Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

AutoCAD Technisch Tekenaar Gezocht

Geplaatst op:
15 juli 2019 09:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
3D & CAD
Opdracht ID:
39933
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot € 50 p.u.
Locatie:
Waarder, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het maken van een werkplaats tekening.

Wij willen een technische tekening voor de ontwikkeling van een stortput & elevator die gebruikt gaat worden in de veevoer industrie.  

Kan je ons helpen dan voorzien wij je graag van meer informatie.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Thomas Thomas 15-07-2019
Carel Carel 15-07-2019
Joel Joel 15-07-2019
referentiesterren
5 referenties
Volkert Volkert 15-07-2019
Irene Irene 15-07-2019
Mark Mark 15-07-2019
referentiesterren
1 referentie
Kellie Kellie 15-07-2019
Arjen Arjen 15-07-2019
referentiesterren
1 referentie
Rene Rene 15-07-2019
Eugene Eugene 15-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Maken Plattegrond Tent (Technische Tekening)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een technische tekenaar die vandaag/morgen voor ons een tekening kan kopiëren die wij met Paint gemaakt hebben. Het gaat om plattegrond van een tent met daarbij een aantal iconen. Niks speciaals voor de rest.    Graag uurtarief plaatsen/schatting tijd.
16 sep
3D Ontwerper voor Webshop
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf wil ik bepaalde zaken in onze webshop verduidelijk. Hiervoor heb ik bepaalde 3d tekeningen nodig van producten.  Om een idee te krijgen hebben wij voorbeelden bijgesloten in de bijlagen.    Heb je interesse, dan kan ik je voorzien van meer informatie.
5 sep
Visualiseren van Verduurzaming Gebouwen met Sketchup
Beste freelancers,    Wij (een adviesbureau van 4 mensen) hebben af en toe behoefte aan ondersteuning bij het visualiseren m.b.v. Sketchup.    Op dit moment hebben we de volgende opdrachten staan:    1. Toepassing van PV (zonnepanelen) op een 5 tal gebouwen Dit moet in een paar plaatjes gevisualiseerd worden Op de daken…
29 aug
3D Tekening van Matrijs in CAD en STL
Beste freelancers,    3D tekenaar gezocht voor het maken van een tekening voor een matrijs (mal) in CAD en STL bestand.    Het betreft een combinatie tekening maken van onderdelen die al bestaan. Deze onderdelen kan ik je toesturen, wellicht ben je in het bezit van een 3D scanner.    Graag een reactie bij interesse en…
29 aug
Tekenaar AutoCAD/3D voor Ontwerp van een Boot
Beste freelancers,    In de bijlage zit een Idee/Ontwerp van een 7 meter boot, dit wil ik graag laten uitwerken in autocad/3D tekening voor een snijpakket.    Wie kan mij hiermee helpen?
27 aug
Filmpje Renderen in Enscape (Spoed)
Beste freelancers,    Ik heb met spoed een freelancer nodig die mij snel kan helpen een filmpje te laten renderen in Enscape.    Beschikbaar voor aanlevering:  -Sketchup model  -Videopath voor inladen in enscape. (graag tijden per frame goed zetten op logische snelheid door het gebouw)    Ik hoor het graag wat…
21 aug
Tekening in CAD of STEP Formaat
Beste freelancers,    Ik wil graag een tekening laten maken in CAD of STEP formaat.  Het is een pvc bakje met een deksel. In Photoshop heb ik al het een en ander gemaakt.  Uiteindelijk wil ik het PVC bakje laten maken.    Graag een reactie bij interesse.
20 aug