Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joppe

Joppe

Start-ups en startende bedrijven Coaching & Advies

|
Locatie: Hilversum
|
Actief sinds: 24-07-2017
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 387 keer
|
KvK-nummer: 67098312 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

The Orange Mill

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben gedreven om u te helpen uw doelen te realiseren! Punctualiteit en loyaliteit zijn voor mij erg belangrijk en stellen mij in staat om mijn werkzaamheden effectief uit te voeren.

Mijn sterke punten zijn: strategisch denken, een helikopter overzicht behouden, kritisch denken en uw ideeën uitstekend op papier krijgen!

Bij het schrijven van een ondernemingsplan of financieel plan is het voor mij belangrijk om met u te sparren over uw bedrijfsideeën. Zo krijg ik alles duidelijk op papier. Daarnaast kan ik u advies geven op het gebied van prototype ontwikkeling, IT systemen en verschillende analyses zoals die van investeringen en partners.

Ik kijk uit naar uw bericht. Vertrouwt u erop dat ik uw investering terug verdien!

Portfolio

Xpose

Een van mijn klanten Xpose was op 16 oktober op het Nederlandse televisiekanaal WNL! In een artikel over veilig over straat werd de misdrijf preventie app getoond aan de kijkers. Voor Xpose heb ik het ondernemingsplan, pitch deck en investors decks geschreven en ben ik aanhoudend adviseur

Referenties

Datum:
25-10-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Joppe heeft mij snel en correct geholpen. Blij met het eindresultaat, bedankt!

Uitgevoerde opdrachten

Bedrijfsplan voor Thuiszorg Bureau
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een bedrijfsplan voor mijn thuiszorg bureau.    Er zijn een aantal punten dat opgenomen moet worden in het bedrijfsplan maar dit bespreek ik met degene met wie ik in zee zal gaan.    Alvast bedankt!
Amsterdam-Zuidoost 17 jul
Hulp bij Motivatiebrief voor Startersfunctie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar hulp bij mijn motivatiebrief voor een (starters)functie bij de overheid.    Ik weet prima welke punten ik wil verwerken in mijn brief, maar niet hoe ik dit tot een soepel lezend geheel krijg dat niet teveel clichés bevat.    Graag ontvang ik de prijs voor het schrijven van…
Groningen 25-10-2017

Vraag Joppe direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden