Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Yeliz

Yeliz Cicek
Over Yeliz

Als redacteur schrijf ik dagelijks nieuwsartikelen voor o.a. Vogue.NL en maandelijke grote verhalen voor tijdschriften zoals Marie Claire en Glamour. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, in het bijzonder over de onderwerpen reizen, kunst, mode en cultuur. Zo ben ik bijvoorbeeld elke maand verantwoordelijk voor het reisverhaal en de hotspotpagina in Marie Claire, waar ik schrijf over de nieuwste plekken (restaurants, hotels, koffiezaken) van Nederland. Mijn grote verhalen zijn vaak persoonlijke verhalen, dat kan zijn over gezondheid, psyche of tech - met name social media.

Ik heb veel ervaring in de bladenwereld, waardoor ik naast mijn werk als redacteur ook advies geef over content en contentplannen maak voor commerciële partijen, zoals L'Oréal en SuperTrash. Ik pak voor deze klanten ook social media strategie op, inclusief community management, conversiegericht schrijven en SEO optimalisatie. Ik geef ook trainingen, als onderdeel van een nieuwe digitale strategie.

Ik ben...

 

Portfolio

Marie Claire Hotspotpagina
(Lees verder)
Loading.

Copy Colorcoach.nl
(Lees verder)
Loading.

SuperTrash Magazine
(Lees verder)
Loading.

Copy Clean Meals
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Yeliz direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: