Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

App of Website Maken voor Mensen met een Beperking

Geplaatst op:
8 januari 2019 15:25
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37406
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 2500
Locatie:
Nieuw Vennep, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een app of website developer.

De datingsite van Nederland voor mensen met een lichamelijke, visuele en licht verstandelijke beperking en/ of een vorm van autisme bestaat in april 2019 alweer 10 jaar en dat mogen we natuurlijk niet voorbij laten gaan.

De website is zeer verouderd en daarom willen wij graag een app of nieuwe website ontwikkelen (vergelijkbaar met de vele dating apps) qua functionaliteit en mogelijkheden, maar dan gericht op mensen met een beperking.

De app of website moet de mogelijkheid bieden om mensen in de buurt te zoeken waarbij je een aantal zoek criteria kan selecteren. Handig is ook dat je bij een match met elkaar kan chatten of een voorstel kan doen. Het gaat om een kwetsbare groep dus veiligheid staat voorop.

Wij zien graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Lonneke Lonneke 08-01-2019
referentiesterren
11 referenties
Roeland Roeland 08-01-2019
referentiesterren
7 referenties
danny danny 08-01-2019
referentiesterren
6 referenties
Jelle Jelle 08-01-2019
Jessica Jessica 08-01-2019
Sjoerd Sjoerd 08-01-2019
Daisuke Daisuke 08-01-2019
Jeroen Jeroen 08-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Mustafa Mustafa 08-01-2019
referentiesterren
4 referenties
Rick Rick 08-01-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Verhuizen Domein en Website van Wix naar Kleine Aanbieder
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mijn domein en website van Wix naar een kleine aanbieder  zou kunnen verhuizen.    Op dit moment draait mijn website bij WIX. Echter vind ik het geheel technisch niet supergoed werken. Ook de boekingsmodule werkt geregeld niet zoals het hoort op mobiele devices. …
15 jan
Programmeur van API voor Koppeling (EAN Code)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een programmeur die op basis van een API een koppeling gan ontwikkelen.    Wij willen graag een API waarmee je EAN codes kan koppelen aan onze producten. Het betreft ongeveer 3000 producten. Het is voor een webshop als onderdeel van mijnwebwinkel, helaas hebben wij hier geen geschikte…
15 jan
Uitleggen van Google Maps Tijdlijn
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij uitleg kan geven over de Google Maps tijdlijn  omdat ik op plaatsen kom waar ik nooit geweest ben.    Wie kan mij helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 jan
Website/Platform voor Kamerverhuur Branche
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een website/platform zou kunnen bouwen voor  kamerverhuur.    Een voorbeeld link van hoe ik het zou willen kan ik je toesturen.    Budget is in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
10 jan
Squarespace Koppelen aan Mailchimp/Stripes
Beste freelancers,    In Squarespace heb ik een e-course gemaakt. Ik maak daarbij gebruik van Mailchimp en Stripe en Paypal voor de betalingen. Alleen nu ik de betalingsmodaliteit eraan gehangen heb loopt alles in de soep.    Ik heb dus hulp nodig van iemand die Squarespace en het koppelen aan Mailchimp en bv Stripes goed kent. …
7 jan
Maatwerk Hulp Huddle en Active Campaign
Beste freelancers,    We zijn een bedrijf dat met Active Campaign werkt als marketingtool en met Huddle als communityplatform voor onze leden.    Er zijn Webhooks aangemaakt in Active Campaign en de koppeling loopt goed. Toch gebeuren er af en toe rare dingen zoals het handmatig toevoegen van een persoon in AC leidt tot automatisch…
4 jan