Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder voor Achterstallige Belastingaangifte (Oost-Nederland)

Geplaatst op:
11 december 2018 11:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
37117
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Hardenberg, Overijssel

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een boekhouder die mijn achterstallige belastingaangifte kan indienen en mij in de toekomst van dienst kan zijn.

Ik ben zz-per in de verkoop en heb sinds juli 2016 geen boekhouding meer gedaan. Alles is nu wel bijgewerkt in mijn boekhoud programma en up-to-date.

Ik zoek bij voorkeur iemand uit de omgeving oost - Nederland. Ik hoor graag wat er mogelijk is.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Jan Jan 11-12-2018
Ferhat Ferhat 11-12-2018
Willy Willy 11-12-2018
Wesley Wesley 11-12-2018
Jacobine Jacobine 11-12-2018
referentiesterren
14 referenties
Raymonde Raymonde 11-12-2018
Jerrel Jerrel 11-12-2018
Esther Esther 13-12-2018

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp bij Belasting Aangifte Achterstand
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij zou kunnen helpen met de belasting aangifte vanaf 2013 tot 2018.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 jan
Inkomstenbelasting op Orde Maken (Rotterdam)
Beste freelancers,    Ik wil graag iemand die voor mij de belasting op orde kan maken, voornamelijk het invullen van inkomsten belasting. In totaal gaat het om 5 aangiftes. Door omstandigheden staan die nog open.    Graag iemand die aan huis kan komen en met verstand van zaken, en iemand die zo snel mogelijk kan.
7 jan
Boekhouder voor Nieuw Paardenbedrijf (Duitsland)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die ook in Duitsland een bedrijf kan oprichten.    Het gaat dus niet om een ondernemersplan maar om de boekhoudkundige zaken te regelen en die bijvoorbeeld zou kunnen aangeven welke bedrijfsvorm het meest handig is. De adviezen die een boekhouder altijd geeft eigenlijk.…
28-12-2018
Boekhouder voor IB aangifte en Jaarrekening
Beste freelancers,    Voor mijn eenmanszaak ben ik op zoek naar een Belastingadviseur die tevens ervaring heeft met B.V.'s en VpB etc. (dit omdat er in de toekomst waarschijnlijk een B.V. structuur opgericht gaat worden) en jaarlijks het volgende zou kunnen doen:    Aangifte IB (voor mij en mijn partner) Jaarrekening (betreft…
19-12-2018
Boekhouder voor op Orde Krijgen van Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen om orde in mijn administratie te krijgen. Het is een complete chaos! Ik ben een zelfstandige met een startende webshop en doe daarnaast af en toe freelance klusjes.    Alles zit in de start fase en de administratie is niet goed bijgehouden.   …
18-12-2018
Bijhouden Boekhouding (Inboeken in Afas)
Beste freelancers,    Voor ons bureau in Amsterdam ben ik op zoek naar een parttime hulp voor de basis administratie. Het gaat om 1 a 2 dagen per maand voor het bijhouden van de boekhouding. Ervaring met het inboeken in Afas online is een pré.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
17-12-2018
Boekhoud Expertise t.b.v. Balans Module Functionaliteit
Beste freelancers,    Wij zijn een platform aan het ontwikkelen rond het zelf-managen van Verenigingen van Eigenaars. Een onderdeel in onze tool is een "balans" module. Deze functionaliteit is in ontwikkeling maar hiervoor ontberen wij zelf de juiste expertise.    Wij zijn eigenlijk naar iemand opzoek die kan helpen deze…
17-12-2018