Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Applicatie voor Offertes Gekoppeld aan Wordpress Site

Geplaatst op:
8 mei 2019 09:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
39079
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
De Goorn, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in het polijsten en glascoaten van auto’s. Hiervoor hebben wij een mooie wordpress website met contactformulier.

Nu ben ik op zoek naar een (offerte) programma dat mij kan helpen om mijn offertes georganiseerder en gestructureerd te laten verlopen.
Mijn doel is om minder tijd kwijt te zijn aan het maken en opvolgen van offertes. Wat ik graag zou willen is dat de lead info van mijn website rechtstreeks in het offerte programma komt, vervolgens kies ik uit verschillende (word)templates en kan ik de offerte verzenden met een druk op de knop.

Wie kan mij adviseren en helpen aan een offerte programma dat bovendien gekoppeld wordt aan het contactformulier van mijn wordpress website.

Graag zie ik jullie reacties tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Jeroen Jeroen 08-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Manolito Manolito 08-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Johan Johan 08-05-2019
referentiesterren
1 referentie
Jason Jason 08-05-2019
referentiesterren
13 referenties
Bjorn Bjorn 08-05-2019
referentiesterren
2 referenties
Erik Erik 08-05-2019
referentiesterren
7 referenties
Barry Barry 08-05-2019
referentiesterren
26 referenties
Rida Rida 08-05-2019
Luciano Luciano 08-05-2019
Alex Alex 08-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

API Koppeling naar Exact
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een API koppeling kan maken vanuit een programma dat Engelse XML files genereert van meubelorders die gemaakt worden middels een Italiaans teken- en orderprogramma en waarbij deze dan kunnen worden ingelezen in Exact, zodat we vanuit Exact de orderbevestiging en de factuur kunnen…
14 jun
Website Moderniseren (Kraamzorg)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn website zou kunnen moderniseren.    Ik heb al een website,maar wil graag dat die wat aangepast wordt. Wat andere foto's en wat vernieuwende teksten.    Het zal niet zoveel werk zijn,omdat het meeste erop ,moet blijven staan. Ik wil graag dat mijn pagina's…
6 jun
Lifecoach Website Bouwen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het bouwen van een lifecoach website.    Mijn vrouw is een lifecoach en wil een site gebouwd hebben.  Dat moet bestaan uit o.a. een presentatie pagina, blog, contactpagina, mogelijkheid tot online betalen. Het moet in het Engels, want ze leeft in Nederland, maar…
5 jun
Webdeveloper voor Bouwen van Restaurant Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een website developer die een website voor mijn restaurant/lounge kan maken.    Het moet luxe en professioneel tonen. Wie heeft op korte termijn tijd om de website voor mij te realiseren (zonder templates)?    Ik zie graag een reactie en offerte tegemoet.
5 jun
Website Bouwen voor Recruitment Bedrijf (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een website developer voor het bouwen/ontwerpen van een website voor recruitment bedrijf in de zorg.    Wel enige haast bij dus zoek iemand die direct beschikbaar is en aan de slag kan gaan.    Het moet een visueel aantrekkelijke website zijn maar ook een zakelijke en professionele…
3 jun
SFDC Implementatie
Beste freelancer,    Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen Salesforce in te richten en te gaan gebruiken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Omzetten Website naar Andere Url
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het overzetten van de website naar een nieuwe domeinnaam.    (Oude alleen voor korte tijd laten omleiden en nieuwe website in benoemen)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei