Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Bedrijsplan Opstarten Autohandel Bedrijf

Opdracht ID: 46540

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 10-02-2021
Reacties: 4
Locatie: Assen, Drenthe
Laatst gewijzigd: 10-02-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Graag wil ik voor mijzelf beginnen in de autohandel. Ik heb hier al wel ervaring mee, dat is jaren geleden maar ben door omstandigheden gestopt. Dit zou ik graag weer op willen pakken. De onderhandeling voor een mooie locatie is al lopend. Deze biedt plek voor minimaal 30 auto's.

Om dit goed vorm te kunnen geven, heb ik een business plan (incl. financieel plan) nodig. Het idee is om hiermee op crowdfunding een investeerder te vinden voor een startkapitaal voor het inkopen van auto's en de verdere kosten (groene kentekenplaten, huur locatie etc etc).

Wie kan voor mij een mooi pakkend bedrijfsplan schrijven om mijn droom waar te maken?

Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Reageer direct via Hoofdkraan.nl!

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

Joppe
Joppe
10-02-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Daniël
Daniël
10-02-2021
26 referenties
Gemiddelde score
9.7
Mohamed Ali
Mohamed Ali
10-02-2021
0 referenties
Gemiddelde score
John
John
10-02-2021
5 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Businessplan voor All You Can Eat

Geplaatst: 29 jul
Beste freelancers, Ik heb een nieuw concept voor een all you can eat restaurant die moet worden uitgewerkt. Hier moet in staan wat het gaat kosten en winstmarge berekening. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Bedrijfsplan voor Kermis Attractie

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan kan schrijven voor een kermis attractie. Meer informatie volgt bij interesse. Ik zie jullie reacties met totaalprijs graag tegemoet.

Ondernemersplan voor Vergroten Vastgoedportefeuille

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan opstellen waarmee wij financiering kunnen ophalen om mijn vastgoedportefeuille te vergroten. Het plan moet bruikbaar zijn voor banken maar ook voor crowdfunding. Alle benodigde informatie zijn aanwezig en kunnen we toesturen bij interesse. Ik hoor graag van jullie.

Ondernemingsplan voor Jeugdkliniek in Afrika

Geplaatst: 8 aug
Beste freelancers, Ik zou graag iemand willen vinden die een ondernemersplan voor mij maakt. Ik wil een soort jeugd kliniek starten in Zuid-Afrika in de vrije natuur waar kinderen tussen de 13 en 18 jaar kunnen worden geholpen met hun problemen. Het kan een stuk goedkoper dan hier in Nederland. Het moet minimaal voor een periode van 9 maanden zijn. Eigenlijk vergelijkbaar met de bekende…

Agrarisch Ondernemersplan Schrijven

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Wij zoeken een persoon die ons kan begeleiden met het maken van een ondernemingsplan van het volgende: Vleeswinkel met eigen werkplaats waar vlees gesneden en verpakt gaat worden en waar demonstratie en cursussen worst maken gegeven kunnen worden. Met daarbij een (bestaande) boomgaard van oude appelrassen, pluktuin van bloemen, een natuurlijke speelplaats met dieren, een koffie…

Bedrijfsplan voor Kleinschalig Wonen

Geplaatst: 25 jul
Beste freelancers, Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven voor het opstarten van kleinschalig wonen. Doelgroep jongvolwassen (18+) die net uit de jeugdgevangenis komen met enkelband en voor jongvolwassen die tussen wal en schip vallen. Als het project goed loop wil ik verder uit gaan breiden. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen. Ik zie je offerte met een totaalprijs…

Bedrijfsplan voor Holistische Life Coach

Geplaatst: 7 jul
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan schrijven waar ik investeerders mee kan enthousiasmeren. Ik ben zelf een holistische life coach en verbind én breng graag mensen terug naar hun innerlijke zelf. Ben jij bekend met het schrijven van een bedrijfsplan en kan jij mijn ideeën concreet, compact en helder op papier zetten? Kom dan in contact, dan vertel ik…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht