Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Adviseur voor Verschillende Software Applicaties

Opdracht ID: 46634

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 16-02-2021
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 22-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een nieuw concept ben ik op zoek naar iemand die mij kan adviseren in Software applicaties en koppelingen.

De onderdelen waar ik hulp en advies voor zoek zijn;
  • Hosting van software en bijbehorende beveiliging.
  • Verschillende bestaande onderdelen van software bij elkaar brengen (verzamelen) zodat er een "eigen" of "op maat gemaakte" software of platform ontstaat waarbij het niet perse de doelstelling is om eigenaar van (onderdelen van) de software te zijn of te worden.
  • API koppelingen met derden.

Ik zou de voorkeur hebben voor 1 persoon die alle kennis heeft van alle onderdelen, bijvoorbeeld een programmeur die daarnaast ook kennis van koppelingen en hosting heeft.

Ben jij breed inzetbaar en kan jij mij op de juiste wijze adviseren, reageer dan direct.

Website bouwers die hebben gereageerd (9)

Amro
Amro
16-02-2021
8 referenties
Gemiddelde score
9.4
Bob
Bob
16-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
16-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Maurice
Maurice
16-02-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.4
Danny
Danny
16-02-2021
10 referenties
Gemiddelde score
7.8
Jorrit
Jorrit
16-02-2021
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Basic
Basic
22-02-2021
1 referenties
Gemiddelde score
9
Jonathan
Jonathan
22-02-2021
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Arnoud
Arnoud
16-02-2021
4 referenties
Gemiddelde score
9.4
Toon meer reacties

Freelance website opdrachten

website maken

Geplaatst: 22 jul
Voor mijn startende praktijk ben ik op zoek naar iemand die mijn website met een online inplanning / agenda systeem kan maken. Teksten lever ik uiteraard zelf aan. Het zou wel fijn zijn als degene mij kan uitleggen hoe ik aanpassingen qua kleur, tekst en foto's uiteindelijk zelf kan aanpassen.

Multivendor webapplicatie - offertes om apparatuur te huren

Geplaatst: 8 jul
Beste Freelancers, Wij zijn een nieuw platform aan het creëren voor aanbieders en eindgebruikers (consumenten) van bepaalde apparatuur. Hiervoor hebben wij een op-maat-gemaakte webapplicatie nodig. Er is reeds een uitgewerkt plan voor de website en onderliggende pagina’s. Wij zijn op zoek naar een ervaren partner om de webapplicatie (voor zowel desktop als mobiel) te ontwikkelen. Daarnaast…

ModX developer

Geplaatst: 1 jul
Beste, Wij zijn op zoek naar een ModX developer. We hebben een site die soms bijgewerkt moet worden. Wij hebben alleen geen ModX developers in ons netwerk. Mocht je hier ervaring mee hebben zien we graag je portfolio.

Source code schrijven Crypto Presale website

Geplaatst: 18 jul
Opzoek naar een freelancer die een source code kan schrijven voor een Crypto Presale website. Een gehele website is niet nodig aangezien ik zelf ook codes kan schrijven. Ik ben meer opzoek naar iemand die de basis code kan schrijven voor de website en voor het connect en betalingsgedeelte. Aangezien het een Presale website wordt is in het gedeelte van het betalen wel belangrijk dat er een ‘claim’…

Website opnieuw opbouwen

Geplaatst: 28 jun
Beste lezer, wij hebben een website in de lucht die gebouwd is in WordPress met wat blijkt geen goede plugins, hierdoor kan deze niet meer goed aangepast worden. Deze website zit met andere websites samen al op een portaal, dit willen wij ook zo houden. Alleen willen wij deze website die dus niet meer goed is, compleet opnieuw bouwen zodat alles weer goed up to date is en makelijk aan te passen is…

Microsoft Azure AI Service

Geplaatst: 10 jul
Microsoft Azure AI Service Beste Freelancer, Ik ben op zoek naar een AI engineer/ Microsoft Azure specialist die 1 a 2 uur per week mij wilt coachen en samen een project wilt bouwen. Ik wil o.a. leren hoe ik AI kan implementeren in apps en API kan koppelen. Omdat ik nooit eerder heb gewerkt met Azure, moeten we met de basis beginnen. - 1 a 2 uur per week  - Online - Uurtarief tussen €30…

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht