Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Beheer en SEO voor WordPress Woocommerce en Yoast

Opdracht ID: 51413

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-08-2022
Reacties: 9
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand met ruime ervaring met zoekmachinemarketing (zowel technisch als visueel). Hierbij denk ik ook aan het schrijven en plaatsen van berichten op sociale media en grafische vormgeving.
De website werkt nu prima, alleen het menu op mobiele apparaten lijkt ineens na updates verdwenen te zijn.
 
De website is gebouwd met Wordpress, thema DIVI, Woocommerce en Yoast SEO.
 
De vernieuwde website moet de bezoeker veel meer uitnodigen tot actie. Hiervoor is het belangrijk dat de website de juiste doelgroep aanspreekt en de juiste snaar raakt.
Hierbij denk ik aan pagina’s met marketingtrechters en call-to-action. Veel meer afbeeldingen en eventueel video. Een visuele ervaring die duidelijk overbrengt wat het product voor de klant kan betekenen en wat het te bieden heeft. De laatste jaren is er ook steeds meer vraag naar maatwerk op de bestaande software. Dit zou ook prominenten aanwezig mogen zijn.
Er zijn al betaalde versies van Yoast SEO en Yoast Woocommerce SEO aanwezig.
 
Daarnaast wil ik het beheer van de website ook meer uitbesteden, aangezien ik er zelf niet meer aan toe kom.
 
Graag hoor ik of je interesse hebt in een langdurige samenwerking om dit traject te bewandelen.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Folkert
Folkert
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
tanno
tanno
01-08-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8
Jasper
Jasper
01-08-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
01-08-2022
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Max
Max
01-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marielle
Marielle
01-08-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ronny
Ronny
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
01-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress (Divi) website voor een duurzaamheidsadviesburo

Geplaatst: 6 mei
Beste, Ik zoek ondersteuning en actief meewerken/adviseren bij het bouwen van een wordpress site in Divi. Totaal ca 10 pagina's. Het gaat om een website voor een duurzaamheidsadviesbureau. Kleurenpalet, look/feel, lettertypes etc. en een gedeelte van de content is al klaar. Ik wil graag actief meewerken om mij zo zelf Divi eigen te maken (makkelijker om daarna (gedeeltelijk) zelf de site te kunnen…

WordPress website

Geplaatst: 19 mrt
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar iemand die een WordPress website voor mij kan bouwen en deze binnen 3 dagen kan opleveren. De website bestaat uit 6 pagina's (inclusief de contactpagina). Graag iemand die creatief is, meedenkt en vlot is. Mocht je interesse hebben in de opdracht, reageer dan op dit bericht met wat van je al verrichtte werk en de prijs. 

WordPress Freelancer Gezocht

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…

Onderhoud wordpresss website

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancers, We hebben een Wordpress website, welke wij per kwartaal onderhouden willen hebben (de site is puur ter ondersteuning van ons bedrijf, wij doen goed SEO of SEA optimalisaties; we hebben een andere manier van klanten benaderen) - Thema update - Plugin update - Algemene updates - Onderhoud/aanpassingen op afroep zouden er een aantal partijen hier tarieven voor kunnen leveren?  

Betrouwbare Partner voor Website-Onderhoud

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers, Wij, een vooraanstaand bedrijf in ventilatieoplossingen, zijn op zoek naar een professioneel team of freelancer om het onderhoud van onze drie websites te verzorgen. We willen een partner die snel en efficiënt eventuele storingen en problemen kan oplossen, mochten die zich voordoen. Wat we nodig hebben: Onderhoud en Support: Regelmatig onderhoud van onze drie websites om optimale…

Updaten en opschonen website

Geplaatst: 29 apr
Ik heb het beheer over een website gekregen waar over de 10 jaren heen zoveel mensen op hebben gezeten dat de achterkant van de website nogal een rommeltje is. Onder andere is door de vele plug ins de achterkant van de website geblokkeerd. Ik moet dat met php my admin oplossen en dat begrijp ik niet. Daarbij toevoege van een kleine webshop/doneer mogelijkheid. Budget 30€ per uur Aanvullende vragen:…

Wordpress website voor klussen

Geplaatst: 17 apr
Goedemorgen. Ik wil een simpele maar goede wordpress website hebben waar consumenten hun opdrachten op kunnen zetten. Het gaat hoofdzakelijk om opdrachten in de vloerenbranche. Bezoekers plaatsen de opdracht, wij zoeken een geschikte vloerenlegger. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervoor?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht