Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Boekhouder Gezocht (Spoed)

Geplaatst op:
26 juli 2019 11:25
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
40050
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 250 tot € 500
Locatie:
Breda, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancer,

Wij zijn met spoed op zoek naar een boekhouder die enkele financiele aanpassingen kan doen.
Het liefst vandaag nog! 
Wij kunnen je voorzien van nadere informatie in er interesse is.

Graag zien wij je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Dustin Dustin 26-07-2019
referentiesterren
5 referenties
Jerrel Jerrel 26-07-2019
referentiesterren
1 referentie
Aad Aad 26-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Jaarrekening 2018 Opstellen voor ZZP'er
Beste freelancers,    Ik ben een ZZP'er en op zoek naar iemand die een jaarrekening van 2018 kan opstellen. De prijs kan mondeling besproken worden. Echter moet dit wel binnen aankomende 2 maanden gerealiseerd kunnen worden.    Heb je interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
10 dec
Boekhouder voor Achterstand Aangiften Gelderland
Beste freelancers,    Ik heb door omstandigheden een achterstand met aangiften van zowel inkomsten als btw. Aangifte van het laatste is al wel gedaan maar het klopt niet. Het budget is onderhandelbaar, als het maar goed gebeurd. Ik woon in Gelderland.    Wie durft deze uitdaging aan? Ik zie je reactie graag tegemoet.
4 dec
Prognose Jaarinkomen 2020 (SPOED)
Beste freelancers,    Ik ben met spoed op zoek naar een boekhouder,accountant of notaris die voor mij een prognose jaarinkomen 2020 kan opstellen. Ik maak grote kans op een huurwoning mits ik de prognose heb.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk inkomsten, weinig kosten). Mijn…
4 dec
Boekhouder voor ZZP'er op Lange Termijn
Beste freelancers,    Als ZZP’er in de sales ben ik op zoek naar een boekhouder die met mij op lange termijn aan de slag wilt.    Mijn omzet komt maandelijks één maal binnen per factuur van dezelfde opdrachtgever. De uitgaven bestaan simpelweg uit tankbonnetjes en dergelijke. Omdat het een simpele en herhaaldelijke…
28 nov
Boekhouder met StiPP Ervaring
Beste freelancers,    Voor een klein uitzendbureau zijn wij op zoek naar een boekhouder met veel ervaring met StiPP.    Ben jij degene die we zoeken en heb je interesse? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
27 nov
Administratie op Orde Brengen met Exact Online
Beste Freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met Exact Online. Hierbij is het van belang dat onze administratie op orde wordt gemaakt over de afgelopen jaren. Heb je kennis van Exact Software dan voorzien wij je graag van meer informatie.    We zien je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.
14 nov
Boekhouder Invullen Belasting M Formulier (Engelssprekend)
Beste freelancers,    Ik heb voor een bepaalde periode in Nederlands gewoon en een bedrijf gehad. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Frankrijk. Nu vraagt de belastingsdienst om mijn M Formulier in te vullen en een Opgaaf Wereldinkomen.    Ik moet deze formulieren uiterlijk 1 december 2019 indienen en zoek een (engelssprekende of Franstalige)…
11 nov