Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Begeleiding bij het Maken van een Visiestuk

Geplaatst op:
1 februari 2019 13:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID:
37782
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot € 325
Locatie:
Heemstede, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een schrijver die me kan begeleiden (controleren en adviseren) met het opstellen van een Visiestuk van 7 pagina s. Het Visiestuk is al geschreven.

Mijn budget is 325 euro.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Anne Marie Anne Marie 01-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Don Don 01-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Arjan Arjan 01-02-2019
Angelo Angelo 01-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Aad Aad 01-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Desirée Desirée 01-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Astrid Astrid 01-02-2019
Mark Mark 01-02-2019
referentiesterren
3 referenties
Daan Daan 01-02-2019
Wim Wim 01-02-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Transcriberen Interviews (113 minuten)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die 3 interviews kan uittypen voor mijn scriptie.    Het gaat om circa 113 minuten in totaal aan woordelijke transcriptie.    Ik ben op zoek naar iemand die accuraat werkt en ervaring heeft met het uittypen van audiobestanden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
20 feb
Fiscale Nieuwsbrief Schrijven
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een fiscale nieuwsbrief.    Het gaat om een nieuwsbrief van ongeveer 450 woorden met bepaalde standpunten (die zal ik dan mailen) die vermeld moeten worden.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
19 feb
Eindredacteur voor een Roman
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een eindredacteur die ervaring heeft met eindredactie op het gebied van romans.    Op basis van interviews met vrouwen en mannen die een affaire hebben gehad of er nog in verweven zijn, heb ik een verhaal samengesteld over een affaire.Het is een "spannend" verhaal met een erotisch…
14 jan
Woordelijk Uittypen van een Coachgesprek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het woordelijk uittypen van een coachgesprek. De totale duur van gesprek is 1 uur en 46 min. Ik wil in de uitgetypte tekst graag het onderscheid tussen coach en cliënt terugzien.    Wie kan mij helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
9 jan
Herschrijven van Functie Omschrijvingen en Advertenties
Beste freelancers,    Wij willen onze functie omschrijvingen (en advertenties) voor personeelswerving laten herschrijven. Op een frisse en leuke manier, het tegendeel van stoffig graag. Ik wil er met een beginnen en dan zal het een doorlopend project zijn tot alle functies herschreven zijn.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
8 jan
Vertaling / Controle Duitse Handleiding
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een vertaler voor de vertaling van een handleiding naar Duits.    Eerste vertaling heeft al plaatsgevonden, zal door Duits-sprekend persoon gecontroleerd en waar nodig aangepast moeten worden. Betreft document van 83 pagina's (met beperkte hoeveelheid tekst per pagina, totaal 13.500…
4 jan