Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Marianne Ineke Raymond Chantal Lizzy Max Fatih Anahi Anne Marie Eva Lars Tony Joyce Jean Sharai

Profiel

Als afgestudeerd filosoof en kind van m'n tijd ben ik tekstschrijver geworden. De taal is namelijk mijn wereld en daarbij is Nederlands mijn thuis en Engels mijn vaste vakantiehuis. Al sinds jonge leeftijd schrijf ik regelmatig van alles wat in me opkomt (verjaardagskaartjes, gedichten, essays) en tijdens mijn studie heb ik me verder bekwaam gemaakt in het helder verwoorden van complexe ideeën en het structuren van een verhaal. Daarbij spelen nuances en framing een grote rol, wat niet gezegd wordt kan net zo belangrijk zijn als wat wel gezegd wordt.

Sinds ik hier afgelopen jaar mee begonnen ben, heb ik aan tal van projecten mogen meewerken. Zo schrijf ik commerciële blogs, filosofische blogs en stukjes voor online diensten. Ook heb ik als ghostwriter stukjes geschreven in boeken over zelfontplooiing en schilderkunst. Verder help ik regelmatig studenten met het schrijven of vertalen van verslagen en opdrachten. Mijn specialiteit is hierbij altijd het helder en leesbaar uitdrukken van een gedachte of een boodschap, in de stijl die van mij gevraagd wordt.

Ik vind het leuk om samen met u te zoeken naar een manier om uw boodschap onder woorden te brengen. Dit kan zijn in de vorm van een verhaal, een vertaling of slechts enkele beknopte zinnen. Bij het uitwerken van een opdracht zullen altijd twee zaken centraal staan: uw boodschap en de lezer. Zonder lezer is er geen boodschap en als deze verwoord is als een tang op een varken is er ook geen boodschap. Daarom zal hier altijd de focus op liggen, zodat we met uw tekst bereiken wat u wilt bereiken.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Referenties

Datum:
30-05-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Roy heeft voor ons teksten over uiteenlopende onderwerpen geschreven. Hij schrijft inhoudelijk goede artikelen, met korte zinnen, heldere tussenkopjes en bondige alinea’s. Ook tovert zijn creatieve schrijfstijl regelmatig een glimlach op het gezicht. Roy heeft erg goede artikelen aangeleverd, eigenlijk precies zoals wij die wilden zien.

Uitgevoerde opdrachten

Vertalen Website NL-EN (Online Reserveringssyteem)
Beste freelancers,    Wij bieden een online reserveringssysteem in diverse branches en zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Engels. De inhoud betreft een algemene wervende tekst, support pagina's en algemene voorwaarden. De support pagina's en algemene voorwaarden…
Utrecht 6 feb

Vraag Roy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden