Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Rutger

Rutger Bol
Over Rutger

Mijn naam is Rutger Bol, afkomstig uit Rhenen, woonachtig in Heveadorp en vooral werkzaam in de regio's Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Na afronding van mijn HTS Informatica-opleiding in 1997 ben ik regelrecht de 'internethype' ingedoken bij een bedrijf wat later Lost Boys Business Solutions zou gaan heten. Een bijzondere periode volgde waarin de realiteit op sommige vlakken ver te zoeken was, maar de technologische ontwikkelingen elkaar ongekend snel opvolgden. Al snel bleek internet geen hype te zijn en is het als medium inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan.

Mijn werkzame leven zie ik vooral als een aaneenschakeling van mooie projecten, ongeacht locatie of werkgever. Dat heeft in die eerste jaren geresulteerd in een mix van diverse loondienstverbanden en freelance opdrachten bij een breed scala aan bedrijven. De beslissing om in 2010 als fulltime zelfstandige verder te gaan, zal voor degenen die mij beter kennen geen...

Heveadorp

Expertisegebieden:

 

Vraag Rutger direct om offerte


Stuur een bericht