Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Volkert

Volkert de Jong
Over Volkert

Goedendag,
Met ruim 20+ jaar ervaring zowel nationaal als internationaal ben ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en 3D modelleren van technische complexe wtb, infra en machinebouw projecten zoals Staalconstructies, beweegbare en vaste bruggen, sluizen, stuwen, gemalen en machines pompsystemen. Ik richt me onder andere op nieuwbouw en grootschalige onderhoud van voorontwerp tot en met uitvoeringsniveau.

Ik werk met Autodesk Inventor waarmee het mogelijk is om op een efficiënte manier en met een kwalitatief hoog niveau u product te ontwerpen. Verder heb ik ruime ervaring met BIM en een expert op het gebied van technisch 3D design.

Daarnaast combineer ik de projecten met de nieuwste beschikbare technologieën. En creër oplossingen op maat met behulp van Augmented Reality en Virtual Reality voor zowel PC als Mobiele oplossingen iOS / Android-platform. Ik ben altijd gefocust op nieuwe innovaties die de “WOW” -factor leveren voor elk niveau, van start-ups tot bedrijven.

Skills;
Autocad, Autodesk Inventor, 3dsMax, Unity3d 

Volkert de Jong

Expertisegebieden:

 

Portfolio

3D Engineering Stolkertsijverbridge (Suriname)
(Lees verder)
Loading.

3D Engineering Stolkertsijverbridge
(Lees verder)
Loading.

Brandweer powerpack
(Lees verder)
Loading.

3D Engineering MSP30 Pompsysteem
(Lees verder)
Loading.

3D modelleren Verdringer pompsysteem
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Volkert direct om offerte


Contact

KvK-nummer
Bedrijfsnaam
TecDesign
Social Media

Stuur een bericht