Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Finance & Administratie >
 3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder voor Accountants en Advieskantoor

Opdracht ID: 51202

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24-06-2022
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19-07-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance basis vanuit je eigen huis of kantoor.

Ben jij de freelance boekhouder die ik zoek? Dit is een unieke kans om je eigen klantenbestand uit te bouwen en met ons mee te groeien.

Wie ik zoek
 • Minimaal 4 jaar ervaring in het volledig zelfstandig voeren van financiële administraties in Exact Online en het voorbereiden van btw-aangiften voor verschillende typen organisaties, sectoren en rechtsvormen (must).
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden van IB-aangiften en VPB-aangiften. Of je bent bereid om dit te leren.
 • Je werkt accuraat, proactief en gestructureerd. Je houdt oog voor tijdige oplevering door de klant, zodat de administraties wekelijks up-to-date zijn.
 • Relevante theoretische opleiding gevolgd (MBO/HBO).
 • Je weet hoe je de automatiseringsmogelijkheden van Exact Online volledig kunt benutten. Termen als “digitale brievenbus”, “scanservice”, “koppelingen”, “aflettermodules” zijn voor jou niet nieuw en pas je al geruime tijd toe op je huidige klanten.
 • Werkervaring bij een accountantskantoor is een pre.

What’s in it for you
 • Unieke kans om een vaste samenwerking aan te gaan met een accountantskantoor en daarmee je eigen klantenbestand uit te bouwen in de komende jaren.
 • Nauwe samenwerking met een registeraccountant. Als vakgenoten zijn jij en ik samen één team.
 • Mogelijkheden om nieuwe vakkennis op te doen en jezelf te ontwikkelen.

Wil jij een samenwerking met ons aangaan en voldoe je aan de bovenstaande punten? Neem dan snel contact met ons op.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (6)

Jaap
Jaap
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Carolien
Carolien
24-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Wesley
Wesley
24-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Michiel
Michiel
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Belgin
Belgin
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de belastingaangifte 2022. Ik heb een huis verkocht en gekocht in 2022. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Belastingsadvies eerste inkomstenbelasting

Geplaatst: 20 mrt
Dear freelancers,  I am an expat and would need help with my first annual income tax.  I worked for 3 different companies with different positions; warehouse/meubelmaker/horeca medewerker.  Could you help me with filing the "Aangifte inkomstenbelasting 2022" bij emigratie of immigratie?  

Freelance Assistent Accountant Gezocht

Geplaatst: 2 mrt
Beste freelancers, Administratief Medewerker en/of Assistent Accountant gezocht ter ondersteuning van ons kantoor in Zeeland. Thuiswerken daarbij zeer goed mogelijk! De werkzaamheden bestaan uit: het verwerken van boekhoudingen van kleine tot middelgrote ondernemingen, het controleren van boekhoudingen (ingeboekt door de klant of een collega), het voorbereiden van de btw-aangiften (in Excel en de…

Betrouwbare Boekhouder in Rotterdam

Geplaatst: 3 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een betrouwbare en creatieve boekhouder in Rotterdam (of omgeving) die mijn administratie kan doen en bij kan staan met adviezen. Momenteel werk ik als ZZP'er en ik ben van plan om dit rond mei om te zetten als holding onder een BV. Ik zoek dus iemand die hier verstand van heeft en mij ook advies kan geven voor de beste constructie en afschrijvingen. Graag voor een vast…

Aangifte vpb over Verkort Boekjaar

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het volgende:  Vennootschapsbelasting (0-aangifte) doen over een boekjaar dat bestaat uit twee weken 1-1-2022 - 15-1-2022. In deze periode is er geen omzet geweest en er zijn geen uitgiften gedaan. Ik beschik zelf niet over een boekhoudsysteem of inlog om dit te doen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder voor Transport Bedrijf

Geplaatst: 9 feb
Beste freelancers, Ik heb een transport bedrijf. Ik rijd zelf een beetje en heb 2 chauffeurs. Ik ben opzoek naar een boekhouder die voor mij de omzetbelasting doet. Ik kan zelf facturen invoeren en ook de loonbelasting doen. Interesse? Reageer direct.

Boekhouder Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 20 feb
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer voor de facturatie, kreditatie en declaraties. Halve dag per week, bij voorkeur vrijdag op kantoor in Amsterdam. Woonachtig in Amsterdam is een must, ervaring in de creatieve sector is een pre. Over ons Filmproductie voor commercials, content, muziekvideo's en korte films. Bij interesse hoor ik graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht