Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Mohamed Ali

Mohamed Ali Hafi
Over Mohamed Ali

Goedemiddag en welkom op het profiel van H&A Consulting Solutions. Ik ben ZZP-er en eigenaar van H&A Consulting Solutions dat ik samen met een partner beheer. Wij zijn voltijd consultants en werken bij verschillende opdrachtgevers waardoor wij in verschillende keukens ervaring opdoen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Ik heb zelf een strategische achtergrond met twee MSc diploma’s in de pocket in Strategisch Management en in Service Management. Verder heb ik enkele jaren geleden een andere onderneming gehad in de sociale zorg sector en zit zodoende al jaren in het ondernemer vak. Sinds kort echter de stap gemaakt naar de consultancy branche om andere (beginnende) MKB’ers en grotere ondernemingen te ondersteunen. Zo werk ik nu ook voor een vast aantal uur bij een grotere organisatie waar ik meer op de financiële advieskant zit van de organisatie.

Bij H&A Consulting Solutions denken we op maat met u...

 

Vraag Mohamed Ali direct om offerte


Stuur een bericht