Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Valentijn

Valentijn Jansen

Tekstschrijver (SEO, print, vertaling, journalistiek)

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 17-02-2016
|
Uurtarief: € 35
|
Profiel bekeken: 650 keer
|
KvK-nummer: 61870668 informatie

Contactgegevens:

Adresgegevens

Nieuwe Herengracht 103
1011RZ Amsterdam

Profiel

Schrijfstijl: Vlotte, creatieve teksten in begrijpelijke taal
Tekstsoorten: webteksten (SEO), vertalingen, print media, commercieel en journalistiek

Ik startte het betaalde typewerk in de zomer van 2012. Het betekende mijn begin als freelance sportredacteur bij het Noordhollands Dagblad (katern: Alkmaarsche Courant). Die job staat nog steeds achter mijn naam, want de passie voor schrijven - en sport - zal nooit vergaan.

Schrijfgekte:
Met een grote partij motivatie start ik een nieuwe tekst. Dat is altijd zo geweest. Of het nu gaat om een advertentie, nieuwsbrief of om een redigeeropdracht. Die drijfveer zit in me. Ik ga op zoek naar een creatieve invalshoek en fabriceer korte, speelse, maar vooral vlotte zinnen in begrijpelijke taal. Zinnen die met elkaar verbonden zijn en samen een aantrekkelijk verhaal vormen, dat lekker weg leest. Dat is mijn doel. En dat iedere tekst weer.

Werk:
Twee jaar na mijn start als sportredacteur volgde de mogelijkheid een eigen wekelijkse rubriek in te vullen bij het Noordhollands Dagblad, waarin ik sporters – zowel amateurs als professionals – vroeg naar hun mooiste sportherinneringen. Van Nederlands beste hockeyer Teun de Nooijer tot Olympisch schaatser Jakko Jan Leeuwangh en van wielrenner Steven Rooks tot AZ-teamleider Piet Hartland. Zij namen allen deel aan de rubriek. Daarnaast werk ik als freelance vertaler (het schrijven van handleidingen in het Engels en Nederlands) en schrijf ik wekelijks webteksten (SEO-gericht) voor een webshop.

Kwaliteiten:
Nu ik zo’n vijf jaar schrijfervaring achter de rug heb, kan ik mijn kwaliteiten er lustig op los laten in de volgende categorieën:

- Schrijven van commerciële teksten
- SEO-gericht schrijven
- Redigeerwerk
- Vertaalwerk (NE-EN, EN-NE)
- Journalistiek werk

Uitgevoerde opdrachten

SEO Tekstschrijver voor Nieuwe Webshop Gezocht
Beste freelancers,    Opdracht: SEO Tekstschrijver gezocht voor nieuwe Magento 2 webshop, CMS (her)schrijven en productomschrijvingen. Grote klus, p.n.o.t.k.    Verdere specificaties van de opdracht:    - Freelancer met voldoende SEO ervaring gevraagd  - Begindatum: half december  - Duur van de opdracht:…
Gouderak 20-01-2017

Vraag Valentijn direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden