Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Overige Tekst & Vertaling
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Auteur voor de Ontwikkeling van Opleidingsmateriaal

Opdracht ID: 47047

Budget: > € 2000
Geplaatst: 17-03-2021
Reacties: 6
Locatie: Venlo, Limburg
Laatst gewijzigd: 18-06-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn één van de grootste aanbieders van thuisstudies in Nederland. In samenwerking met een uitgebreid netwerk van auteurs en andere freelancers werken we continue aan uitbreiding van ons kwalitatief hoogwaardige opleidingen-aanbod. 

Wie zoeken wij?
Op dit moment zijn wij op zoek naar een enthousiaste auteur voor het ontwikkelen van cursusmateriaal voor de volgende thuisstudies:


• Opleiding Cognitieve gedragstherapie
• Opleiding Gezinscoach
• Opleiding Speltherapie

• Opleiding Vertrouwenspersoon
• Opleiding Casemanager Verzuim
• Opleiding Intercedent / Recruiter

• Opleiding Werkvoorbereider
• Opleiding Transportplanner Assistent controller 
• Opleiding Assistent controller 
  (Rapporteren & Adviseren door Financials / Bestuurlijke Informatievoorziening (BIV®)

• Opleiding CDD Analist

• Opleiding Orthomoleculaire voeding
• Opleiding Hypnotherapie
• Opleiding EMDR
• Opleiding Remedial Teacher / Dyslexiecoach / Rekencoach


Wat ga je doen?
Het ontwikkelen/schrijven van cursusmateriaal en ervoor zorgen dat dit cursusmateriaal up to date blijft. Eventueel ook het (online) begeleiden van cursisten: nakijken van huiswerkopdrachten, beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Jouw profiel
Je hebt uitstekende en aantoonbare ervaring op een van bovengenoemde expertisegebieden. Daarnaast heb je bij voorkeur ook ervaring met het schrijven/samenstellen van cursusmateriaal. Ervaring met het geven van trainingen is een pre. Werken met een planning en deadlines is geen enkel probleem en de Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. We zoeken iemand die per direct beschikbaar is.

We informeren je graag over de verschillende te ontwikkelen studies. Interesse? Dan zien wij je reactie met CV en ervaring graag tegemoet!

Freelance tekstschrijvers die hebben gereageerd (6)

Monique
Monique
17-03-2021
12 referenties
Gemiddelde score
9.6
Anne Marie
Anne Marie
29-03-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Joppe
Joppe
06-04-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Karo
Karo
06-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Femke
Femke
12-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sandra
Sandra
07-05-2021
18 referenties
Gemiddelde score
9.8

Freelance schrijfopdrachten

Boekvertaling Nederlands - Engels

Geplaatst: 22 jul
Boek vertalen van Nederlands naar Engels. Ca 400 woorden per pagina. 900 pagina's .

Hulp gezocht bij spelling

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand die mijn vriendin kan helpen op spelling, grammatica controle. Ze is dyslectisch en haar vrienden groep is ook niet taaltechnisch goed onderlegd. De kosten het liefste niet te hoog. Gezien wij als vrienden de kosten op nemen gezien ze te veel schulden heeft door haar revalidatie na een ongeluk)

Burgerschap inspanningsformulier schrijven

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Ik heb een opdracht voor Burgerschap en ik begrijp dat het niet zo goed. Daarom kan ik het zelf niet maken. Ik zoek iemand die mij wil helpen met schrijven.

Boekvertaling Turks - Nederlands

Geplaatst: 8 mrt
Beste freelancers, Manuscript autobiografie vertalen van Turks naar Nederlands, 45.000 woorden. Een in Turkije geboren man heeft zijn levensverhaal in het Turks opgeschreven en wil dat graag in Nederland uitbrengen. Het manuscript mag letterlijk vertaald worden, er is geen stilistische bewerking nodig, dat zal vervolgens door een redacteur gedaan worden. Goede beheersing van zowel Turks als Nederlands…

Gostwriter voor Boek schrijven

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ghostwriter voor mijn boek. Ben nog met de opzet bezig. Prille begin. Ik weet wel precies wat ik wil. Heb te weinig tijd en zie door de bomen soms het bos niet meer bij het schrijven. Budget in alle redelijkheid n.o.t.k. Groetjes Anton

Nikki haar Mamma

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, ik zoek iemand die mij kan helpen met het schrijven en ordenen van mijn verhaal.. ik heb ondertussen een documentaire uitgebracht die op videoland staat onder de naam NIKKI Dit is het verhaal van 4 kinderen die opgevoed zijn door een moeder met een heftig getraumiseerd verleden en het effect ervan op de kinderen. NIKKI gaat over Nikki de jongste van 4 die hierdoor een mantelzorger…

Hulp bij Scriptie Bachelor SJD

Geplaatst: 7 mrt
Hi! Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Sociaal Juridische dienstverlening. Op dit moment heb ik globaal het onderzoeksopzet al. Ik heb hier feedback op gekregen. Het enige wat er gedaan moet worden is kijken of alles erin staat aan de hand van de studiehandleiding, zinsopbouw en structuur van de tekst verder lezen of de rode draad in de tekst klopt en mee denken voor een geschikte onderzoeksvraag…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht