Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Apps
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

App Ontwikkelaar Gezocht (Online Wachtrij)

Opdracht ID: 50081

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 03-02-2022
Reacties: 10
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 21-02-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Wij zijn bezig met een project om fysieke wachtrijen in Nederland te laten verdwijnen. Dit willen we doen door middel van een mobiele app die het mogelijk maakt om online aan te sluiten in een wachtrij. Hiervoor is per wachtrij een unieke QR-code nodig die gescand kan worden bij de ingang. Op het moment dat de bezoeker deze QR-code via de app scant, sluit diegene online achteraan in de rij. Er zal nu in de app zichtbaar worden hoeveel mensen er voor u in de wachtrij staan en wat de verwachte aankomsttijd is. Op het moment dat de verwachte aankomsttijd is aangebroken, verschijnt er in de app een QR-code die gescand kan worden bij de ingang en toegang zal verlenen (deze QR-code is een bepaalde tijd geldig).

Naast een app voor de bezoeker is het dus ook belangrijk dat er een werkend systeem wordt gebouwd voor de afnemer. Hierbij gaat het om het verkrijgen van unieke QR-codes (die de bezoeker kan scannen met de app), een apparaat dat het mogelijk maakt om de QR-codes van de bezoekers te kunnen scannen (eventueel de camera van je mobiele telefoon die de geldigheid van de QR-code kan lezen?) en een ingang binnen de app de alleen toegankelijk is voor de afnemer (aan de hand van inloggegevens) waarin wachtrijen en doorloopsnelheden gemanaged kunnen worden.

Extra toevoegingen:
  • De QR-code werkt niet op het moment dat er een screenshot van is gemaakt.
  • De wachttijden van de wachtrij moeten kunnen worden aangepast per rij in verband met verschillende doorloopsnelheden (bijv. er worden gemiddeld 2 bezoekers per minuut geholpen). Zodat de app per wachtrij nauwkeurig kan aangeven wat de verwachtte aankomst tijd is (wetende hoeveel bezoekers er voor u in de rij staan).
  • Naast het programmeren van de app zoeken we ook een app designer.

Mocht u instaat zijn om zo een soort app te ontwikkelen en lijkt u dit een leuke opdracht, neem vooral contact met ons op om vervolg stappen te bespreken!

Freelance app developers die hebben gereageerd (10)

Bernhard
Bernhard
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
03-02-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Bjorn
Bjorn
03-02-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10
Danny
Danny
03-02-2022
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Evert
Evert
03-02-2022
5 referenties
Gemiddelde score
9.8
Unikko
Unikko
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Wiebe
Wiebe
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Johannes
Johannes
03-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Daniyal
Daniyal
03-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Opdrachten voor freelance app onwikkelaars

Designer voor onze Mobile Apps (en mogelijk ook web apps)

Geplaatst: 20 mrt
Beste freelancers, Vanwege plots vertrek van onze huidige designer zoeken we een vervanger voor paar aanpassingen aan onze App. De huidige App moet iets worden gestript, screens moeten op nieuwe Figma Page worden gezet en worden geupdate. App Designs zijn nu blocking voor de developers. Die kunnen pas starten als de designs klaar zijn en door plots vertrek staan zij onhold Onze App is eenvoudig, maar…

Simpele App Ontwerpen

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een developer voor het maken van een simpele app. De app moet uit een homepagina en smoelenboek (waar mensen zelf hun adres en gegevens bij kunnen voegen of via een uitnodigingslink) bestaan. Via adalo online app tool zou ook fijn zijn.  Interesse? Reageer direct!

Gezocht Freelancer iOS Apps

Geplaatst: 20-04-2022
Beste freelancers, Voor een nieuwe dienst hebben wij onlangs een Android Videobel App ontwikkeld. Wij zijn nu op zoek naar een freelancer die deze app voor ons als native Apple App kan realiseren. Het betreft een op Jitsi en Firebase gebaseerde Videobel App. De App gebruikt Jitsi rooms voor videobelllen en Firebase om de uitnodiging tot videobellen te communiceren tussen gebruikers. Voor IOS is een…

App Ontwikkelen voor HR Vakgebied

Geplaatst: 27 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een app zou kunnen bouwen. Het wordt een app in het HR vakgebied. Het moet een mooie look en feel krijgen en makkelijk in gebruik zijn.  Interesse? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Web App Developer Gezocht

Geplaatst: 06-12-2022
Beste freelancers, Voor een start-up zoek ik een Web Application Developer voor het opslaan en bijhouden van sportprestaties. Wij werken met een internationaal netwerk met topsporters. Gegevens en afgeleide data van deze sporters moeten via een webapplicatie kunnen worden opgeslagen en worden opgeroepen om ons werk te ondersteunen. Ervaring met: Client/server applicaties, webservices, databases Gewenst:…

App Ontwikkelaar Gezocht

Geplaatst: 10-11-2022
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een app ontwikkelaar. De app moet dienen voor deel-auto's. Kan jij ons hier bij helpen? Dan horen wij dit graag.

Freelancer Gezocht voor App Ontwikkeling

Geplaatst: 05-12-2022
Beste freelancers, Graag zou ik hulp krijgen bij het ontwikkelen van een app (IOS en een Android) waarbij aanbieder en gebruiker met elkaar in contact worden gebracht, waarbij aanbieder de mogelijkheid krijgt om product/dienst te plaatsen met een tijdvak en gebruiker de mogelijkheid heeft deze te kopen. Gebruiker registreert zich eenmalig met e-mail en telefoonnummer. Is daarna altijd ingelogd bij…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht