Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Yeliz

Yeliz Cicek

Freelance redacteur, copywriter & social media manager

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 22-02-2018
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 275 keer

Contactgegevens:

Profiel

Als redacteur schrijf ik dagelijks nieuwsartikelen voor o.a. Vogue.NL en maandelijke grote verhalen voor tijdschriften zoals Marie Claire en Glamour. Ik schrijf over uiteenlopende onderwerpen, in het bijzonder over de onderwerpen reizen, kunst, mode en cultuur. Zo ben ik bijvoorbeeld elke maand verantwoordelijk voor het reisverhaal en de hotspotpagina in Marie Claire, waar ik schrijf over de nieuwste plekken (restaurants, hotels, koffiezaken) van Nederland. Mijn grote verhalen zijn vaak persoonlijke verhalen, dat kan zijn over gezondheid, psyche of tech - met name social media.

Ik heb veel ervaring in de bladenwereld, waardoor ik naast mijn werk als redacteur ook advies geef over content en contentplannen maak voor commerciële partijen, zoals L'Oréal en SuperTrash. Ik pak voor deze klanten ook social media strategie op, inclusief community management, conversiegericht schrijven en SEO optimalisatie. Ik geef ook trainingen, als onderdeel van een nieuwe digitale strategie.

Ik ben goed in:
- creatieve teksten
- websiteteksten
- SEO/SEA-teksten
- social media copy
- content strategie
- persberichten

Portfolio

Marie Claire Hotspotpagina

Maandelijks verantwoordelijk voor de hotspotpagina van Marie Claire, een pagina over de nieuwste restaurants, hotels en andere plekken in Nederland.
Schermafbeelding-2018-02-26-om-15.44.16.png

Copy Colorcoach.nl

Voor het platform Colorcoach van L'Oréal schrijf ik maandelijks artikelen over haarkleuring. Ik zorg dat alle artikelen SEO-waardig zijn en doe daarbij ook beeldsuggesties. Bekijk alle geschreven artikelen op www.colorcoach.nl.
Schermafbeelding-2018-03-15-om-10.27.14.png

SuperTrash Magazine

Voor SuperTrash Magazine Herfst/Winter 2017 heb ik alle content gemaakt (beeld) en alle teksten geschreven.
logo-clean-meals.png

Copy Clean Meals

Alle webteksten voor Clean Meals - een webshop voor gezonde (sport)maaltijden.

Vraag Yeliz direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden