Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Roderick

Roderick
Over Roderick

Welkom bij Y.N.Products! Ik ben Roderick, een ervaren online marketeer met een passie voor het creëren van naadloze klantreizen en de oprichter van Y.N.Products.

Met jarenlange ervaring bij een toonaangevende online herenkledingwinkel heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld in het stimuleren van de verkoop en het verbeteren van de klantervaringen.

Naast mijn rol in de detailhandel ben ik een affiliate marketeer en heb ik met succes verschillende websites beheerd, variërend van blogplatforms tot squeeze pagina's met conversies tot 50%.

Mijn diverse achtergrond heeft me uitgerust met een diepgaand begrip van online marketingdynamiek en strategieën die werken.

Bij Y.N.Products streef ik ernaar om de kloof tussen online en offline verkoop te overbruggen, ondernemers zoals jij te helpen hun verkoopfunnels te optimaliseren en e-mailmarketing te automatiseren.

Mijn doel is om jouw bedrijf te versterken en te laten groeien door tijd te besparen en je leads en omzet te verhogen....

 

Vraag Roderick direct om offerte


Stuur een bericht