Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Petra

Petra Smits
Over Petra

Ik ben een veelzijdig illustrator, grafisch designer.  Ik heb vooral ervaring in het maken van illustraties voor prentenboeken. Zoals bijvoorbeeld het prentenboek Vijfheerenlanden in vogelvlucht wat ik in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden heb geïllustreerd (het nieuwe geboortegeschenk van de gemeente). Judith van Coeverden, medewerker Kabinet Vijfheerenlanden schrijft over mij (zie aanbevelingen in Linkedin): "Petra denkt mee, is enorm creatief, werkt snel en is erg prettig in de omgang."

Er is heel veel mogelijk, omdat ik veel verschillende technieken en stijlen beheers. Ik kan voor u een leuke pentekening maken of een cartoon, maar ook een portret in de stijl van de oude meesters (zowel digitaal als op doek). Ook het ontwerpen van een logo behoort tot de mogelijkheden. Ik werk zowel digitaal als op papier (of doek), kan elk gewenst formaat aanleveren en kan de illustratie drukklaar maken voor u. Neem een kijkje op mijn website www.petrasmits.nl om...

 

Portfolio

Illustratie in opdracht van gemeente Vijfheerenlan
(Lees verder)
Loading.

Vijf Heeren landen
(Lees verder)
Loading.

Mode illustratie bloemen
(Lees verder)
Loading.

illustratie Coola in opdracht van Beautysalon
(Lees verder)
Loading.

photoshop illustratie
(Lees verder)
Loading.

portret in pastelkrijt
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Petra direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
06-13006257