Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Petra

Petra Smits
Over Petra

Ik ben een veelzijdig illustrator, grafisch designer.  Ik heb ervaring in het maken van illustraties voor verschillende doeleinden. Een illustratie ter verduidelijking van een bepaalde procedure, maar ook het maken van illustraties voor een prentenboek. Zoals bijvoorbeeld het prentenboek Vijfheerenlanden in vogelvlucht wat ik in opdracht van de gemeente Vijfheerenlanden heb geïllustreerd (het nieuwe geboortegeschenk van de gemeente). Judith van Coeverden, medewerker Kabinet Vijfheerenlanden schrijft over mij (zie aanbevelingen in Linkedin): "Petra denkt mee, is enorm creatief, werkt snel en is erg prettig in de omgang."

Er is heel veel mogelijk, omdat ik veel verschillende technieken en stijlen beheers. Ik kan voor u een leuke pentekening maken of een cartoon, maar ook een portret in de stijl van de oude meesters (zowel digitaal als op doek). Ook het ontwerpen van een logo behoort tot de mogelijkheden. Ik werk zowel digitaal als op papier (of doek), kan elk gewenst formaat...

 

Portfolio

Illustratie in opdracht van gemeente Vijfheerenlan
Loading.

Vijf Heeren landen
Loading.

Mode illustratie bloemen
Loading.

illustratie Coola in opdracht van Beautysalon
Loading.

photoshop illustratie
Loading.

portret in pastelkrijt
Loading.

 

Vraag Petra direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
06-13006257