Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Raymond

Raymond de Jong

Communicatiespecialist, videoproducent, content ontwikkeling

Locatie: Vianen
|
Actief sinds: 11-02-2012
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 93 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Promare Communicatie en Media

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Met brede en ruime ervaring (15+ jaar) op het snijvlak communicatie, media en journalistiek help ik u graag bij uw (marketing)communicatie acties, plannen, campagnes en de ontwikkeling van content (planning, redactie, schrijven).

Ik werk freelance, interim en tijdelijk voor bedrijven, gemeenten, centrale overheid of maatschappelijke organisaties aan offline en online communicatie en marketing. Ik ben thuis in het ontwikkelen van een content, een goed werkende online of offline campagne, het uitwerken van een nieuw concept of evenement. Ik ben ervaren in het schrijven van teksten, het produceren van video’s en het managen van de communicatie.

Kernwoorden:

Integraal denker, zelfstandig, projectleider, conceptontwikkeling, tekstschrijver, producent online video, operationeel sterk met handson aanpak. Sociaal, snel ‘up and running’ en een netwerker ‘pur sang’.

Overweeg je de inzet van een ervaren, allround en gedreven marcom & communicatie specialist met skills op het gebied van videoproductie, (online) contentontwikkeling en agile aanpak? Of zoek je tijdelijk extra capaciteit of andere expertise #marcom #campagnes #video. Laat het me weten.

Vraag Raymond direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden