Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Bedrijfsfilmmaker (Per Direct)

Geplaatst op:
15 maart 2019 10:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Film & Video
Opdracht ID:
38446
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 1000
Locatie:
Eindhoven, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die een korte bedrijfsfilm kan maken i.c.m. lay-overs voor een dynamisch effect. Bij voorkeur in de regio Eindhoven.

Er is haast mee geboden dus wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk je reactie per mail of via Hoofdkraan.nl (niet telefonisch). Ook zouden we graag wat voorbeeldwerk zien en een totaalprijs voor deze opdracht ontvangen.

Er moet een film gemaakt worden van ongeveer 2 minuten. In de film komen real-life beelden, evt. wat stockmateriaal en er moet ook animatie in verwerkt worden (lay-overs). Ook moet er een NL voice-over in komen. Er hoeven geen dronebeelden gemaakt te worden.

Er moet gefilmd worden op drie verschillende locaties en verspreid over 3 dagen (1 locatie per dag). 1x in Eindhoven (een interview met een directeur), 1x keer tijdens een bijeenkomst in Hapert en 1x keer bij een ondernemer in Geldrop.

Wat wij zoeken is een combinatie van real-life beelden, animatie en personen in beeld.
 
  • https://www.youtube.com/watch?v=hVzCg7rPlxc > mooie combi van live-beelden met animatie/uitleg in 3d elementen, maar helaas is er niemand echt aan het woord/in beeld
  • https://www.youtube.com/watch?v=fGev9Zo6y-I > teveel sales, dat is niet te bedoeling, maar vorm van filmpje zeker mooi
  • https://www.youtube.com/watch?v=t7gt8zSp7f0&t=12s > Dit is niet het soort animatie wat we zoeken

Heb je interesse? Reageer dan zo snel mogelijk en wij nemen contact met je op.

We kijken uit naar je reactie!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Michelle Michelle 15-03-2019
Alex Alex 15-03-2019
referentiesterren
6 referenties
Ilia Ilia 15-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Robin Robin 15-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Wouter Wouter 15-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Shanna Shanna 15-03-2019
Wiedjai Wiedjai 15-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Kim Kim 15-03-2019
referentiesterren
9 referenties
Frank Frank 16-03-2019
Anahi Anahi 19-03-2019
referentiesterren
3 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Filmen op Hockeyclub Kampong Utrecht 22 Maart
Beste freelancers,    Ik ben voor vanavond (22 maart) van 17.45 tot 18.45 op zoek naar iemand die videobeelden wil maken op Hockeyclub kampong (aantal korte interviews, beelden van materialen en beelden van training).    Editen hoeft niet.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mrt
Cameraman voor Pilot Kinderserie (29 maart)
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar een cameraman voor volgende week vrijdag, 29 maart 2019, voor het opnemen van een pilot van een aflevering van een kinderserie.    Voorbeelden: Ernst & Bobbie, Pipo de Clown, etc.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
21 mrt
2e Videograaf voor Bruiloft (Den Haag)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een 2e videograaf voor het filmen van mijn bruiloft.    De bruiloft vind plaats op 8 juni in Den Haag. Ik heb iemand nodig van in de middag tot laat in de avond.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
20 mrt
Videograaf Bruiloft Baarn (Augustus)
Beste freelancers,    Mijn partner en ik zullen op dinsdag 20 augustus trouwen in Baarn en wij zijn op zoek naar een videograaf.    Iemand die in ieder geval met de ceremonie aanwezig kan zijn. Ongeveer van 13:30 tot 16:00 uur.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
18 mrt
Video Maken van Verschillende bestaande Videos
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een video editor voor het maken van een 3-4 minuten video.    Ik heb voor donderdag 21 maart een korte video van ca 3-4 minuten nodig die is samengesteld uit verschillende andere video's en enkele foto's.    Hoeft niet superfancy maar gewoon een leuk overzicht.  Budget…
15 mrt
Videograaf Bruiloft 19 Juli (Terherne)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze bruiloft.    Op 19 juli gaan wij trouwen, het belooft de mooiste dag van ons leven te worden, naast de geboortes van onze kinderen natuurlijk!    We gaan trouwen in Terherne, een Fries dorpje aan de Friese Meren. Een prachtige omgeving, die vraagt om…
15 mrt