Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Automatisch Certificaten Genereren (Onderwijsinstelling)

Opdracht ID: 40227

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 14-08-2019
Reacties: 10
Locatie: Breukelen, Utrecht
Laatst gewijzigd: 14-08-2019
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

ik ben op zoek naar iemand die voor een onderwijsinstelling een app kan maken die automatisch certificaten voor de deelnemers van onze programma's genereert en deze naar ze kan mailen. Een documentgenerator dus eigenlijk, maar wel met de optie dat alle individuele documenten van de stapel naar individuele personen wordt gemaild. Ik zie het als volgt voor me:

1. De deelnemers leveren naam, geboortedatum, mailadres, en andere relevante info aan.
2. Ik en mijn collega's voeren deze bulkgegevens in, in de app (middels een Excel?).
3. We selecteren aan welk programma de deelnemers hebben deelgenomen (keuze uit zo'n 40 titels), vinken de juiste ondertekenaars aan, passen de datum van uitreiken aan, etc, wat in een standaard stramien wordt ingevuld
4. de app genereert voor elke deelnemer een individueel en uniek document (pdf), voor het juiste programma, met de juiste digitale handtekeningen
5. dit document wordt (na eventueel extra controle-stap?) automatisch naar de betreffende deelnemer gemaild met mooie bijbehorende standaard tekst.

De info die op het certificaat komt te staan moet makkelijk te wijzigen zijn door mij (zoals datum programma, eventuele naam van ondertekenaars, etc). Certificaten moeten na het genereren ook voor ons beschikbaar zijn in een file.

Dit is globaal een idee van hoe ik denk dat een dergelijk programma er uit zou kunnen zien, maar dat weten jullie vast beter dan ik. Het doel is in ieder geval de hard copy certificaten te vervangen voor digitale versies, zonder dat we daarvoor in word hoeven te klooien en iedereen indivueel moeten mailen. Het juiste certificaat moet uiteraard wel gegarandeerd bij de juiste persoon terecht komen, dat moge duidelijk zijn.

Over het budget heb ik op dit moment geen duidelijkheid, maar daar valt over te praten. Het is alleen voor gebruik binnen de organisatie, dus het hoeft geen fancy-uitziend programma te zijn. Wel zo gebruiksvriendelijk/simpel/overzichtelijk mogelijk. We werken overigens in windows 10.

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Walther
Walther
14-08-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
14-08-2019
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Rutger
Rutger
14-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Boudewijn
Boudewijn
14-08-2019
4 referenties
Gemiddelde score
10
Roy
Roy
14-08-2019
3 referenties
Gemiddelde score
8.5
Franklin
Franklin
14-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Henry
Henry
14-08-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rida
Rida
14-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Rob
Rob
14-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Michael
Michael
14-08-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

Website Developer (WordPress)

Geplaatst: 19 apr
Hoi, Wij zijn opzoek naar een nieuwe partner om zich bezig te houden voor lang termijn met onze website(s). De taken zijn verdeeld onder drie categorieën: 1. Het verbeteren of optimaliseren van de huidige website, 2. Het onderhouden van de website, 3. Het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. We zijn opzoek naar een persoon die vaardig is met HTML, CSS, Adobe en Wordpress. Javascript en PHP…

Ideal koppeling maken

Geplaatst: 10 apr
Ideal koppeling maken mijn API-website. Deze is gebouwd met Laravel. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Website maken voor een Reiki praktijk

Geplaatst: 9 apr
Goedemiddag, ik ben op zoek naar iemand die een website kan bouwen (en liefst onderhouden) voor mijn Reiki praktijk in de Bollenstreek die hoog scoort op Google. Budget is tussen de 500 en 1000 euro. Ik hoor graag van u. Groeten Paulien

Microsoft Dynamics 2016

Geplaatst: 13 apr
Beste freelancers, Voor een bestaande omgeving met Microsoft Dynamics Navision 2016 zoeken wij iemand met specifieke kennis om met ons mee te kijken naar de performance en het doorvoeren van optimalisaties op server/netwerkniveau. Het gaat om de combinatie SQL, NAV Server Instance en client op een lokaal netwerk.

kluswebsite platform brengt klus en vakman samen!

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Ik zou graag een platform (website) beginnen waar bezoekers een klus kunnen plaatsen. Hierbij kan je denken aan alles aan en rondom de woning inclusief thuis. Dit van onderhoud, reparatie en herstel. Ik wil een site net als werkspot.nl of klussersvinden.nl. Het idee is dat een klusbedrijf reactie credits kan kopen waarmee hij/zij op opdrachten kan reageren. Reageren op een opdracht…

Ervaren Wix Freelancer

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die mijn website kan vernieuwen en verbeteren om deze strakker, moderner en aantrekkelijker te maken voor potentiële klanten. Het doel is om de website efficiënter te maken waar mogelijk, zodat de gebruikerservaring wordt verbeterd en bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren. Aangezien de website is gebouwd via Wix, is het belangrijk dat de persoon…

DMARC en SPF instellen

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, DMARC en SPF goed instellen voor het versturen van mails via Brevo en WordPress. Ik hoor graag wat jullie nodig hebben om deze opdracht te voltooien en hoe we dit kunnen controleren of alles goed in is  gesteld?
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht