Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Beheer en SEO voor WordPress Woocommerce en Yoast

Opdracht ID: 51413

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-08-2022
Reacties: 9
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 02-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand met ruime ervaring met zoekmachinemarketing (zowel technisch als visueel). Hierbij denk ik ook aan het schrijven en plaatsen van berichten op sociale media en grafische vormgeving.
De website werkt nu prima, alleen het menu op mobiele apparaten lijkt ineens na updates verdwenen te zijn.
 
De website is gebouwd met Wordpress, thema DIVI, Woocommerce en Yoast SEO.
 
De vernieuwde website moet de bezoeker veel meer uitnodigen tot actie. Hiervoor is het belangrijk dat de website de juiste doelgroep aanspreekt en de juiste snaar raakt.
Hierbij denk ik aan pagina’s met marketingtrechters en call-to-action. Veel meer afbeeldingen en eventueel video. Een visuele ervaring die duidelijk overbrengt wat het product voor de klant kan betekenen en wat het te bieden heeft. De laatste jaren is er ook steeds meer vraag naar maatwerk op de bestaande software. Dit zou ook prominenten aanwezig mogen zijn.
Er zijn al betaalde versies van Yoast SEO en Yoast Woocommerce SEO aanwezig.
 
Daarnaast wil ik het beheer van de website ook meer uitbesteden, aangezien ik er zelf niet meer aan toe kom.
 
Graag hoor ik of je interesse hebt in een langdurige samenwerking om dit traject te bewandelen.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Folkert
Folkert
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
tanno
tanno
01-08-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8
Jasper
Jasper
01-08-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Peter
Peter
01-08-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.9
Max
Max
01-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Marielle
Marielle
01-08-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Ronny
Ronny
01-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Rik
Rik
01-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

WordPress Website Bouwen

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik zoek een creatieve freelancer die mijn WordPress website voor mij kan maken. Wellicht met beaver builder? Wil dit graag uitbesteden.  Iemand interesse? Hoe de website eruit moet zien, kunnen we bespreken in een gesprek. Ik heb geen immens groot budget omdat ik pas ben gestart als ondernemer.  Ben benieuwd naar de reacties!

Aanpassing op WordPress Website

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor aanpassingen op mijn WordPress website. Als een land wordt gekozen werkt de knop "Jaar" niet. Na de keuze van het land werkt, op de nieuwe pagina, de knop jaar wel. Dit is dus onduidelijk voor een bezoeker en zou ik graag opgelost zien. Bij interesse hoor ik graag van je en zal ik het probleem uiteraard verder toelichten.

Allround WordPress Specialist Gezocht

Geplaatst: 3 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een allround freelancer die op basis van uurtje factuurtje mij kan helpen met het bouwen van een WordPress website. Moet dus iemand zijn die zeer goed is in WordPress, liefst Elementor pro specialist. Bij interesse zie ik je offerte graag tegemoet.

Freelancer met WordPress PHP en Drupal

Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress wonder met ruime kennis van PHP en Drupal. Ik werk voor diverse klanten en zoek een technische aanvulling op mijn eigen kennis. Snel kunnen schakelen is fijn. Ik hoor graag van jullie.

Webmaster Magento Webshops in Heerenveen

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webmaster t.b.v. Magento webshops voor 2023 - ca: 20 uur per week in Heerenveen op de locatie vanaf April 2023. Webdeveloper - Magento webshops moeten worden omgezet naar WooCommerce - project 2023 - webdesign wordt in voorzien. De werkzaamheden van de webmaster zullen bij sterke voorkeur uitgevoerd moeten worden op kantoor in Heerenveen omdat deze ook…

Website Bouwen voor Stichting

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

Clean en Neutrale Honden Website

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een clean-look, neutraal website voor mij wilt maken met niet te veel poes pas maar moet wel een huiselijk gevoel, rust en vertrouwen uitstralen. Ik ben net gestart als ZZP hondentrainer en trimster (hopelijk honden fotografie er binnenkort bij). Ik hou van natuurlijke tinten zoals wat lichter groen en bruin (denk aan sage groen en beige). Trainen en trimmen moeten…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht