Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder Gezocht voor ZZP Fotograaf (Amsterdam)

Geplaatst op:
19 mei 2017 18:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
29444
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor het regelen van belastingzaken en het bijhouden voor de administratie van mijn fotografie bedrijf ben ik op zoek naar een boekhouder in Amsterdam.

Ik vind het helemaal niet vervelend om een aantal zaken zelf te doen en wil graag de aangiftes, belastingzaken en de jaar opgaaf uit besteden.

Bij interesse hoor ik graag van je. Alvast hartelijk bedankt.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (11)

jan jan 29-05-2017
Jeroen Jeroen 29-05-2017
Pieter Pieter 29-05-2017
referentiesterren
7 referenties
Umair Umair 19-05-2017
Roméo Roméo 19-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Rajesh Rajesh 19-05-2017
Sandra Sandra 20-05-2017
referentiesterren
1 referentie
Svetlana Svetlana 21-05-2017
referentiesterren
6 referenties
Bella Bella 22-05-2017
referentiesterren
6 referenties
Narda Narda 29-05-2017
Lianka Lianka 29-05-2017
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Aangiftes Inkomstenbelasting (ook M-formulier)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen om de inkomstenbelasting in te dienen, het gaat om een M-formulier en een normale aangifte. Beide voor een eenmanszaak.    Ik hoor graag wat hiervoor nodig is, wat dat mag kosten en een timeline. Alvast bedankt!
10:45
Prognose Opmaken voor Aanvraag Hypotheek
Beste freelancers,    Ik ben ZZP'er en ik wil een hypotheek aanvragen. Echter aangezien ik nog geen 3 jaar werkzaam ben als zzp-er heb ik voor de hypotheek aanvraag een prognose nodig voor het lopende jaar (2018).    Wie kan mij hier zo snel mogelijk mee helpen?
22 jun
Freelance Moneybird Boekhouder
Beste freelancers,    Gezocht een boekhouder die werkt met Moneybird.    Ik doe voornamelijk zelf de boekhouding en zoek dus iemand die over mijn schouder mee kan kijken en de jaarrekening kan mede-opstellen.    Graag in de buurt van Amstelveen of Haarlem.
20 jun
Freelance Boekhouder Gezocht voor Eenmanszaak
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder in de omgeving Nieuwegein. Ik ben beginnend zzp'er en zal mij voornamelijk bezighouden met elektrotechniek, montage en verhuizingen.    Werkzaamheden zullen bestaan uit kwartaalcijfers indienen bij de belastingdienst en het indienen van facturen. Ik heb begrepen dat dit rond 300 euro…
11 jun
Boekhouder Inkomstenbelasting 2 keer in Loondienst (SPOED)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder die op korte termijn (uiterlijk volgende week) de belastingaangifte van mijzelf en mijn vriend kan doen. Ik werk in loondienst en mijn vriend heeft vorig jaar gedeeltelijk in loondienst en gedeeltelijk als ZZP'er gewerkt.    Bij interesse hoor ik het graag.
7 jun
Boekhouder voor Inkomstenbelasting 2017 (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder om de inkomstenbelasting 2017 in te dienen. Zo spoedig mogelijk, liever vandaag als morgen i.v.m. een aanvraag.    Graag een reactie.
6 jun
Boekhouder voor Start-up Lederwaren
Beste freelancer,    Voor mijn start-up in lederen tassen ben ik op zoek naar een boekhouder. Achtergrondinfo: mijn producten worden in Portugal geproduceerd en met name in Nederland (en soms België of Duitsland) verkocht - zowel online (webshop) als in winkels (verkooppunten retail). Momenteel ben ik op zoek naar een boekhouder (lange…
29 mei