Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder Gezocht voor ZZP Fotograaf (Amsterdam)

Geplaatst op:
19 mei 2017 18:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
29444
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor het regelen van belastingzaken en het bijhouden voor de administratie van mijn fotografie bedrijf ben ik op zoek naar een boekhouder in Amsterdam.

Ik vind het helemaal niet vervelend om een aantal zaken zelf te doen en wil graag de aangiftes, belastingzaken en de jaar opgaaf uit besteden.

Bij interesse hoor ik graag van je. Alvast hartelijk bedankt.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

jan jan 29-05-2017
Jeroen Jeroen 29-05-2017
Pieter Pieter 29-05-2017
referentiesterren
6 referenties
Umair Umair 19-05-2017
Roméo Roméo 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Rajesh Rajesh 19-05-2017
Sandra Sandra 20-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Svetlana Svetlana 21-05-2017
referentiesterren
3 referenties
Bella Bella 22-05-2017
referentiesterren
6 referenties
Narda Narda 29-05-2017
Lianka Lianka 29-05-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Zweedse ZZP'er zoekt Hulp bij Aangifte en Boekhouding
Beste freelancers,    Kort geleden ben ik gestart als freelance vertaler Engels-Zweeds, hier in Nederland. Omdat ik diverse facturen heb van en naar verschillende landen, ben ik op zoek naar iemand die veel weet van BTW (ook voor het buitenland). Het gaat om het opzetten van mijn boekhouding, omzetbelasting en inkomstenbelasting. …
21 apr
ZZP'er zoekt Boekhouder (Hulp bij Aangifte Omzetbelasting)
Beste freelancers,    Ik ben een parttime startende ZZP'er (gevestigd in Den Haag/Rijswijk) en wil graag hulp bij mijn aangifte omzetbelasting eerste kwartaal. Ik heb in dat kwartaal nog niks verdiend, wel kosten gemaakt (laptop, domeinnaam, hosting, etc).  Eventueel wil ik het hele jaar een beetje ondersteuning, afhankelijk van…
20 apr
Parttime Administratie Hulp Boekhouding
Beste freelancers,    Voor ons bureau in Amsterdam ben ik op zoek naar een parttime hulp voor de basis administratie. Het gaat om 1 a 2 dagen per maand voor het bijhouden van de boekhouding. Ervaring met het inboeken in afas online is een pré.    Bij interesse hoor ik het graag.
17 apr
Hulp bij Opzetten Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben net begonnen als ZZP'er en heb hulp nodig bij het opzetten van mijn boekhouding.    Het is op dit moment nog niet veel, maar in de afgelopen periode zijn er inkomsten/uitgaven op mijn privé rekening uitgevoerd, en ik wil het allemaal op de juiste manier inboeken.  Ik ben nog aan het experimenteren…
15 apr
Freelance Administratief Medewerker (Boekhouder)
Beste freelancers,    Opdracht: administratie maandelijks online organiseren in Exact Online en geordend houden. Het gaat om maandelijks maximaal 4 uur werk.    Graag een reactie bij interesse.
13 apr
Boekhouder Gezocht voor Eenmansbedrijfje in Weesp
Beste freelancers,    Ben op zoek naar een boekhouder/ster voor mijn eenmansbedrijfje in Weesp. Inkomstenbelasting winst en verlies berekening, omzetbelasting. Doe deze aangifte eens per jaar.    Graag een reactie bij interesse.
9 apr
Boekhouder voor Administratie en Aangifte
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een goede boekhouder voor zzp'ers.  Iemand die de administratie doet en natuurlijk de aangifte. Het liefst iemand die de aangifte over 2017 ook nog kan doen.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
5 apr