iconen positionering e.d. voor het genereren van de voorbeeld plaatjes. (Deze bevinden zich nu op de product edit pagina van borden in het dashboard, maar dit is onbruikbaar voor product variaties, beter dit te koppelen aan de bronplaatjes zelf)
My Account dashboard menu item/pagina toevoegen voor het inzien van opgeslagen ontwerpen en het kunnen openen ervan. (Alleen voor straatnaamborden)
Uitbreiding permalinks naar straatnaamborden productpagina’s om functionaliteit opgeslagen ontwerpen te bekijken toe te voegen. Tevens dient het bovenstaande ook gedaan te worden voor de komborden en gehuchtborden.

Voor referentiemateriaal heb ik graag contact!

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Manolito
Manolito
07-06-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jos
Jos
07-06-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Jeroen
Jeroen
07-06-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Tom
Tom
07-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
08-06-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht