Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Auteur voor de Ontwikkeling van Opleidingsmateriaal

Opdracht ID: 47047

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-03-2021
Reacties: 7
Locatie: Venlo, Limburg
Laatst gewijzigd: 18-06-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn één van de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van auteurs en andere freelancers werken we continue aan uitbreiding van ons kwalitatief hoogwaardige opleidingen-aanbod. 

Wie zoeken wij?
Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste auteur voor het ontwikkelen van cursusmateriaal voor de volgende thuisstudies:


• Opleiding Cognitieve gedragstherapie
• Opleiding Gezinscoach
• Opleiding Speltherapie

• Opleiding Vertrouwenspersoon
• Opleiding Casemanager Verzuim
• Opleiding Intercedent / Recruiter

• Opleiding Werkvoorbereider
• Opleiding Transportplanner Assistent controller 
• Opleiding Assistent controller 
  (Rapporteren & Adviseren door Financials / Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV®)

• Opleiding CDD Analist

• Opleiding Orthomoleculaire voeding
• Opleiding Hypnotherapie
• Opleiding EMDR
• Opleiding Remedial Teacher / Dyslexiecoach / Rekencoach


Wat ga je doen?
Het ontwikkelen/schrijven van cursusmateriaal en ervoor zorgen dat dit cursusmateriaal up to date blijft. Eventueel ook het (online) begeleiden van cursisten: nakijken van huiswerkopdrachten, beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Jouw profiel
Je hebt uitstekende en aantoonbare ervaring op een van bovengenoemde expertisegebieden. Daarnaast heb je bij voorkeur ook ervaring met het schrijven/samenstellen van cursusmateriaal. Ervaring met het geven van trainingen is een pre. Werken met een planning en deadlines is geen enkel probleem en de Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. We zoeken iemand die per direct beschikbaar is.

We informeren je graag over de verschillende te ontwikkelen studies. Interesse? Dan zien wij je reactie met CV en ervaring graag tegemoet!

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (7)

Monique
Monique
17-03-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anne Marie
Anne Marie
29-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Henk
Henk
29-03-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Joppe
Joppe
06-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
06-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Femke
Femke
12-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
07-05-2021
17 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance schrijfopdrachten

Tekst Corrector voor Natuur Tijdschrift

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Voor een van onze tijdschriften zijn wij op zoek naar een tekst corrector. Het gaat om een tijdschrift van maximaal 48 pagina's. Enige affiniteit met tuinen / natuur is een pre. Interesse? Dan horen we graag van je.

Boek Controleren op Spelling en Zinsbouw

Geplaatst: 1 jul
Beste freelancers, Ik heb een boek geschreven over alle commerciële activiteiten die ik heb gedaan in mijn leven. Het zijn ongeveer 250 A4'tjes. Het moet gecontroleerd worden op spelling-, zinsbouw en begrijpelijkheid. Wie helpt mij verder?

Copywriter | Woordkunstenaar

Geplaatst: 15 jun
Regelmatig zijn wij voor diverse projecten en klanten op zoek naar getalenteerde en vaardige tekstschrijvers. Ben je flexibel inzetbaar? Dan nemen we je graag op in onze copywriterpoule! Wat ga je doen? | Copywriting voor allerlei soorten communicatiemiddelen en -media voor diverse klanten. Brochures en folders (B2B en B2C), communicatieplannen, beleidsstukken (o.a. profit, non profit, overheid),…

Eindredactie

Geplaatst: 15 jun
Het doen van eindredactie op Nederlandse medische teksten van medische bladen voor medisch specialisten. Doorlopende opdracht. 8 uitgaven per jaar.

Hulp bij Coderen van Interviews

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik heb enkele interviews getranscribeerd voor mijn afstudeerscriptie. Ik ben opzoek naar iemand die deze interviews voor mij kan coderen en labelen op korte termijn. Gaandeweg komen er meer interviews en zal de opdracht dus ook uitgebreid worden. Ik zoek een ervaren iemand. Ik wil het coderen en labelen graag uitbesteden vanwege tijdgebrek. Bij interesse hoor ik graag van je.

Transcriptie van Nederlandse Interviews

Geplaatst: 18 mei
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die Nederlandse wetenschappelijke interviews (ca. 8-12) van 30 tot maximaal 40 min. kan transcriberen. Graag hadden we ook een schatting van de kosten daarbij. Ik hoor graag van u middels een reactie op Hoofdkraan.nl

Scriptie Controleren op Spelling

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Graag zoek ik iemand die mijn stuk kan nakijken betreft 6500 woorden. Het is een wetenschappelijk stuk (scriptie) voor de bachelor Fiscaal. Graag zoek ik iemand die mij kan beoordelen op taal, stijl, grammatica et cetera. Als het mogelijk is ook op rode draad.  Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht