Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

App of Website Maken voor Mensen met een Beperking

Geplaatst op:
8 januari 2019 15:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37406
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 2500
Locatie:
Nieuw Vennep, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een app of website developer.

De datingsite van Nederland voor mensen met een lichamelijke, visuele en licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme bestaat in april 2019 alweer 10 jaar en dat mogen we natuurlijk niet voorbij laten gaan.

De website is zeer verouderd en daarom willen wij graag een app of nieuwe website ontwikkelen (vergelijkbaar met de vele dating apps) qua functionaliteit en mogelijkheden, maar dan gericht op mensen met een beperking.

De app of website moet de mogelijkheid bieden om mensen in de buurt te zoeken waarbij je een aantal zoek criteria kan selecteren. Handig is ook dat je bij een match met elkaar kan chatten of een voorstel kan doen. Het gaat om een kwetsbare groep dus veiligheid staat voorop.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Lonneke Lonneke 08-01-2019
referentiesterren
11 referenties
Wolter Wolter 08-01-2019
referentiesterren
7 referenties
danny danny 08-01-2019
referentiesterren
6 referenties
Jelle Jelle 08-01-2019
Jessica Jessica 08-01-2019
Sjoerd Sjoerd 08-01-2019
Daisuke Daisuke 08-01-2019
Jeroen Jeroen 08-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Mustafa Mustafa 08-01-2019
referentiesterren
4 referenties
Rick Rick 08-01-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondersteuning van onze Webdeveloper
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die onze website-developer een handje kan helpen met het designen van onze website.    We hebben we zelf al wat ideetjes over hoe we het eruit willen laten zien, we hebben iemand dus nodig die de uitvoering ervan kan ondersteunen.     Wij zien jullie reacties graag tegemoet.
19 mrt
Sitecore Specialist
Beste freelancers,    Voor één van onze klanten zijn we opzoek naar een freelancer met SITECORE kennis en ervaring om wijzigingen op korte termijn door te voeren. Werkzaamheden kunnen remote of bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij zien graag een reactie tegemoet.
18 mrt
Website Functie Prijs Verbergen Inbouwen
Beste freelancers,    Wij zoeken iemand die een functie voor ons kan inbouwen op onze B2B website.    De bedoeling is dat uiteraard wanneer men ingelogd is de prijzen zichtbaar zijn maar dat er een "knop" komt om de prijzen te verbergen zonder dat men uitlogd als er een klant meekijkt.    Wij zien graag een reactie…
13 mrt
Applicatiebouwer voor Rekentool
Beste freelancers,    Als startup zijn wij op zoek naar een applicatiebouwer.    De applicatie zet geüploade mutaties uit Exact (xml, CSV of Excel beschikbaar) om in een overzichtelijke kolommen, volgens door ons vooraf geformuleerde zoekwaarden. Zoals in Excel gebeurd met de functie SOMMEN.ALS met twee criteria. Het omzetten…
12 mrt
Hulp Bij FTP en Website Bouw
Beste Freelancers,    Ik ben op zoek naar een expert die naar mijn FTP kan kijken en tevens WordPress zou kunnen installeren.    Bij het bouwen van mijn tweede site loop ik vast, ik heb per ongeluk de root gewist in mijn FTP-programma en weet niet hoe ik die er weer op krijg. Ik weet wat het probleem is, maar ben geen expert  in…
12 mrt
WHMCS Inrichten en Hostfact Migreren naar WHMCS
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer om een complete WHMCS systeem in te richten.    Ook moet Hostfact gemigreerd worden naar WHMCS.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
8 mrt
Bouw van een Vacature Website
  Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een professionele vacaturesite op kan zetten.    Graag ontvang ik hier een prijsindicatie van. Het ontwerp dient zo simpel en overzichtelijk mogelijk te worden gemaakt. Het idee is om een videovacaturebank op te zetten, met de optie om ipv van een video een vacature als …
7 mrt