Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Monique Speelman Communicatie

Profiel

"Een tovenaar met tekst noemde een klant mij ooit. Dat vond ik wel een mooi compliment. Vooral omdat ik het zo graag doe. Ik schrijf het liefst de hele dag. Blijer kun je me niet maken. Ik zie schrijven als puzzelen. Net dat ene woordje verplaatsen, of die ene zin juist naar voren halen. Je kunt bij mij terecht voor allerlei soorten teksten. Interviews, nieuwsberichten, seo teksten, persberichten, blogs en jaarverslagen. Ook redigeren en corrigeren doe ik heel graag. Ik stel veel vragen om erachter te komen waar het nu echt om gaat. Ik ga daarbij op de stoel van de ontvanger zitten en probeer met creativiteit de lezer te raken. De ontvanger vraagt zich namelijk altijd af: what’s in it for me? En beelden en video’s zijn leuk, maar altijd ondersteunend. Het zijn de woorden die de ontvanger overhalen om iets te doen. En: liever ‘waarom’ dan ‘wat’. Feiten worden beter onthouden als ze verpakt zijn in een verhaal."

Je kunt mij inhuren als (seo) tekstschrijver, gastblogger, journalist of eindredacteur.

Portfolio

Europoort Kringen - PortKey

Artikel over de PortKey voor mensen die op beveiligde en risicovolle locaties moeten werken. Zij moeten zich kunnenidentificeren. Dit neemt veel tijd in beslag. Er moeten veel documenten worden overlegd. Sinds 2004 iser de PortKey. Een handig hulpmiddel als het gaat om identificatie en registratie van bezoekers die vaakhavenlocaties bezoeken.

blog Direct Wonen

Direct Wonen is een online huurmarkt waar huurders en woningaanbieders rechtstreeks met elkaar in contact komen. Voor meer naamsbekendheid en linkbuilding is dit blog doorgeplaatst op meerdere kanalen (LinkedIn, de website en aanverwante websites).

persbericht Qmulus en Settle Service

Qmulus is een investeringsbedrijf. Settle Service is een deelneming van Qmulus. Zij mogen het keurmerk voor relocation providers blijven voeren. Het persbericht is opgepakt door diverse media.

seo teksten batterijen en adapters

Voor een leverancier van batterijen en adapters heb ik diverse seo teksten geschreven.

seo tekst Meridiaan oefeningen voor een yoga site

Voor een yoga website heb ik meerdere seo teksten geschreven. Dit onderdeel gaat over meridiaan oefeningen, ook wel do-in oefeningen genoemd. De website do-in.tv staat inmiddels hoog in Google.

Vraag Monique direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden