Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Boekhoudcentrale RJK

Profiel

Wij verzorgen uw volledige administratie en al uw fiscale aangiften voor een redelijke prijs. De kwaliteit is goed evenals de service.

Wij werken tevens met professionele software van Asperion online en Elsevier Nextens. Alles in de cloud dus.

Tevens beschik ik over 25 jaar ervaring met name opgedaan in de financiële wereld als assistent Controller en Hoofd van de Financiële Administratie. De laatste 9 jaar tevens actief in het MKB als belastingconsulent, boekhouder, controller en salarisadministrateur. Voornaamste drijfveer is ondernemers te helpen bij hun problemen op administratief en fiscaal gebied tegen een lage prijs zonder dat u aan kwaliteit inboet. Een HBO opleiding Bedrijfseconomie en een bijna afgeronden Masterstudie in Management staan hier garant voor. Uiteraard heb ik mij zijdelings ook bekwaamd in loonadministratie en belastingen.

Wij zouden het geweldig vinden om u te mogen verwelkomen in onze uitbreidende klantenkring..

Referenties

Datum:
23-10-2016
Van:
Mauro Robert Vos
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Erg meedenkend, vlotte communicatie en nette afhandeling. Het eindresultaat werd nog uitgebreider dan ik zelf had verwacht, al helemaal wetend dat ik op een erg korte termijn een verklaring nodig had. Ik zal zeker vaker de hulp inschakelen van deze freelancer.

Uitgevoerde opdrachten

Accountants/Controleverklaring Gevraagd
Beste freelancers,    Momenteel heb ik een tussentijdse accountants/controleverklaring nodig voor een eenmanszaak waar ik in juni mee ben gestart.    De benodigde boekhouding (balans & winst/verliesrekening) ligt hier al voor klaar, maar een jaarrekening is uiteraard nog niet aanwezig.    Bij interesse hoor ik graag…
Zaandam 22-10-2016

Vraag Roméo direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden