Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Sarah

Sarah Monni
Over Sarah

Ik ben Sarah: freelance redacteur, gespecialiseerd in educatie, lifestyle, en inclusief communiceren. Ik ben gevestigd in Amsterdam.

Ik ben opgegroeid in de omgeving van Zwolle, en heb hier ook een opleiding mediaredactie gevolgd aan het Cibap. Tijdens deze studie trok Amsterdam mij echter al. Ik liep daar stage bij een online lifestyleplatform, en mocht regelmatig op pad om te interviewen. Als groot liefhebber van lekker eten waren de artikelen over restaurants en hotspots mijn favoriet om te schrijven. Ik had de smaak (letterlijk én figuurlijk) te pakken! Na mijn studie kwam ik terecht in een andere branche: het onderwijs, specifiek e-learnings. Eigenlijk per toeval, maar het bleek me goed te liggen. Ik schreef in het bijzonder veel online content voor het mbo: een opleidingsniveau dat wat mij betreft meer aandacht verdient. Tot slot heb ik in loondienst ervaring opgedaan als copywriter. In deze rol schreef ik commerciële content...

 

Vraag Sarah direct om offerte


Stuur een bericht