Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Joppe

Joppe Stins
Over Joppe

Samen met mijn team van ondernemers, marketeers en copywriters help ik u om uw doelen te realiseren! The Orange Mill heeft al honderden ondernemers in zeer uiteenlopende sectoren mogen helpen om hun onderneming naar het volgende niveau te tillen.

Of het nu gaat om het schrijven van ondernemings- en financiële plannen, het uitdenken van een lange termijn strategie, of het verhogen van uw salespotentieel met een uitgedacht marketingplan, wij helpen u graag. Dankzij onze jarenlange ervaring vertalen we uw wensen in mum van tijd naar een strategie waar u op kunt bouwen. Met behulp van ons netwerk kunnen we u vervolgens helpen aan productieve samenwerkingen en zelfs investeerders.
    
Onze marketing diensten variëren van het geven van strategisch advies tot het implementeren hiervan. Denk aan SEO en SEA, het beheren van sociale kanalen, of het opleveren van een professionele en responsieve website.
    ...

 

Portfolio

Liv - Coach Jezelf
Loading.

 

Vraag Joppe direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht