Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
 1. Alle opdrachten >
 2. Finance & Administratie >
 3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Boekhouder voor Accountants en Advieskantoor

Opdracht ID: 51202

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 24 jun
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 4 jul
Status: Open
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance basis vanuit je eigen huis of kantoor.

Ben jij de freelance boekhouder die ik zoek? Dit is een unieke kans om je eigen klantenbestand uit te bouwen en met ons mee te groeien.

Wie ik zoek
 • Minimaal 4 jaar ervaring in het volledig zelfstandig voeren van financiële administraties in Exact Online en het voorbereiden van btw-aangiften voor verschillende typen organisaties, sectoren en rechtsvormen (must).
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden van IB-aangiften en VPB-aangiften. Of je bent bereid om dit te leren.
 • Je werkt accuraat, proactief en gestructureerd. Je houdt oog voor tijdige oplevering door de klant, zodat de administraties wekelijks up-to-date zijn.
 • Relevante theoretische opleiding gevolgd (MBO/HBO).
 • Je weet hoe je de automatiseringsmogelijkheden van Exact Online volledig kunt benutten. Termen als “digitale brievenbus”, “scanservice”, “koppelingen”, “aflettermodules” zijn voor jou niet nieuw en pas je al geruime tijd toe op je huidige klanten.
 • Werkervaring bij een accountantskantoor is een pre.

What’s in it for you
 • Unieke kans om een vaste samenwerking aan te gaan met een accountantskantoor en daarmee je eigen klantenbestand uit te bouwen in de komende jaren.
 • Nauwe samenwerking met een registeraccountant. Als vakgenoten zijn jij en ik samen één team.
 • Mogelijkheden om nieuwe vakkennis op te doen en jezelf te ontwikkelen.

Wil jij een samenwerking met ons aangaan en voldoe je aan de bovenstaande punten? Neem dan snel contact met ons op.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (7)

Jaap
Jaap
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Carolien
Carolien
24-06-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wesley
Wesley
24-06-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jonah
Jonah
28-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Michiel
Michiel
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jan
Jan
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Belgin
Belgin
30-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance boekhouder opdrachten

Hulp bij Boekhouding (Spoed)

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Ik vroeg mij af of iemand iets voor mij kan betekenen. Ik wil een huis gaan huren en ik ben ondernemer. Dus dat wil zeggen dat de verhuurder een aantal dingen van mij nodig heeft, zoals: Verklaring accountant of belastingadviseur met daarin het (voorlopig) resultaat van 2021 en een prognose van 2022 Meest recente IB 60 formulier Definitief aanslagbiljet inkomstenbelasting meest…

Hulp bij verwerken betalingen in boekhoudpakket Twinfield.

Geplaatst: 15 jun
De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie is i.v.m. uitval medewerker financiële administratie per direct op zoek naar hulp bij het verwerken van de binnengekomen betalingen in boekhoudpakket Twinfield. Er is een achterstand van ruim 2 maanden. Voor meer informatie, neem contact op.

ZZP Prognose Ondernemersinkomen (Spoed)

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Ik ben gekozen voor een sociale huurwoning en moet nu voor woensdag 29 juni 12:00 een paar documenten aanleveren. Één hiervan is een prognose ondernemersinkomen 2022 die getekend en bestempeld is door een accountant/boekhouder. Naar deze accountant/boekhouder ben ik dus op zoek. Het formulier dat ze als voorbeeld hebben meegegeven heb ik al ingevuld op basis van de…

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken. Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan…

Boekhouder Gezocht voor Hoveniersbedrijf

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers. Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de administratie en BTW aangifte voor mijn hoveniersbedrijf. Wie zou een samenwerking met mij willen starten? Ik zie graag bij interesse je reactie tegemoet.

ZZP Inkomensverklaring prognose 2022 + w&v 2021 verklaring

Geplaatst: 13 jun
Ik heb voor een nieuwe huurwoning een inkomensverklaring prognose 2022 nodig. Daarnaast heb ik een winst- & verliesrekening 2021 nodig. Heb al meerdere jaren een Moneybird boekhouding voor mijn zzp onderneming, dus het is vanuit daar op te stellen. Belangrijk is dat het officiële documenten zijn, met stempel en handtekening van de boekhouder/accountant.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht