Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

App Ontwikkelaar Gezocht (Online Wachtrij)

Opdracht ID: 50081

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 03-02-2022
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21-02-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Wij zijn bezig met een project om fysieke wachtrijen in Nederland te laten verdwijnen. Dit willen we doen door middel van een mobiele app die het mogelijk maakt om online aan te sluiten in een wachtrij. Hiervoor is per wachtrij een unieke QR-code nodig die gescand kan worden bij de ingang. Op het moment dat de bezoeker deze QR-code via de app scant, sluit diegene online achteraan in de rij. Er zal nu in de app zichtbaar worden hoeveel mensen er voor u in de wachtrij staan en wat de verwachte aankomsttijd is. Op het moment dat de verwachte aankomsttijd is aangebroken, verschijnt er in de app een QR-code die gescand kan worden bij de ingang en toegang zal verlenen (deze QR-code is een bepaalde tijd geldig).

Naast een app voor de bezoeker is het dus ook belangrijk dat er een werkend systeem wordt gebouwd voor de afnemer. Hierbij gaat het om het verkrijgen van unieke QR-codes (die de bezoeker kan scannen met de app), een apparaat dat het mogelijk maakt om de QR-codes van de bezoekers te kunnen scannen (eventueel de camera van je mobiele telefoon die de geldigheid van de QR-code kan lezen?) en een ingang binnen de app de alleen toegankelijk is voor de afnemer (aan de hand van inloggegevens) waarin wachtrijen en doorloopsnelheden gemanaged kunnen worden.

Extra toevoegingen:
  • De QR-code werkt niet op het moment dat er een screenshot van is gemaakt.
  • De wachttijden van de wachtrij moeten kunnen worden aangepast per rij in verband met verschillende doorloopsnelheden (bijv. er worden gemiddeld 2 bezoekers per minuut geholpen). Zodat de app per wachtrij nauwkeurig kan aangeven wat de verwachtte aankomst tijd is (wetende hoeveel bezoekers er voor u in de rij staan).
  • Naast het programmeren van de app zoeken we ook een app designer.

Mocht u instaat zijn om zo een soort app te ontwikkelen en lijkt u dit een leuke opdracht, neem vooral contact met ons op om vervolg stappen te bespreken!

Freelance app developers die hebben gereageerd (9)

Bernhard
Bernhard
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
03-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Danny
Danny
03-02-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Evert
Evert
03-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Unikko
Unikko
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Johannes
Johannes
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniyal
Daniyal
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Mobile web app

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, App developer gezocht voor eerste demo opzet telefoon app. Opdracht is het koppelen van de bestaande contacten app aan en applicatie. In eerste instantie hoeft deze alleen als demo te werken. Na goedkeuring wordt er doorontwikkeld. Budget in overleg.

Watch app voor TV spelshow

Geplaatst: 4 apr
Hi! We zoeken een freelance app bouwer die ons verder kan helpen met het ontwerp voor een watch app (Watch OS of Wear OS mag naar eigen voorkeur van opdrachtnemer). We maken een grote spelshow voor een nieuw TV programma, dus de app hoeft niet openbaar in app stores beschikbaar te komen. We willen een countdown klok op alle watches tonen (die synchroon loopt met meerdere watches) Daarbij zouden we…

Hulp bij peepso plugin WordPress naar app ios/android

Geplaatst: 29 mrt
Beste freelancers, Ik heb een website socialmedia platform nu wil ik dit in een app gieten en kijken wat de mogelijkheden zijn. Gebruik wordpress i.c.m. peepso. Webapp apk lukt me nog wel maar ik wil ook popup meldingen en ect. Op homescreen iemand enig idee en of ik op het juiste platform zit?

Applicatie bouwen voor accu

Geplaatst: 15 jan
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe bedrijf heb ik een Android/iOS applicatie nodig die kan communiceren met een accu. Deze accu heeft een bluetooth signaal welke kan fungeren als informatiebron voor de applicatie. De Lay-out van de app is ondergeschikt, het moet voornamelijk functioneel zijn en altijd werken. In de applicatie kan je zien met welke accu's je verbonden bent, wat de laadsnelheden…

Verificatie/beveiligingsapp

Geplaatst: 06-11-2023
Hi! Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app dient als digitale verificatie dat in verbinding moet staan met een slot. De app zal alleen dienen voor het ontgrendelen en vergrendelen van het slot.

Enthousiaste App developer

Geplaatst: 06-11-2023
Hoi enthousiaste ondernemende App developer. Heb jij zin in de ervaring van je leven? Voor een unieke app, die een groot potentieel heeft, zoek ik een developer die na het zien van het ontwerp net zo enthousiast wordt als ik. Het betreft een app die eigenlijk qua techniek geen nieuwe dingen in zich heeft, maar bestaande technieken op een slimme manier combineert die eigenlijk bijna iedereen zou kunnen…

App maker gezocht

Geplaatst: 06-11-2023
Ik ben op zoek naar een freelancer die een app voor mij kan bouwen. De app matcht op locatie mensen aan elkaar. Verdere toelichting zal ik geven wanneer we in contact komen! Mijn budget is 500 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht