Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Finance & Administratie >
 3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder voor Accountants en Advieskantoor

Opdracht ID: 51202

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jun
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 19 jul
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance basis vanuit je eigen huis of kantoor.

Ben jij de freelance boekhouder die ik zoek? Dit is een unieke kans om je eigen klantenbestand uit te bouwen en met ons mee te groeien.

Wie ik zoek
 • Minimaal 4 jaar ervaring in het volledig zelfstandig voeren van financiële administraties in Exact Online en het voorbereiden van btw-aangiften voor verschillende typen organisaties, sectoren en rechtsvormen (must).
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden van IB-aangiften en VPB-aangiften. Of je bent bereid om dit te leren.
 • Je werkt accuraat, proactief en gestructureerd. Je houdt oog voor tijdige oplevering door de klant, zodat de administraties wekelijks up-to-date zijn.
 • Relevante theoretische opleiding gevolgd (MBO/HBO).
 • Je weet hoe je de automatiseringsmogelijkheden van Exact Online volledig kunt benutten. Termen als “digitale brievenbus”, “scanservice”, “koppelingen”, “aflettermodules” zijn voor jou niet nieuw en pas je al geruime tijd toe op je huidige klanten.
 • Werkervaring bij een accountantskantoor is een pre.

What’s in it for you
 • Unieke kans om een vaste samenwerking aan te gaan met een accountantskantoor en daarmee je eigen klantenbestand uit te bouwen in de komende jaren.
 • Nauwe samenwerking met een registeraccountant. Als vakgenoten zijn jij en ik samen één team.
 • Mogelijkheden om nieuwe vakkennis op te doen en jezelf te ontwikkelen.

Wil jij een samenwerking met ons aangaan en voldoe je aan de bovenstaande punten? Neem dan snel contact met ons op.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (7)

Jaap
Jaap
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Carolien
Carolien
24-06-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Wesley
Wesley
24-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jonah
Jonah
28-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Michiel
Michiel
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Belgin
Belgin
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Gezocht in Enschede

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Gevraagd: hands-on boekhoud(st)er die op korte termijn beschikbaar is om de administratie/boekhouding over te nemen voor een familie bedrijf in de maakindustrie (20FTE's) in Enschede. Bedrijf gaat door een reorganisatie en als interim directeur zoek ik een rechterhand die met veel energie en kennis van algemene boekhouding mij ondersteunt. Huidige medewerkster administratie…

Administratief Medewerker Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Voor een bekende juwelier/sieradenmerk zijn we op zoek naar ondersteuning van de administratie voor 2 dagen per week. Verwerken van crediteuren, kasstaten en controle van de tussenrekeningen. Kan jij ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstellen Winst en Verliesrekening

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, I.v.m. een aankomende verhuizing moet ik enkele documenten aanleveren aan de woningcorporatie. Ik ben daarom op zoek naar een boekhouder of accountant die mij kan helpen met het volgende: -Een winst- en verliesrekening van het afgelopen boekjaar die opgesteld is door de accountant of boekhouder met daarop een stempel. -Voorspelling winst- en verliesrekening over het jaar 2022 die…

Boekhouder Gezocht met Spoed

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, In verband met de aanvraag op een huurwoning heb ik de volgende documenten nodig: - Jaarrekening 2021, opgesteld door een erkend boekhouder of accountant (inclusief jaarcijfers, balans en resultaat); - Accountantsverklaring, getekend en voorzien van handtekening door accountantskantoor of administratiekantoor. Ik had zelf iets gefabriceerd maar helaas zijn de documenten niet goedgekeurd.…

Boekhouder Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in Amsterdam gericht op planten zijn we op zoek naar iemand die onze boekhouding wil doen. Wij richten ons op: - plantenverhuur voor evenementen: simpele korte facturen - interieurbeplanting voor bedrijven: wat grotere facturen met meer posten - tuinaanleg voor particulieren: uitgebreide facturen met zo nu en dan wijzigingen - Maandelijkse plantenmarkt: recht toe…

Jaarrekening van Psychologenpraktijk

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met spoed een jaarrekening/overzicht jaarcijfers kan maken van mijn eenmanszaak (psychologenpraktijk). Interesse? Reageer direct!

Boekhouder Gezocht voor Langere Samenwerking

Geplaatst: 17 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een goede boekhouder die voor mij 6 maanden administratie wilt verwerken. Graag offerte voor 6 maanden (q2 en q3 2022) Boekhouder wil ik dan ook houden voor de toekomstige aangiftes Administratie staat klaar om aangeleverd te worden Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht