Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jan

Jan Hendriks

Locatie: Milsbeek
|
Actief sinds: 06-12-2016
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 538 keer
|
KvK-nummer: 12049944 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Extenso

Adresgegevens

Kanonskamp 29
6596AR Milsbeek

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Na circa 20 jaar actief te zijn geweest op financieel en administratief gebied in diverse sectoren ben ik in 2003 gestart als zelfstandig ondernemer.

Mijn bedoeling is een laagdrempelig administratiekantoor te zijn waarbij persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel staat. Ik sta dagelijks klaar voor de ZZP 'er en het midden- en kleinbedrijf.
De insteek is het bieden van ondersteuning, oplossingen, gemak, overzicht en is hoofdzakelijk gericht op reguliere administratieve-, fiscale werkzaamheden en salarisadministratie.

Door de verzorging van uw financiƫle administratie, belastingaangifte, salarisadministratie en de jaarrekeningen, ken ik de ins en outs van uw bedrijf. Daardoor kun je spreken van een optimale samenwerking en vertrouwensrelatie.

Ook kunt u bij mij terecht voor begeleiding bij de aanvraag en afronding van subsidieprojecten

Uitgevoerde opdrachten

Financieel Plan Controleren en Verbeteren (Arnhem)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die mijn financieel plan (exploitatie en liquiditeit begroting) te checken.  Ik ben zo goed als klaar met mijn plan, maar het financiële gedeelte is nog toe aan een controle.    Wie kan mij daar mee helpen in de omgeving van Arnhem? Ik heb er zo'n 20-25 euro per uur voor over. Misschien…
Arnhem 17-02-2017
Crediteuren Administratie 4 Uur per Week
Beste freelancers,    Voor onze boekhouding (snelstart) zijn we op zoek naar ondersteuning in de crediteuren administratie. Het gaat om ca 4 uur per week.  De werkzaamheden bestaan uit het verwerken, boeken en beoordelen van inkomende facturen.    Het werk moet uitgevoerd worden bij ons op locatie in de omgeving Arnhem. Ons…
Arnhem 27-12-2016

Vraag Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden