Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling

Specificaties

Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
17 maart 2021 13:25

Budget
> € 2000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
47047

Auteur voor de Ontwikkeling van Opleidingsmateriaal

> 2000 (6) reacties
Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
17 maart 2021 13:25
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn één van de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van auteurs en andere freelancers werken we continue aan uitbreiding van ons kwalitatief hoogwaardige opleidingen-aanbod. 

Wie zoeken wij?
Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste auteur voor het ontwikkelen van cursusmateriaal voor de volgende thuisstudies:


• Opleiding Cognitieve gedragstherapie
• Opleiding Gezinscoach
• Opleiding Speltherapie

• Opleiding Vertrouwenspersoon
• Opleiding Casemanager Verzuim
• Opleiding Intercedent / Recruiter

• Opleiding Werkvoorbereider
• Opleiding Transportplanner Assistent controller 
• Opleiding Assistent controller 
  (Rapporteren & Adviseren door Financials / Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV®)

• Opleiding CDD Analist

• Opleiding Orthomoleculaire voeding
• Opleiding Hypnotherapie
• Opleiding EMDR
• Opleiding Remedial Teacher / Dyslexiecoach / Rekencoach


Wat ga je doen?
Het ontwikkelen/schrijven van cursusmateriaal en ervoor zorgen dat dit cursusmateriaal up to date blijft. Eventueel ook het (online) begeleiden van cursisten: nakijken van huiswerkopdrachten, beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Jouw profiel
Je hebt uitstekende en aantoonbare ervaring op een van bovengenoemde expertisegebieden. Daarnaast heb je bij voorkeur ook ervaring met het schrijven/samenstellen van cursusmateriaal. Ervaring met het geven van trainingen is een pre. Werken met een planning en deadlines is geen enkel probleem en de Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. We zoeken iemand die per direct beschikbaar is.

We informeren je graag over de verschillende te ontwikkelen studies. Interesse? Dan zien wij je reactie met CV en ervaring graag tegemoet!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Monique
17-03-2021
Anne Marie
29-03-2021
Henk
29-03-2021
Joppe
06-04-2021
Femke
12-04-2021
Karo
06-04-2021

Specificaties

Status
Gepauzeerd
Geplaatst op
17 maart 2021 13:25

Budget
> € 2000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Overige Tekst & Vertaling
Opdracht ID
47047

Opdrachten in dezelfde categorie

Scriptie Laten Controleren op Taalfouten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een taalvirtuoos. Ik heb mijn scriptie klaar maar deze moet nog op spelling / grammatica gecontroleerd worden. De totale tekst bestaat uit 26.591 woorden. Het gaat dus echt om taalfouten, vooral d/t.    Wie kan mij helpen? Graag een totaalprijs voor dit werk aanbieden.
16 apr
Freelancer die 4 Korte Interviews kan Coderen
Beste freelancers,    Ik ben bezig met een onderzoek voor een Bachelor opleiding en moet 4 interviews coderen. Ik heb ze al uitgeschreven, zijn per interview slechts 4 kantjes maar ze moeten nog open, axiaal en selectief gecodeerd worden.    Kan jij mij hiermee helpen? Reageer dan met totaalprijs via Hoofdkraan.nl
6 apr
Proofreading van Vertaalde Technische Teksten
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor proofreading van een vertaling van in totaal zo'n 3500 woorden. Het gaat om drie technische teksten die door een beëdigd vertaalster NL-EN vertaald zijn . Het zijn twee installatiehandleidingen en een brochure over elektrische auto's.    Wie kan mij…
3 mrt
Tekstenpartner voor Project Ontwikkelaar Vastgoed
Beste freelancer,    Heb jij een passie voor schrijven en ben je super creatief met tekst? Spreek je de taal van onze sector? Manoeuvreer je eenvoudig tussen creatieve, zakelijke en technische teksten? Denk je strategisch mee, werk je secuur en maak je sowieso geen taalfouten? Dan ben jij mogelijk onze partner voor de lange termijn! …
4 feb
Levensverhaal in Boek Redigeren
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een schrijver die lijn kan brengen in het boek dat ik vanuit eigen levens ervaringen heb geschreven.    Ik zoek iemand die met name een goede vertaalslag kan maken en helder inzicht kan geven over het persoonlijke leven van de mens, de oorzaak van de lijdende mens kan blootleggen en deze…
4 feb
Redactionele en Research Werkzaamheden
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een redactionele en research medewerker voor mijn boek klaar te maken voor de uitgevers. Wie zou mij kunnen helpen bij deze werkzaamheden?    Ik kom graag in contact om de verdere details van de opdracht te bespreken.
21 jan
Toon meer