Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

App Ontwikkelen voor Was- en Strijkservice

Opdracht ID: 45214

Budget: > € 2000
Geplaatst: 26-10-2020
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-11-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die een app kan ontwikkelen waarmee klanten hun vuile was kunnen laten ophalen om gewassen te worden. De app moet de klanten in staat stellen om hun vuile was aan te bieden, een wasprogramma te kiezen, een moment te kiezen waarop het wordt opgehaald en een moment om het weer schoon terug te krijgen.

De app moet het volgende kunnen:
  • Aanmelden van klanten die gebruik gaan maken van de dienst. Indien mogelijk staat aanmelding alleen open voor klanten van nader te bepalen postcodegebieden.
  • De klanten moet een keuze kunnen maken uit een aantal (3-5) wasprogramma’s met ieder een eigen prijs.
  • De klant kiest een ophaalmoment van zijn vuile was.
  • De klant kiest een levermoment waarop hij zijn schone was terugkrijgt.
  • De klant bevestigd zijn afgenomen dienst door te betalen via iDEAL.

Aan de achterkant moet de leverancier van de dienst inzichtelijk krijgen welke diensten zijn afgenomen, op welke dagen/momenten en door wie.

Om een beeld te geven:
Technisch bekeken bevat de gewenste app vergelijkbare functionaliteiten van thuisbezorgd.nl (aanmeldingen van klanten en keuze uit dienst). Verschil is dat het hier gaat om 1 leverancier met 1 overzichtelijk ‘menu’ bestaande uit 3 à 5 diensten. De functionaliteit van een supermarktapp, zoals bijvoorbeeld AH (kiezen van afhaalmoment). Verschil hier dat er 2 keuzes gemaakt moeten worden nl; wanneer kan de vuile was worden opgehaald (afhaalmoment) en wanneer kan de schone was worden terug geleverd (bezorgmoment).

Als je mij hierbij kan helpen hoor ik graag van je.

Freelance app developers die hebben gereageerd (9)

Bernhard
Bernhard
26-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Menno
Menno
26-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Joan
Joan
26-10-2020
3 referenties
Gemiddelde score
8.7
Arnoud
Arnoud
26-10-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Bob
Bob
26-10-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Rick
Rick
26-10-2020
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marc
Marc
26-10-2020
8 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
26-10-2020
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Maurice
Maurice
26-10-2020
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Mobile web app

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, App developer gezocht voor eerste demo opzet telefoon app. Opdracht is het koppelen van de bestaande contacten app aan en applicatie. In eerste instantie hoeft deze alleen als demo te werken. Na goedkeuring wordt er doorontwikkeld. Budget in overleg.

Watch app voor TV spelshow

Geplaatst: 4 apr
Hi! We zoeken een freelance app bouwer die ons verder kan helpen met het ontwerp voor een watch app (Watch OS of Wear OS mag naar eigen voorkeur van opdrachtnemer). We maken een grote spelshow voor een nieuw TV programma, dus de app hoeft niet openbaar in app stores beschikbaar te komen. We willen een countdown klok op alle watches tonen (die synchroon loopt met meerdere watches) Daarbij zouden we…

Hulp bij peepso plugin WordPress naar app ios/android

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik heb een website socialmedia platform nu wil ik dit in een app gieten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Gebruik wordpress i.c.m. peepso. Webapp apk lukt me nog wel maar ik wil ook popup meldingen en ect. Op homescreen iemand enig idee en of ik op het juiste platform zit?

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 06-11-2023
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht